Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yumurtlama döneminde doktorlar bile arka arkaya olsun derler yumurtlama dönemi geçtiktan sonra gün aşırı olmadı idealdir çünkü kaliteli sperm üretmesi gerekiyor erkek vucudu sen ymurtlama döneminde boş geçmediysen tmmdır zaten sperm kadın vucudunda 3 gün canlı kalabiliyor o yüzden stres yapma olacağı varsa olurKızlar bisi danıscaktım lütfen yardımcı olunben 24 25 günde bir regl oluyorum ve yumurtlamam ovu testine göre de takvime göre de aynı cıkıyor 10. 11. Günü gibii oyüzden ben de bu ay 9 10 11 12 günlerinde ilişki yaşadım ve şuan 15.günü.. acaba devam etmeli miydim yoksa yine de yeterli mi? Buarada gecen ay günasırı olarak yumurtlamadan bir gün önce ve 1 gün sonra olmustu ovulasyon pick oldugu gün olmamıstı ilişki kusurabakmayın biraz uzun oldu
canım yumurta akı gibi süzülme var mıydıMerhaba ben ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim iki gün çift çizgi çıktı eşimle o iki gün yaklaştik. Bundan sonra bende camasirimi islatacak derecede süt beyaz kokusuz bi akıntı gelmeye başladı. Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin neden olmuştur ki
Hayır daha çok krem gibi kokusu falan da yok yumurtlamadan öyle şeffaf uzayan akıntıdan geldi biraz o kadarcanım yumurta akı gibi süzülme var mıydı
krem gibi olan akıntı bendede var enfeksiyon veya üşütme sanıyorum hafta içi doktoruma gideceğim bende ne diyecekHayır daha çok krem gibi kokusu falan da yok yumurtlamadan öyle şeffaf uzayan akıntıdan geldi biraz o kadar
Kimse bu konuda fikir sahibi değil mikızlar merhaba bişey sorabilir miyim ben 8 inde ovülasyon da pik gördüm ve 10 unda silikleşti yani yumurta tahmini 10 da çatladı bende 15 inde kan verdim değer 0.1 çıktı eğer döllenme olmuşsa kanda çıkması için 5 gün çok erken mi bu değer değişebilir mi
Aynen benim de senin gibi 10. Gün yumurtlama oluyoraydınlatmak için yazayım dedim konuyu görünce. öncelikle adetten 14 gün önce ovulasyon günüdür klişesi tamamen çöptür! ben 26-27 günde adet olurum ama genelde 11.gün ovulasyon gerçekleşiyor. yani erken oluyor. eğer bunu net bir şekilde bilmek istiyorsanız bunun tek yolu ovulasyon testi. şiddetle tavsiye ederim. hepimize hayırlı evlatlar olsun inşallah.
Kimse bu konuda fikir sahibi değil mikızlar
Böle kızlar üsttekinde çok belli olmuyor diye tekrar yükledim
kaseti açsana canım çok ortada çıkmış çizgi içini görelim bi