Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ovülasyon testinde bu spnuç çıktı.dün akşam ilişki olmuştu.sizce yrn mı ilişki olmalı yoksa bugün ve yarın iki günde olmalı mı?
Bende dayanamadim yaptım ama bir şey çıkmadı olsa çıkardı diye düşünüyorumBenim 8 inde çift çok koyuydu 10 unda silikleşti 15 inde kan testi yaptırdım 0.1 çıktı bugünde testler böyle canımbence yapma elinde dursun biraz daha geçsin ben yaptım çok pişman oldum
![]()
Kızlar Dün evde gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün yine test yaptım böyle çıktı sizce var mı bir şey
Canim 5 6 gün var guvenemedim başka marka aldım ondan da böyle çıktıTebrik ederim tatlım çok da belirgin çıkmış çizgi :)) Kaç gün var bata kan ver hemen
5 6 gün var valla guvenemedim başka marka aldım oda böyle çıktı ☺☺Tebrik ederim tatlım çok da belirgin çıkmış çizgi :)) Kaç gün var bata kan ver hemen
Eki Görüntüle 1998111
5 6 gün var valla guvenemedim başka marka aldım oda böyle çıktı ☺☺
Tatlım test yaptırdım hamileyim
CANIM 7138 diye bi değer vardı o galiba sonuç inan gecenin bi vakti test yaptıralim 90 km yol gelip test yaptırdımÇok çok sevindim canım Rabbim sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin inşallah :)) Kaç çıktı sonuç neler yaptın anlat bakalım gelenektir![]()
CANIM 7138 diye bi değer vardı o galiba sonuç inan gecenin bi vakti test yaptıralim 90 km yol gelip test yaptırdımRabbim e şükür olsun hemen verdi Bebeğimi bekletmedi hiç
![]()
Doktor daha küçük 4 5 günlük dedi sonuçta böyle Can![]()
Anladım tatlım valla bu ilk doktor var deyince ne ne değil diye sormadım hiçO referans aralığı canım sen sonucun altını oku 38.42 yazıyor sanırım tam okuyamadım ama eveeet hamilesin :))
ne marka canım bu hamilelik testi..hayırlı olsun buaradaEki Görüntüle 1998111
5 6 gün var valla guvenemedim başka marka aldım oda böyle çıktı ☺☺
Tatlım laboquick ve nova markaydi ikiside sonuç verdine marka canım bu hamilelik testi..hayırlı olsun buarada