Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay 16.günde gördüğüm yumurtlamam bu ay 10.günde gerçekleşti yani emin değilim yorumlar msınız? Adet döngüm 27-28 gün ve düzenlidir.. bu kadar erken olmasına çok şaşırdm emin olamadım
Bir an gebelik testi sandım:)
Ovulasyon günümüz her ay değişebilir. Bugünü değerlendirin bence.
Yarın daha koyu olursa yine değerlendirirsiniz ve sonradında çatlatma gününü değerlendirirseniz süper olur

Selamlar, bugün 10.gün ve adetim 7 gün sürüyor, sizce yumurtlama var mı? Geçen ay 16.gün yumurtlamştm 1-2 gün sapma ve değişiklik olabilir diyorlar ama 6 gün çok değil mi?

Tekrardan merhabalar 😊
Bugün ki ovülasyon testim de yine pik çıktı C den bile koyu T çizgisi.Şimdi mantıken düşünüyorum da ben 12 -13 ünde 2 gün zaten yumurtladım bugün ve 25-26 sını da dahil edersek ben bu ay 5 kere yumurtlayamam herhalde o kadarı da fazla 🙄 Ne diyorsunuz ? Bugün ki testimi atıyorum.

Eklentiler

• IMG20210527142811.jpg
    IMG20210527142811.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20210527_142746.jpg
    IMG_20210527_142746.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 63
Tekrardan merhabalar 😊
Bugün ki ovülasyon testim de yine pik çıktı C den bile koyu T çizgisi.Şimdi mantıken düşünüyorum da ben 12 -13 ünde 2 gün zaten yumurtladım bugün ve 25-26 sını da dahil edersek ben bu ay 5 kere yumurtlayamam herhalde o kadarı da fazla 🙄 Ne diyorsunuz ? Bugün ki testimi atıyorum.

e, artık gebelik testi diyorum :cool:

İyi geceler herkese 🥰
Dayanamadım,sabahı bekleyemedim ve az önce bir gebelik testi yaptım.Rabbime çok şükür ki hamileyim.❤️Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah ❤️

Eklentiler

• IMG20210528015838.jpg
    IMG20210528015838.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 56
İyi geceler herkese 🥰
Dayanamadım,sabahı bekleyemedim ve az önce bir gebelik testi yaptım.Rabbime çok şükür ki hamileyim.❤️Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah ❤️
Harika🥰🥰
Bu sonuçtan emindim:)) Ben de birebir böyle yaşadım.
inşallah sağlıkla devam eder🙏🏼 Sağ salim kucağınıza almak nasip olur🙏🏼❣️

Harika🥰🥰
Bu sonuçtan emindim:)) Ben de birebir böyle yaşadım.
inşallah sağlıkla devam eder🙏🏼 Sağ salim kucağınıza almak nasip olur🙏🏼❣️
Yaa çok teşekkür ederim.Heycandan bu saate kadar uyuyamadım.Allah size de sağlıklı doğum nasip etsin inşallah 🥰 Kan testi vericem bugün de acile gitsem hemen çıkar mı sonucum ♥️

İyi geceler herkese 🥰
Çoookkkk sevindim gerçekten :KK9: İnşallah isteyen herkeslerin de böyle kolaycacık olur. Olacağı varsa ne güzel oluyormuş vallahi. Allah analı babalı büyütsin şimdiden :KK200:

Yaa çok teşekkür ederim.Heycandan bu saate kadar uyuyamadım.Allah size de sağlıklı doğum nasip etsin inşallah 🥰 Kan testi vericem bugün de acile gitsem hemen çıkar mı sonucum ♥️
Amiiin inşallah çok teşekkürler🥰
Aciller alıyor mu bilmiyorum ama ben bir tıp merkezinde verdim 2 gün ara ile 3 kere. 1-1,5 saate çıktı hep🥰

Çoookkkk sevindim gerçekten :KK9: İnşallah isteyen herkeslerin de böyle kolaycacık olur. Olacağı varsa ne güzel oluyormuş vallahi. Allah analı babalı büyütsin şimdiden :KK200:
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰
Ben sadece bu ayla birlikte 4.ayım denemede diyorum 4 ay bile sabır işi ama senelerce bu hasreti çekenler var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ♥️😍

X