Biz denedik canım ama bilmiyorum her bünye aynı olur mu :/Benimde buna yakin bundan biraz daha acik,iki gun arka arkaya denemeli mi bigun ara verip mi denemeli sperm kalitesi icin
Cok tesekkur ederimBiz denedik canım ama bilmiyorum her bünye aynı olur mu :/
Canim ilk kez böyle bir şey duydum adetin yakın miKizlar dun testi yaptigimda cizgi cok netti bizde hemen degerlendirk ama bugun bu saatlerde kasik agrim basladi ve avuc ici kadar kanla karisik akinti geliyo bu niye olur lutfen bilgisi olan varsa yardimci olsun
Bence kaçırma değerlendirDün bundan daha silikti bişey yapmadım bu akşam ve yarın akşam mı değerlendirilmeli yoksa tek yeterli mi
yo tam yumurtlama dönemimdeyim ,adetime iki hafta var, iki gün önce yaptığım testte cizgi belirgindi dün yaptığımda gayet koyuydu ve iki günüde değerlendirdik, ama burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla yumurtlama kanaması denilen bir şey varmış sanırım benim yaşadığım oydu bende bir şey anlamadım inşallah kötü bir şey değildirCanim ilk kez böyle bir şey duydum adetin yakın mi
benim de dün aynı böyleydi bugünü yarını muhakkak değerlendirDün bundan daha silikti bişey yapmadım bu akşam ve yarın akşam mı değerlendirilmeli yoksa tek yeterli mi
Evet canım yumurtlama lekelenmesi bende2 ay önce yaşadım spor yapmıştım ayak hareketiyle ksıklarımı çok yormuştum ağrıdı çünkü eve geldim bi baktım lekelenme olmuş o ay gebelik oluşmadı malesef doktoruma bildirmiştim bidaha aynı şeyi yaşarsan gel muayene yapalım demişti şükür ilk ve son kez oldu ovulasyon sırasında yaşanan bir sıkıntıyla alakalıyo tam yumurtlama dönemimdeyim ,adetime iki hafta var, iki gün önce yaptığım testte cizgi belirgindi dün yaptığımda gayet koyuydu ve iki günüde değerlendirdik, ama burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla yumurtlama kanaması denilen bir şey varmış sanırım benim yaşadığım oydu bende bir şey anlamadım inşallah kötü bir şey değildir
14 günün kesinlikle bir garantisi Yok kişiye göre değişir kasımda gebe kalmıştım ilk bebeğime 2 ay ovulasyon takibi yapmıştım o zamanlar akıntımla 2.ay gebe kaldım ve 15.günde ovulasyon oluyorsu 4 ayın içindeyken kaybettim sonrasında 13-12-11 günlerde ovulasyon oldu bu ayda 14. Gün oldu akıntı şekli anlatıyor zatenMerhaba hanımlar. Önce hikayemi anlatayım. Biz 8 aydır korunmuyoruz ve gebelik olmadı henüz. Adetlerim çok düzenli değil. Periyotlarımı not alıp hesapladım az önce. 40-73-40-73. Aslında kendi içinde bi düzeni var :) Adet düzensizliğinden doktora gittiğimde hep 1 sene geçsin sonra tedaviyi düşünürsünüz dediler. Kist vardı ama zararsız, adetle atılır dedi doktor. En son gittiğim doktor adet düzensizliği ve yaşımın 29 olması nedeniyle tüp bebek merkezine gitmenizde fayda var dedi. Gittik ama birkaç ay daha bekleyin dediler. Her kadın gibi çok istiyorum anne olmayı. Şimdi soruma gelecek olursak; Son adet tarihim 29 Mayıs. Tesadüf ki tam 14 gün öncesinde eşimle ilişkiye girdik. 3 sonra yine, ama 1 hafta öncesinde girmedik. Bu 14 günün sabit olmama ihtimali nedir? Acaba yumurtlama dönemimde girmiş olmama rağmen mi hamile kalmadım? Şimdi ilk kez ovulasyon testi ile deneyeceğiz. Kullanıp gebe kalan var mı? Varsa hangi markayı tavsiye edersiniz?
Her şey nasip meselesi tabii. Yaratanın "ol" demesiyle olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kesinlikle yanlış ben bir ay denedim yanlış çıktı ikinci ay test yaptım meğer benim adete 17 gün kala oluyormus ovulasyonMerhaba hanımlar. Önce hikayemi anlatayım. Biz 8 aydır korunmuyoruz ve gebelik olmadı henüz. Adetlerim çok düzenli değil. Periyotlarımı not alıp hesapladım az önce. 40-73-40-73. Aslında kendi içinde bi düzeni var :) Adet düzensizliğinden doktora gittiğimde hep 1 sene geçsin sonra tedaviyi düşünürsünüz dediler. Kist vardı ama zararsız, adetle atılır dedi doktor. En son gittiğim doktor adet düzensizliği ve yaşımın 29 olması nedeniyle tüp bebek merkezine gitmenizde fayda var dedi. Gittik ama birkaç ay daha bekleyin dediler. Her kadın gibi çok istiyorum anne olmayı. Şimdi soruma gelecek olursak; Son adet tarihim 29 Mayıs. Tesadüf ki tam 14 gün öncesinde eşimle ilişkiye girdik. 3 sonra yine, ama 1 hafta öncesinde girmedik. Bu 14 günün sabit olmama ihtimali nedir? Acaba yumurtlama dönemimde girmiş olmama rağmen mi hamile kalmadım? Şimdi ilk kez ovulasyon testi ile deneyeceğiz. Kullanıp gebe kalan var mı? Varsa hangi markayı tavsiye edersiniz?
Her şey nasip meselesi tabii. Yaratanın "ol" demesiyle olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Benim ki laboquick tiOnerdiginiz ovulasyon testi var mi peki?
Ara kanama deniyor bu duruma eğer 1-2 ay daha tekrarlarsa mutlaka kadın doğum doktorunu bilgilendirinAdetime 5 gün kaldı dün bir kahve rengi akıntı geldi eşimle birlikte olduktan sonra gidip kan testi yaptırdım bugün negatif çıktı artık kafayı yiyeceğim araştırıp okumaktan hamile değilsem neden bu kahve akıntı geldi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?