Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim polikistik over olabilir bence yada gebelikte öyle iki çizgi oluyormuş sen ikisi içinde tedbir al bakalım ondan önce silik miydi

Ben 5 gündür ovulasyon testi yapıyorum sürekli iki çizgi miyom vardı alındı üç ay evvel bu neden oluyor kafayı yemek üzereyim

O nedemek yani miyom mu var ama aldılar 3 ay evvel daha kesiklerim Yeni geçti
Canim bilmiyorum ama miyom ya da kisti olanlarda pozitif çıkıyormus bu test yine bi görün istersen doktora. Bide az evvel ki mesajda o gülücük yanlış olmuş Özür dilerim duzeltemedim de asla böyle bi şeye gülmem :(

Canim bilmiyorum ama miyom ya da kisti olanlarda pozitif çıkıyormus bu test yine bi görün istersen doktora. Bide az evvel ki mesajda o gülücük yanlış olmuş Özür dilerim duzeltemedim de asla böyle bi şeye gülmem :KK43:

Canım aşkolsun hiç farketmedim onu ben valla kaşıklarımda ve belimde çok fena ağrı var 3 gündür hamile kalmış olabilirmiyim diyorum

Canım aşkolsun hiç farketmedim onu ben valla kaşıklarımda ve belimde çok fena ağrı var 3 gündür hamile kalmış olabilirmiyim diyorum
Bende öyle düşündüm ama ağrı için biraz erken gibi geldi kaç günde bir adet görüyorsun ki

Ovulasyon testinden doğru sonuç almak için saat kaçta yapılması daha uygun acaba dün akşam 7de yaptım bide bugün 4.30 da dünkü daha net çıktı anlamadım

Eklentiler

• IMG_1859.webp
    IMG_1859.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 434
  • IMG_1860.webp
    IMG_1860.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 473
Valla ovulasyon testlerine çok güvenmeyin 5 gün pozitif verdi bugün kontrole gittim Aret kamar hocama o bile güvenme dedi bu testlere

Canım ben hep 12 de yaptım. Bende olumlu sonuç verdi direk bulmama yardım etti ovulasyon günümü

Kizlar testi ilk kez kullaniyorum bu kadar belirginlik yeterli mi,daha ne kadar belirginlesmesini beklemeliyim ve iki gunde bir mi yakinlasma olmali yardimci olursaniz cok sevinirim fotografi yukleyemedim nasil yuklenirki

Kizlar testi ilk kez kullaniyorum bu kadar belirginlik yeterli mi,daha ne kadar belirginlesmesini beklemeliyim ve iki gunde bir mi yakinlasma olmali yardimci olursaniz cok sevinirim fotografi yukleyemedim nasil yuklenirki
Canim dosya yükle kısmından yükle mesaj yazınca cevap kısmının yanında

Dosya yukleyi gordum tikliyorum sari oluyor rengi ama bi sey acmiyor oyle duruyor,cepten giriyorum o yuzden yukleyemiyir olabilir mi

Dosya yukleyi gordum tikliyorum sari oluyor rengi ama bi sey acmiyor oyle duruyor,cepten giriyorum o yuzden yukleyemiyir olabilir mi
Resim koyamiyorum yazayim bari kizlar,dun yaptigim testte iki cizgi hic yoktu sadece c cizgisi vardi bugun t cizgiside olustu ama c kadar koyu degil henuz,buna ragmen yakinlasma bugun mu olmali yarini mi beklemeliyin,iki gun arayla olsun diyorlar ya ondan karar veremiyorum

Resim koyamiyorum yazayim bari kizlar,dun yaptigim testte iki cizgi hic yoktu sadece c cizgisi vardi bugun t cizgiside olustu ama c kadar koyu degil henuz,buna ragmen yakinlasma bugun mu olmali yarini mi beklemeliyin,iki gun arayla olsun diyorlar ya ondan karar veremiyorum
Canim bak benim böyle oldu iki gün oldu iki günü degerlendirdik hamile kaldım ben

Eklentiler

• 2017-05-09 16.19.00.webp
    2017-05-09 16.19.00.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 861
Benimde buna yakin bundan biraz daha acik,iki gun arka arkaya denemeli mi bigun ara verip mi denemeli sperm kalitesi icin

Back
X