Canim polikistik over olabilir bence yada gebelikte öyle iki çizgi oluyormuş sen ikisi içinde tedbir al bakalım ondan önce silik miydi15 Mayıs bitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim polikistik over olabilir bence yada gebelikte öyle iki çizgi oluyormuş sen ikisi içinde tedbir al bakalım ondan önce silik miydi15 Mayıs bitti
Canim polikistik over olabilir bence yada gebelikte öyle iki çizgi oluyormuş sen ikisi içinde tedbir al bakalım ondan önce silik miydi
Büyük bir olasılıkla ondan Canim:)Ben 5 gündür ovulasyon testi yapıyorum sürekli iki çizgi miyom vardı alındı üç ay evvel bu neden oluyor kafayı yemek üzereyim
Büyük bir olasılıkla ondan Canim:)
Canim bilmiyorum ama miyom ya da kisti olanlarda pozitif çıkıyormus bu test yine bi görün istersen doktora. Bide az evvel ki mesajda o gülücük yanlış olmuş Özür dilerim duzeltemedim de asla böyle bi şeye gülmemO nedemek yani miyom mu var ama aldılar 3 ay evvel daha kesiklerim Yeni geçti
Canim bilmiyorum ama miyom ya da kisti olanlarda pozitif çıkıyormus bu test yine bi görün istersen doktora. Bide az evvel ki mesajda o gülücük yanlış olmuş Özür dilerim duzeltemedim de asla böyle bi şeye gülmem![]()
Bende öyle düşündüm ama ağrı için biraz erken gibi geldi kaç günde bir adet görüyorsun kiCanım aşkolsun hiç farketmedim onu ben valla kaşıklarımda ve belimde çok fena ağrı var 3 gündür hamile kalmış olabilirmiyim diyorum
Bende öyle düşündüm ama ağrı için biraz erken gibi geldi kaç günde bir adet görüyorsun ki
Tatlım gündüz 12 iki üstü uste koyu oldu biz yakınlaştık şükür hemencecik çocuğumuz oldu yani ben güveniyorum testlere iki ilişki ile oldu
Canim dosya yükle kısmından yükle mesaj yazınca cevap kısmının yanındaKizlar testi ilk kez kullaniyorum bu kadar belirginlik yeterli mi,daha ne kadar belirginlesmesini beklemeliyim ve iki gunde bir mi yakinlasma olmali yardimci olursaniz cok sevinirim fotografi yukleyemedim nasil yuklenirki
Ben telefondan öyle yapıyorum oluyor canımDosya yukleyi gordum tikliyorum sari oluyor rengi ama bi sey acmiyor oyle duruyor,cepten giriyorum o yuzden yukleyemiyir olabilir mi
Resim koyamiyorum yazayim bari kizlar,dun yaptigim testte iki cizgi hic yoktu sadece c cizgisi vardi bugun t cizgiside olustu ama c kadar koyu degil henuz,buna ragmen yakinlasma bugun mu olmali yarini mi beklemeliyin,iki gun arayla olsun diyorlar ya ondan karar veremiyorumDosya yukleyi gordum tikliyorum sari oluyor rengi ama bi sey acmiyor oyle duruyor,cepten giriyorum o yuzden yukleyemiyir olabilir mi
Canim bak benim böyle oldu iki gün oldu iki günü degerlendirdik hamile kaldım benResim koyamiyorum yazayim bari kizlar,dun yaptigim testte iki cizgi hic yoktu sadece c cizgisi vardi bugun t cizgiside olustu ama c kadar koyu degil henuz,buna ragmen yakinlasma bugun mu olmali yarini mi beklemeliyin,iki gun arayla olsun diyorlar ya ondan karar veremiyorum