- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
adetim 6 gün sürüyo canım 28 martta oldum 2 nisanda bitti. Şimdi eşimle 1 gün ara ile ilişki oluyor.Adetin kac gün sürüyordu ? Birde pco olanlar adet bitiminden itibaren başlarsa yumurtlama gününü kacirmazlar. Haftasonu yaparsan da olur da eger erken yumurtlaman olursa diye erken basla dedim. Yine de sen bilirsin insallah piki yakalarsin canim. Bak arkadaslara da soyledim pik olana kadar da duzenli ilişki yapin iki gune bir. Ayda sadece yumurtlama gununde yapmayin. Vucudun duzenli iliskiye alismasi kolaylik saglar hamilelige. Yumurtlama gununde 3 gun ara vermeden iliski olmali.
Tamam cumartesi teste baslamanda cok sorun olmaz. Duzenli iliskiyi birakmayin. Hayirlisi ile tutunur inşallahadetim 6 gün sürüyo canım 28 martta oldum 2 nisanda bitti. Şimdi eşimle 1 gün ara ile ilişki oluyor.
insallah canım eşim ilacını kullanıyor şimdi keçiboynuzu aldım ikimizde sabah akşam yiyoruz. Bnde prolaktin için ilacımı kullanıorm bakalım hayrlı haberlerle gelirim inşallah.Tamam cumartesi teste baslamanda cok sorun olmaz. Duzenli iliskiyi birakmayin. Hayirlisi ile tutunur inşallah
Insallah diger aya 1 aylik hamile olarak haber verirsin buraya. Butun hamile olmak isteyrn herkese dua ediyorum Rabbim kimseyi eli boş dondurmesininsallah canım eşim ilacını kullanıyor şimdi keçiboynuzu aldım ikimizde sabah akşam yiyoruz. Bnde prolaktin için ilacımı kullanıorm bakalım hayrlı haberlerle gelirim inşallah.
inşallah bende 6 senedir evliyim son 2 senedir doktor yollarımdayım.Insallah diger aya 1 aylik hamile olarak haber verirsin buraya. Butun hamile olmak isteyrn herkese dua ediyorum Rabbim kimseyi eli boş dondurmesin
Kiyamam stres cok fazla yapmamaya çalış hatta mümkünse degisik aktivitelerle kendini oyala.. Duanida eksik etme Allah ol dedigi anda olurinşallah bende 6 senedir evliyim son 2 senedir doktor yollarımdayım.
aynen haklısın hayırlısı neyse o olsun.Kiyamam stres cok fazla yapmamaya çalış hatta mümkünse degisik aktivitelerle kendini oyala.. Duanida eksik etme Allah ol dedigi anda olur
yumurtlamayı görüyorum canım ama başka topikte yumurta takibi yaptıran arkadaşlardan demişti doktor takibinde ovulasyon testinin yanilttigin okumuştum bende hep akıntı olmaz olsa da yumurta akıntı kıvamında olmazVucutta akinti devamli olur her akinti yumurtlama degildir bu yuzden canim akintiyla agriyla bilinecek bir sey degildir.ovulasyon testini dogru ve zamaninda yaptigin surece yumurtlamayi mutlaka gorursun.
Pik olmus gozukuyor bugunu degerlendirin testinizi yarin da yapin eger ikinci cizgi silik cikarsa yumurta catladi demektir. Bugun ve 3 gun iliski ara vermeden.Kızlarr sizce pozitif mi ??
Ovulasyon testine guvenmiyorsan canim doktor kontrolunde yumurta takibi yapabilirsin. Ama dogru yapilan ovulasyon testleri yaniltmaz. Yapamayanlar cok bu yuzden yanlis gosteriyor zannediyorlaryumurtlamayı görüyorum canım ama başka topikte yumurta takibi yaptıran arkadaşlardan demişti doktor takibinde ovulasyon testinin yanilttigin okumuştum bende hep akıntı olmaz olsa da yumurta akıntı kıvamında olmaz
bak canım az öncede yazdım burda okudum birçok kişide olmuş doktorda demiş güvenilir degil diye. Birisi yumurta takibi yaptırmış büyümüş tekrar kontrole gittiğinde doktor yumurta çatlamış demiş. Ama sonraki gün ovulasyon pik yapmış onun sonrası günde siliklesmis ovulasyon evet yanıltır yanlış yapılırsa pik olmaz ama yumurtlamadan sonra yanlış kullanımdan pik olmazOvulasyon testine guvenmiyorsan canim doktor kontrolunde yumurta takibi yapabilirsin. Ama dogru yapilan ovulasyon testleri yaniltmaz. Yapamayanlar cok bu yuzden yanlis gosteriyor zannediyorlar
Canim bak çoğu kişi ovulasyon testiule basarili bir gebelik yakaliyor. Ve bunun örneği cok fazla var birgebenin günlüğü sayfasina bakarsan instagramdan daha aydinlatici olur ornekleri. Dedigim şekilde güvenmiyorsan bir kac arkadasin dedigine inaniyorsan doktora gidip yumurta takibi yapabilirsin. Ben yumurta takibimi ovulasyonla yapiyorum ve doktor kontrolumde dogru cikiyordu dedigim.sekilde testi dogru yapanlar icin ovulasyon testi yaniltmiyorbak canım az öncede yazdım burda okudum birçok kişide olmuş doktorda demiş güvenilir degil diye. Birisi yumurta takibi yaptırmış büyümüş tekrar kontrole gittiğinde doktor yumurta çatlamış demiş. Ama sonraki gün ovulasyon pik yapmış onun sonrası günde siliklesmis ovulasyon evet yanıltır yanlış yapılırsa pik olmaz ama yumurtlamadan sonra yanlış kullanımdan pik olmaz
Allah razi olsun onerileriniz icin tesekkur ederim. gecen ay tam degerlendirdik derken aslinda iki gunde bir iki adet arasi birlikte olduk. ovulasyon gecti birakalim demedik. adet gorene kadar denedik. bir de her gun tavsiye edilmiyor diye biliyorum sperm rezervleri icin?Canim insan illaki yumurtladigi gün gebe kalmiyor. Ovulasyon testi uyguladim yumurtlamada birlikte olduk kesin hamile kalacağım.diye bir sart yoktur. Ovulasyon testi yumurtladigin gunu garanti bulmani ve yumurtladigin gun ve arti 3 gun ara vermeden iliski yapmak hamile kalma olasiligini artiran bir yöntem. Bir de sizlere tavsiyem iki gune bir adetten itibaren diger adete kadar duzenli iliskide bulunmaniz. Duzenli iliski de hamile kalmanizi kolaylastirir. Sadece ayda yumurtlama gununde iliski yapmayin. Mesela ben adet sonrasi hamile kalmisim. Ovulasyona kadar da iki gune bir iliski yapmistim. Ovulasyonu yakaladigimda da 3 gun ara vermeden iliski yapmistim. Sonrasi biraz ara verip yine adet gunune kadar iki gune bir iliski yaptik ama adete 8 gun kala yerlesme kanamasi yasadim. Rabbime duam sizler de insallah hamile kalacaksiniz pes etmeyin umutsuz olmayın birde rahat olun sanki zaten hamile kalacakmissiniz gibi rahat olun.
Canim hergun iliski demiyoruz zaten iki gune bir iliski saglikli her birey icin oneriliyor. Duzenli iliski hamilelik olasiligini artiran bir yontem. Ama ovulasyon ile yumurtlama gununu buldugunuz gün ve 3 gun daha ara vermeden iliski oneriliyor. Yani ara vermeden iliski ayda sadece 4 gün yapiyorsunuz. Diger gunler iki gune bir uc gune bir duzenli iliski oneriliyor. Nu arada yumurtlama gunu 3gun art arda iliskiden sonra bir hafta dinlenebilirsiniz.Allah razi olsun onerileriniz icin tesekkur ederim. gecen ay tam degerlendirdik derken aslinda iki gunde bir iki adet arasi birlikte olduk. ovulasyon gecti birakalim demedik. adet gorene kadar denedik. bir de her gun tavsiye edilmiyor diye biliyorum sperm rezervleri icin?
yaptırdım zaten canım birkaç kişiden okudugum degıl bendede oyle oldu burda belkı basına boyle bırsey gelen vardır yada markadan kaynaklıdır dıye yazdımCanim bak çoğu kişi ovulasyon testiule basarili bir gebelik yakaliyor. Ve bunun örneği cok fazla var birgebenin günlüğü sayfasina bakarsan instagramdan daha aydinlatici olur ornekleri. Dedigim şekilde güvenmiyorsan bir kac arkadasin dedigine inaniyorsan doktora gidip yumurta takibi yapabilirsin. Ben yumurta takibimi ovulasyonla yapiyorum ve doktor kontrolumde dogru cikiyordu dedigim.sekilde testi dogru yapanlar icin ovulasyon testi yaniltmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?