• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evlendikten sonra düzensizliğin oluştu ekim ayında başladım ve 3 ay doğum kontrol hapı kullandım düzensizliğim icin ve pko dedi doktor gecen ay da soğan kuru yaptim. Hapı kullandigimda beri 28 gun de bir oluyorum ama hapı bıraktım o yüzden yine 28 gun de bir mi olacak bilmiyorum. Bat 2 subat sat 5 subat ve ben bittiginden beri test yapiyorum ama son iki gundur daha dikkat etmeme ragmen dun bi tek bu sonuch verdi ondan once hep silik çizgi acikcasi acaba pko yüzünden korkuyorum
Korkacak bir sey yok canim adi ustunde duzensizligin var testi yapmaya devam et koyu iki tane cift cixgi görünce yumurtlama oluyor ertesi gunu de catlamis oluyor pes etme devam et sonuca ulasacaksin

Merhaba kızlar dün doktora gititm klomen tedavisindeyim yumurtalar büyümüş hatta bitanesi çatlamak üzere dedi bende eve geldim ovulasyon testi yaptım normalde doktorun dediğine göre koyu olması lazım değil mi siliklesme bile olmadi bir saat sonra baktim teste belli belirsiz silik bir çizgi var test mo yanlış acaba

Korkacak bir sey yok canim adi ustunde duzensizligin var testi yapmaya devam et koyu iki tane cift cixgi görünce yumurtlama oluyor ertesi gunu de catlamis oluyor pes etme devam et sonuca ulasacaksin
Yaaa şimdi çift çizgiyi gordum çok sukur 20190216_170829.jpg

Merhaba kızlar dün doktora gititm klomen tedavisindeyim yumurtalar büyümüş hatta bitanesi çatlamak üzere dedi bende eve geldim ovulasyon testi yaptım normalde doktorun dediğine göre koyu olması lazım değil mi siliklesme bile olmadi bir saat sonra baktim teste belli belirsiz silik bir çizgi var test mo yanlış acaba
Testi yapmaya devam et canim pik olana kadat

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yaparım tekrar tekrar
Iki gun daha yap git gide siliklesirse ilk yaptigin zaman yani doktorun dedigi gun catlamistir. Sen degerlendir bu gunleri yine de bos birakma.Cunku ayni renk olunca yumurtlama gerceklesiyor ertesi gun siliklesiyor test onda da catlamis oluyor yumurta.

Iki gun daha yap git gide siliklesirse ilk yaptigin zaman yani doktorun dedigi gun catlamistir. Sen degerlendir bu gunleri yine de bos birakma.Cunku ayni renk olunca yumurtlama gerceklesiyor ertesi gun siliklesiyor test onda da catlamis oluyor yumurta.
Doktor bana saat 3 buçuk gibi söyledi büyümüş çatlamak üzere dedi ben eve geldim 6 gibi yaptım testi birşey çıkmadı bir saat sonra hafif silik bu arada doktora gitmeden birgün önce de yapmıştım yine sonradan silik çıktı net çıkması lazım değil mi iki cizgininde testleri toplu aldım internetten sıkıntı var belkide testlerde

Doktor bana saat 3 buçuk gibi söyledi büyümüş çatlamak üzere dedi ben eve geldim 6 gibi yaptım testi birşey çıkmadı bir saat sonra hafif silik bu arada doktora gitmeden birgün önce de yapmıştım yine sonradan silik çıktı net çıkması lazım değil mi iki cizgininde testleri toplu aldım internetten sıkıntı var belkide testlerde
Yok kuzum o zaman dedigim gibi bir iki gün daha test yap net sonuc alirsin.. simdi adet basindan beri duzenli yapsaydin sana daha net cevap verebilirdim ama doktor kontrolunde catlamak uzere olan yumurtaya bir sey diyemiyorum dedigim gibi bir kac gun daha yap zaten ikinci cizgi gitgide siliniyorsa catlamis demektir. Bugunleri de degerlendir her ihtimale karsi iliski olarak.

Yok kuzum o zaman dedigim gibi bir iki gün daha test yap net sonuc alirsin.. simdi adet basindan beri duzenli yapsaydin sana daha net cevap verebilirdim ama doktor kontrolunde catlamak uzere olan yumurtaya bir sey diyemiyorum dedigim gibi bir kac gun daha yap zaten ikinci cizgi gitgide siliniyorsa catlamis demektir. Bugunleri de degerlendir her ihtimale karsi iliski olarak.
Tamam canim benim Allah razı olsun çok sağol doktorda söyledi zaten gün aşırı ilişki inşallah bu ay oluşur gebelik

Kızlar geçen ay ovulasyon testini denedim koyu günü gördüm çatladı da değerlendirdim afetimi 14 gün sonra beklerken üc gün erken oldum anlayacağınız ben artık bu testlere de inanmıyorum stres yapmasak öyle kolay olacakki
Allah yardimcimiz olsun sen ovu testini uygulamayi birakma sen elinden geleni yap takdir Allahın.. verecekse bu dunyaya bebeginin rizki kaderi acilmissa olur canim veee moralini de bozma. Saglikli bir sekilde adet zamanini gecir.. ve bazen gununden erken adet olman demek rahmin kendini gebelige hazirlamasi demek bunu biliyor musun? Belki diger ay hemen hamile kalacaksin ;)

Dün 14.30ta ovulasyonum pik yaptı saat 19.00da ikinci çizgi koyuydu fakat pik olana gore daha silikti çatlamış diye tahmin ediyorum dün akşamı d3gerlendirdik smdi bi test daha yaptim ikinci çizgi silik. Bildiğim kadarıyla yumurta catladiktan snra 24 saat yaşıyor yani benim 24 saat su an dolmuş durumda acaba bu aksami da değerlendirmem gerekir mi ?

Dün 14.30ta ovulasyonum pik yaptı saat 19.00da ikinci çizgi koyuydu fakat pik olana gore daha silikti çatlamış diye tahmin ediyorum dün akşamı d3gerlendirdik smdi bi test daha yaptim ikinci çizgi silik. Bildiğim kadarıyla yumurta catladiktan snra 24 saat yaşıyor yani benim 24 saat su an dolmuş durumda acaba bu aksami da değerlendirmem gerekir mi ?
Aynen oyle 2 gun daha degerlendirmen gerekiyor canim

Allah yardimcimiz olsun sen ovu testini uygulamayi birakma sen elinden geleni yap takdir Allahın.. verecekse bu dunyaya bebeginin rizki kaderi acilmissa olur canim veee moralini de bozma. Saglikli bir sekilde adet zamanini gecir.. ve bazen gununden erken adet olman demek rahmin kendini gebelige hazirlamasi demek bunu biliyor musun? Belki diger ay hemen hamile kalacaksin :KK66:
Ya canım benim inşallah iyi dilek dileyen herkes en koşa zamanda o çift çizgiyi görsün

Kızlar merhaba benim bir sorum olacaktı çatlatma iğnesi kullandım ve bu süreçte yine ovu. Testlerine baktım ama 4 gün çift çizgi gördüm mantıklı mı normal mi bilemedim ? Yoksa testlerim de mi hata vardı aceba ??

Kızlar merhaba benim bir sorum olacaktı çatlatma iğnesi kullandım ve bu süreçte yine ovu. Testlerine baktım ama 4 gün çift çizgi gördüm mantıklı mı normal mi bilemedim ? Yoksa testlerim de mi hata vardı aceba ??
Bugün az önce yaptım test biraz belirginliği azalmış çizginin

Eklentiler

• 20190219_133728.jpg
    20190219_133728.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bende pko var sağ yumurtalıkta kanamalı kist varmış solda basit kist var genelde adetlerim düzenlidir güne gün olmasa da 32 35 günde bir olurum ama adetim iki aydır 30 günde bir oldum bu ay adetin 22 günü iki gün önce yapışkan beyaz jöle gibi akıntı geldi eşimle değerlendirdim tabi bu yumurtalar ne zaman çatlar ayrıca geçen ay rahim filmi çekindim eşinde sperm testi yaptırdı bi sorun yok hamile kalamıyorum dr adet olunca gel dedi ama bugünde göğüslerim şişmiş daha 10 gün var adete sizce hamilemiyim

Kızlar bende pko var sağ yumurtalıkta kanamalı kist varmış solda basit kist var genelde adetlerim düzenlidir güne gün olmasa da 32 35 günde bir olurum ama adetim iki aydır 30 günde bir oldum bu ay adetin 22 günü iki gün önce yapışkan beyaz jöle gibi akıntı geldi eşimle değerlendirdim tabi bu yumurtalar ne zaman çatlar ayrıca geçen ay rahim filmi çekindim eşinde sperm testi yaptırdı bi sorun yok hamile kalamıyorum dr adet olunca gel dedi ama bugünde göğüslerim şişmiş daha 10 gün var adete sizce hamilemiyim
Canim adete bir iki gün kala test yap cikar 10 gün onceden mümkün değil ogrenmen. Madem bir duzensizligin var o halde ovulasyon testi uygula canim ne güzel herhangi bir sorununuz da yokmus. Bence degerlendir bu ay adet olursan diger ay ovulasyon testi uygula pik oldugu gunleri degerlendirirsin.. umarim guzel haberlerini aliriz

Back