Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
image.webp

Kizlar ovulasyon testini yapmanin en guzel zamani gunduz 10-20.00 arasi. Olcemeden once de oncesinde 2 saat kadar su icmiyoruz diye biliyorum. Dogru mu? 2 gundur boyle yapiyorum ama T cizgisi silik bile cikmiyor. Erken baslayinca mi boyle oluyor yoksa yanlis mi yapiyorum acaba dedim :/

Kizlar benim yumurtam catlamamis henuz degil mi? Siliklestigi gun mu birlikte olalim? Dun olmustuk, bugun silik cikarsa yine olacaktik. Malum ramazan ve aksam esim iste olacak. Izin alacakti bu is icin :) silik cikmayinca yarina biraktik.

Eklentiler

• 20170617_182530_HDR~2.webp
    20170617_182530_HDR~2.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 343
Kızlar illa o gün yapmak şart mı? Gün aşırı yapılırsa zaten çatlamadan bigün öncesine denk gelicektir. Ben yanlış mı biliyorum

Kzılar bugün bende wc ye gidince sümüksü kocaman bişi geldi elime ama şeffaf değildi . Bugün benim çatlama günüm olabilir mi?

Neden 10 gün bekliyorsunuz adet bitince hemen başlanır testlere belki erken yumurtlarsınız çünkü
Kizlar benim aldigim testlerde (Amerikadan) adetin 1. Gunuyle birlikte 10 gun sayip kalan gunlerde testleri yapiyorsunuz.. Uzerinde de yazan bu, takvime gore takip ettigimde de gelen akintim yumurta beyazi kivamindaydi.. Yazilan dogru yani adetin 1. Gununun ustune 10 gun sayip yapmaya baslicam.

Son düzenleme:
Kizlar benim adetim cok duzenli degil. Gecikiyor genelde. O yuzden mi sonuc boyle cikiyor? Dun ikinci cizgi siliklesti ama bugun tekrar belirgin oldu. Anlamadim bisey...

Eklentiler

• 20170619_142506_HDR~2.webp
    20170619_142506_HDR~2.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 337
Kizlar benim adetim cok duzenli degil. Gecikiyor genelde. O yuzden mi sonuc boyle cikiyor? Dun ikinci cizgi siliklesti ama bugun tekrar belirgin oldu. Anlamadim bisey...
Belki de daha silik cikan o aradaki gunde testi yapmadan once su tukeniminiz olmustur. Testi bu sekilde etkileyebilir diye biliyorum o yuzden testten en az 2 saat once sivi tuketmeyin diyorlar. Oyle bir durum mu oldu? 3 gun ardarda koyu cikar mi onu bilmiyorum ama.

Hayir su tuketimi en son sahurda yapiyorum. Testi de ogleden sonra 1-2 gibi yapiyorum. Acaba test oncesi uzun sure su tuketmemek etkiliyor olabilir mi? En esit 16 haziran gorunuyor. Sonradan iki cizgi de siliklesti. O gun daha belirgindi. Acaba henuz yumurtlama olmadi mi...

Resimdeki bilgiye gore lh hormonu yumurtlama olmadigi durumlarda artabiliyormus. E o zaman bu testin cok da bi anlami olmuyor? Polikistik over olanlar, kisti olanlar vs. icin ovulasyon testi guvenilir olmuyor. Ne anladim ben bu isten...

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-19-18-13-50.webp
    Screenshot_2017-06-19-18-13-50.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 297
Resimdeki bilgiye gore lh hormonu yumurtlama olmadigi durumlarda artabiliyormus. E o zaman bu testin cok da bi anlami olmuyor? Polikistik over olanlar, kisti olanlar vs. icin ovulasyon testi guvenilir olmuyor. Ne anladim ben bu isten...
Canim sen yine de cok takma testlere. Gunasiri iliski ile garantiye al. Ya da ultrasonla yumurtlama takibi yaptir. Adet dongun duzensizse bunlari yasaman normal olabilir. Sıkma canini

Back
X