Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar dun testi yaptigimda cizgi cok netti bizde hemen degerlendirk ama bugun bu saatlerde kasik agrim basladi ve avuc ici kadar kanla karisik akinti geliyo bu niye olur lutfen bilgisi olan varsa yardimci olsun

Dün bundan daha silikti bişey yapmadım bu akşam ve yarın akşam mı değerlendirilmeli yoksa tek yeterli mi

Eklentiler

• IMG_1883.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 508
mrb kizlar dun catlatma ignesi oldum ama ne bi agrim oldu ne baska bise bende şüphelendim acaba etki etmedimi die ovu testi yaparken kafama takildi gebelik testi de yaptim bakalim cift cizgi olucakmi die sonucta bu igne hcg icerio die biliorum ben ama cok silik cikti net cikmasi gerekmiouydu ve bide sali gunu yumrtam 21mm di o yuzden igne oldum da ama ovu testi daha oyle net koyulasmadi bi bakin napayim ben

Canim ilk kez böyle bir şey duydum adetin yakın mi
yo tam yumurtlama dönemimdeyim ,adetime iki hafta var, iki gün önce yaptığım testte cizgi belirgindi dün yaptığımda gayet koyuydu ve iki günüde değerlendirdik, ama burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla yumurtlama kanaması denilen bir şey varmış sanırım benim yaşadığım oydu bende bir şey anlamadım inşallah kötü bir şey değildir

Evet canım yumurtlama lekelenmesi bende2 ay önce yaşadım spor yapmıştım ayak hareketiyle ksıklarımı çok yormuştum ağrıdı çünkü eve geldim bi baktım lekelenme olmuş o ay gebelik oluşmadı malesef doktoruma bildirmiştim bidaha aynı şeyi yaşarsan gel muayene yapalım demişti şükür ilk ve son kez oldu ovulasyon sırasında yaşanan bir sıkıntıyla alakalı

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.6 aylık evliyim bu ay bebiş kararı aldık allah nasip ederse

Selam kizlar, bizimde ilk bebis denemelerimiz, Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar versin, saati zamani gelmeden olmuyor, sizlerin yazdiklarindan butun cabalarindan bunu anladim canlar. Rabbim hepimize evlat sevgisini tattirsin insallah.. Ben telefonumdaki bir uygulama araciligi ile esimle o duzende birlikte oldum.. % lik oranda dogurganligini sana soyluyor ve sende ona gore birlikte oluyorsun, butun belirtileri yasadim, sumuksu akinti geldigi an iliskiye girdik, kasiklarima kramplar girdi, markette iko buklum kaldim. Bat 11 Haziran, ilk denememi takvimle yaptim bakalim olmazsa bende ovulasyon testlerine baslarim. Burda 8 ovulasyon testi 1 gevelik testi 25$ erken sonuc veren hassas testlermis, eger ise yararsa sizlere butun onerilerimi ve deneyimlerimi yazarim kizlar

Merhaba hanımlar. Önce hikayemi anlatayım. Biz 8 aydır korunmuyoruz ve gebelik olmadı henüz. Adetlerim çok düzenli değil. Periyotlarımı not alıp hesapladım az önce. 40-73-40-73. Aslında kendi içinde bi düzeni var :) Adet düzensizliğinden doktora gittiğimde hep 1 sene geçsin sonra tedaviyi düşünürsünüz dediler. Kist vardı ama zararsız, adetle atılır dedi doktor. En son gittiğim doktor adet düzensizliği ve yaşımın 29 olması nedeniyle tüp bebek merkezine gitmenizde fayda var dedi. Gittik ama birkaç ay daha bekleyin dediler. Her kadın gibi çok istiyorum anne olmayı. Şimdi soruma gelecek olursak; Son adet tarihim 29 Mayıs. Tesadüf ki tam 14 gün öncesinde eşimle ilişkiye girdik. 3 sonra yine, ama 1 hafta öncesinde girmedik. Bu 14 günün sabit olmama ihtimali nedir? Acaba yumurtlama dönemimde girmiş olmama rağmen mi hamile kalmadım? Şimdi ilk kez ovulasyon testi ile deneyeceğiz. Kullanıp gebe kalan var mı? Varsa hangi markayı tavsiye edersiniz?
Her şey nasip meselesi tabii. Yaratanın "ol" demesiyle olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

14 günün kesinlikle bir garantisi Yok kişiye göre değişir kasımda gebe kalmıştım ilk bebeğime 2 ay ovulasyon takibi yapmıştım o zamanlar akıntımla 2.ay gebe kaldım ve 15.günde ovulasyon oluyorsu 4 ayın içindeyken kaybettim sonrasında 13-12-11 günlerde ovulasyon oldu bu ayda 14. Gün oldu akıntı şekli anlatıyor zaten

Kesinlikle yanlış ben bir ay denedim yanlış çıktı ikinci ay test yaptım meğer benim adete 17 gün kala oluyormus ovulasyon

Adetime 5 gün kaldı dün bir kahve rengi akıntı geldi eşimle birlikte olduktan sonra gidip kan testi yaptırdım bugün negatif çıktı artık kafayı yiyeceğim araştırıp okumaktan hamile değilsem neden bu kahve akıntı geldi sizce

Ara kanama deniyor bu duruma eğer 1-2 ay daha tekrarlarsa mutlaka kadın doğum doktorunu bilgilendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…