Sorma cidden bilmemek daha iyi yoksa çatlama dönemi şu bu derken denk gelsin vs kafa bi milyon oluyorEmin ol bazen bilmemek daha fazla işe yarıyor umarım hemen gelir bebişiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma cidden bilmemek daha iyi yoksa çatlama dönemi şu bu derken denk gelsin vs kafa bi milyon oluyorEmin ol bazen bilmemek daha fazla işe yarıyor umarım hemen gelir bebişiniz
Sorma cidden bilmemek daha iyi yoksa çatlama dönemi şu bu derken denk gelsin vs kafa bi milyon oluyoramiiin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve cevap verdiğin için teşekkür ederim
![]()
Yumurtan oluşmuş, bu aralar çalışmalara devam. Silikleşmeye başlayınca çatlamış demektir.Kızlar silik olan yer bu gün koyu olandan daha koyu oldu şoktayım
Canım adet gününle birlikte 10.gün mü yoksa adet bittikten sonraki 10.gün mü?Selam kizlarr, benimde adetim bugun bitti, bu ay ilk kez ovulasyon testi denicem.. 10 gun gecsin yapmaya baslarim artik..![]()
Neden 10 gün bekliyorsunuz adet bitince hemen başlanır testlere belki erken yumurtlarsınız çünküSelam kizlarr, benimde adetim bugun bitti, bu ay ilk kez ovulasyon testi denicem.. 10 gun gecsin yapmaya baslarim artik..![]()
Kizlar benim aldigim testlerde (Amerikadan) adetin 1. Gunuyle birlikte 10 gun sayip kalan gunlerde testleri yapiyorsunuz.. Uzerinde de yazan bu, takvime gore takip ettigimde de gelen akintim yumurta beyazi kivamindaydi.. Yazilan dogru yani adetin 1. Gununun ustune 10 gun sayip yapmaya baslicam.Neden 10 gün bekliyorsunuz adet bitince hemen başlanır testlere belki erken yumurtlarsınız çünkü
Belki de daha silik cikan o aradaki gunde testi yapmadan once su tukeniminiz olmustur. Testi bu sekilde etkileyebilir diye biliyorum o yuzden testten en az 2 saat once sivi tuketmeyin diyorlar. Oyle bir durum mu oldu? 3 gun ardarda koyu cikar mi onu bilmiyorum ama.Kizlar benim adetim cok duzenli degil. Gecikiyor genelde. O yuzden mi sonuc boyle cikiyor? Dun ikinci cizgi siliklesti ama bugun tekrar belirgin oldu. Anlamadim bisey...
Canim sen yine de cok takma testlere. Gunasiri iliski ile garantiye al. Ya da ultrasonla yumurtlama takibi yaptir. Adet dongun duzensizse bunlari yasaman normal olabilir. Sıkma caniniResimdeki bilgiye gore lh hormonu yumurtlama olmadigi durumlarda artabiliyormus. E o zaman bu testin cok da bi anlami olmuyor? Polikistik over olanlar, kisti olanlar vs. icin ovulasyon testi guvenilir olmuyor. Ne anladim ben bu isten...