Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetim 6 gün sürüyo canım 28 martta oldum 2 nisanda bitti. Şimdi eşimle 1 gün ara ile ilişki oluyor.

Tamam cumartesi teste baslamanda cok sorun olmaz. Duzenli iliskiyi birakmayin. Hayirlisi ile tutunur inşallah
insallah canım eşim ilacını kullanıyor şimdi keçiboynuzu aldım ikimizde sabah akşam yiyoruz. Bnde prolaktin için ilacımı kullanıorm bakalım hayrlı haberlerle gelirim inşallah.

insallah canım eşim ilacını kullanıyor şimdi keçiboynuzu aldım ikimizde sabah akşam yiyoruz. Bnde prolaktin için ilacımı kullanıorm bakalım hayrlı haberlerle gelirim inşallah.
Insallah diger aya 1 aylik hamile olarak haber verirsin buraya. Butun hamile olmak isteyrn herkese dua ediyorum Rabbim kimseyi eli boş dondurmesin

Vucutta akinti devamli olur her akinti yumurtlama degildir bu yuzden canim akintiyla agriyla bilinecek bir sey degildir.ovulasyon testini dogru ve zamaninda yaptigin surece yumurtlamayi mutlaka gorursun.
yumurtlamayı görüyorum canım ama başka topikte yumurta takibi yaptıran arkadaşlardan demişti doktor takibinde ovulasyon testinin yanilttigin okumuştum bende hep akıntı olmaz olsa da yumurta akıntı kıvamında olmaz

Ovulasyon testine guvenmiyorsan canim doktor kontrolunde yumurta takibi yapabilirsin. Ama dogru yapilan ovulasyon testleri yaniltmaz. Yapamayanlar cok bu yuzden yanlis gosteriyor zannediyorlar

Ovulasyon testine guvenmiyorsan canim doktor kontrolunde yumurta takibi yapabilirsin. Ama dogru yapilan ovulasyon testleri yaniltmaz. Yapamayanlar cok bu yuzden yanlis gosteriyor zannediyorlar
bak canım az öncede yazdım burda okudum birçok kişide olmuş doktorda demiş güvenilir degil diye. Birisi yumurta takibi yaptırmış büyümüş tekrar kontrole gittiğinde doktor yumurta çatlamış demiş. Ama sonraki gün ovulasyon pik yapmış onun sonrası günde siliklesmis ovulasyon evet yanıltır yanlış yapılırsa pik olmaz ama yumurtlamadan sonra yanlış kullanımdan pik olmaz

Canim bak çoğu kişi ovulasyon testiule basarili bir gebelik yakaliyor. Ve bunun örneği cok fazla var birgebenin günlüğü sayfasina bakarsan instagramdan daha aydinlatici olur ornekleri. Dedigim şekilde güvenmiyorsan bir kac arkadasin dedigine inaniyorsan doktora gidip yumurta takibi yapabilirsin. Ben yumurta takibimi ovulasyonla yapiyorum ve doktor kontrolumde dogru cikiyordu dedigim.sekilde testi dogru yapanlar icin ovulasyon testi yaniltmiyor

Allah razi olsun onerileriniz icin tesekkur ederim. gecen ay tam degerlendirdik derken aslinda iki gunde bir iki adet arasi birlikte olduk. ovulasyon gecti birakalim demedik. adet gorene kadar denedik. bir de her gun tavsiye edilmiyor diye biliyorum sperm rezervleri icin?

Canim hergun iliski demiyoruz zaten iki gune bir iliski saglikli her birey icin oneriliyor. Duzenli iliski hamilelik olasiligini artiran bir yontem. Ama ovulasyon ile yumurtlama gununu buldugunuz gün ve 3 gun daha ara vermeden iliski oneriliyor. Yani ara vermeden iliski ayda sadece 4 gün yapiyorsunuz. Diger gunler iki gune bir uc gune bir duzenli iliski oneriliyor. Nu arada yumurtlama gunu 3gun art arda iliskiden sonra bir hafta dinlenebilirsiniz.

Arkadaşlar ovulasyon testi ile takip yapmak isteyenlere yardimci olurum mümkün oldugunca.. yalniz ovulasyon testine guvenmeyenler bosuna lutfen soru sormasin. Doktor kontrolune de gidenilirsiniz yumurta takibi ile fakat hastane yollari beni yorar derseniz dogru yapilan ovulasyon testleri sizi dogru yumurtlamaya goturecektir. Yeter ki inanin pes etmeyin umudunuz daima Allah olsun..

yaptırdım zaten canım birkaç kişiden okudugum degıl bendede oyle oldu burda belkı basına boyle bırsey gelen vardır yada markadan kaynaklıdır dıye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…