Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi benim suanki adetim 29 mart biz de bebek düşünüyoruz ama benim tek engelim vardı tiroid normale dönmesi lâzımdı normallesmis bugun gebeliğe engelim de yokmuş acaba gebe kalmak için ne yapmam lazim ilk gebelik olcak

Merhaba dün yapmıştım ovu testi silikti bugün bir daha yaptım şu şekilde yarın bu daha netleşirmi yükselmeye başlar heralde bilgisi olan varmıdır

Eklentiler

• 8656AC81-27E3-403F-A655-E240FB3917F9.jpeg
    238,8 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba dün yapmıştım ovu testi silikti bugün bir daha yaptım şu şekilde yarın bu daha netleşirmi yükselmeye başlar heralde bilgisi olan varmıdır☺
Yapmaya devam et canim pik olmasi lazim. Yarin mi olur diger gunler bilmem ama.test bayagi yakin gibi

herkese merhaba araniza yeni katildim. her zaman okuyucunuzdum ama bir seyler paylasmak istedim ben de burada. dort yillik evliyim artik bebek sahibi olmaya niyet ettik Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizle beraber. gecen ayi iki gunde bir degerlendirdik. baya umutluydum ancak reglim gelince sasirdim. ovulasyon gununu kacirmamisiz kullandigim uygulamaya gore. bir gun once ve bir gun sonrayi degerlendirmisiz. hatta ovulasyonum adetim bittikten sonraki ikinci gundu bir kac aydan beri ya ikinci gun ya uc-dort.. hatta akintim da sadece ovulasyon donemi degil ay boyunca olur devamli gunluk ped kullanirim. tecrubelerinizden faydalanmak uzere bol bol okuyorum Allah herkesin gonlune gore versin gorusmek uzere

Ovulasyon takip programlari senin vücudunu bilmez onlar ortalama hesaplar. Ve her ay yumurtlama gunleri degisiyor. Lutfen ovulasyon testleri alip adet bitiminden itibaren hergun saat 12 ile 4 arasinda ayni saatlerde testi yapiniz. Ve testten iki saat onceden sivi alimini durdurunuz. Testteki c ve t cizgileri ayni koyulukta yada t cizgisi c cizgisinden daha koyu olana kadar testlerinizi yapiniz. Test ayni koyulukta olunca(pik olunca) ve sonraki uc gun boyunca iliski bakimindan degerlendirin.

cevabiniz icin tesekkur ederim. daha yolun basindayiz bu testlerden almadan, iki gunde bir degerlendirerek neden hamile kalmadim acaba gunu kacirmis olamayiz.. dr belli bir sorun gormemisti bende en azindan.

cevabiniz icin tesekkur ederim. daha yolun basindayiz bu testlerden almadan, iki gunde bir degerlendirerek neden hamile kalmadim acaba gunu kacirmis olamayiz.. dr belli bir sorun gormemisti bende en azindan.
Doktorun bir sorun gormediyse canim daha guzel iste. Sen rahatlikla hamile kalabilirsin Allah izin verirse. Ne kadar sure evlisin ve ne kadar suredir bebek icin deniyorsunuz? Eger ilk bir yil icinde korunmadan denediniginiz halde olmuyorsa ve sizinde bir sorununuz yoksa yumurtlamayi kaciriyor olabilirsiniz bu yuzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…