• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay 16.günde gördüğüm yumurtlamam bu ay 10.günde gerçekleşti yani emin değilim yorumlar msınız? Adet döngüm 27-28 gün ve düzenlidir.. bu kadar erken olmasına çok şaşırdm emin olamadım
Bir an gebelik testi sandım:)
Ovulasyon günümüz her ay değişebilir. Bugünü değerlendirin bence.
Yarın daha koyu olursa yine değerlendirirsiniz ve sonradında çatlatma gününü değerlendirirseniz süper olur

Tekrardan merhabalar 😊
Bugün ki ovülasyon testim de yine pik çıktı C den bile koyu T çizgisi.Şimdi mantıken düşünüyorum da ben 12 -13 ünde 2 gün zaten yumurtladım bugün ve 25-26 sını da dahil edersek ben bu ay 5 kere yumurtlayamam herhalde o kadarı da fazla 🙄 Ne diyorsunuz ? Bugün ki testimi atıyorum.

Eklentiler

• IMG20210527142811.jpg
    IMG20210527142811.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20210527_142746.jpg
    IMG_20210527_142746.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 64
Tekrardan merhabalar 😊
Bugün ki ovülasyon testim de yine pik çıktı C den bile koyu T çizgisi.Şimdi mantıken düşünüyorum da ben 12 -13 ünde 2 gün zaten yumurtladım bugün ve 25-26 sını da dahil edersek ben bu ay 5 kere yumurtlayamam herhalde o kadarı da fazla 🙄 Ne diyorsunuz ? Bugün ki testimi atıyorum.

e, artık gebelik testi diyorum :cool:

İyi geceler herkese 🥰
Dayanamadım,sabahı bekleyemedim ve az önce bir gebelik testi yaptım.Rabbime çok şükür ki hamileyim.❤️Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah ❤️
Harika🥰🥰
Bu sonuçtan emindim:)) Ben de birebir böyle yaşadım.
inşallah sağlıkla devam eder🙏🏼 Sağ salim kucağınıza almak nasip olur🙏🏼❣️

Harika🥰🥰
Bu sonuçtan emindim:)) Ben de birebir böyle yaşadım.
inşallah sağlıkla devam eder🙏🏼 Sağ salim kucağınıza almak nasip olur🙏🏼❣️
Yaa çok teşekkür ederim.Heycandan bu saate kadar uyuyamadım.Allah size de sağlıklı doğum nasip etsin inşallah 🥰 Kan testi vericem bugün de acile gitsem hemen çıkar mı sonucum ♥️

İyi geceler herkese 🥰
Dayanamadım,sabahı bekleyemedim ve az önce bir gebelik testi yaptım.Rabbime çok şükür ki hamileyim.❤️Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah ❤️
Çoookkkk sevindim gerçekten :KK9: İnşallah isteyen herkeslerin de böyle kolaycacık olur. Olacağı varsa ne güzel oluyormuş vallahi. Allah analı babalı büyütsin şimdiden :KK200:

Yaa çok teşekkür ederim.Heycandan bu saate kadar uyuyamadım.Allah size de sağlıklı doğum nasip etsin inşallah 🥰 Kan testi vericem bugün de acile gitsem hemen çıkar mı sonucum ♥️
Amiiin inşallah çok teşekkürler🥰
Aciller alıyor mu bilmiyorum ama ben bir tıp merkezinde verdim 2 gün ara ile 3 kere. 1-1,5 saate çıktı hep🥰

Çoookkkk sevindim gerçekten :KK9: İnşallah isteyen herkeslerin de böyle kolaycacık olur. Olacağı varsa ne güzel oluyormuş vallahi. Allah analı babalı büyütsin şimdiden :KK200:
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰
Ben sadece bu ayla birlikte 4.ayım denemede diyorum 4 ay bile sabır işi ama senelerce bu hasreti çekenler var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ♥️😍

Back