Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bende çok olumlu şeyler duydum kendi instagram sayfasında da o yüzden kullanmaya başladım, inşallah şifa olur :)
MArketlerde satiliyormu arkadaslar bu macun birde bir sorum oalcakti tek tüpler hamile kalan varmi dış gebelik geçirdim tek tüpüm.alindi hamile kaldiysa eger nasil bir yol izledi söylerse duaciniz olurum

MArketlerde satiliyormu arkadaslar bu macun birde bir sorum oalcakti tek tüpler hamile kalan varmi dış gebelik geçirdim tek tüpüm.alindi hamile kaldiysa eger nasil bir yol izledi söylerse duaciniz olurum
Yok internet sitesi var ordan sipariş veriyorsun. İnstagram sayfasına gir orda web sitesi var ordan sipariş verebilirsin. Allah şifa versin canım benim de tek tüpüm tıkalı 1 senedir kalamadım hamile

Yok internet sitesi var ordan sipariş veriyorsun. İnstagram sayfasına gir orda web sitesi var ordan sipariş verebilirsin. Allah şifa versin canım benim de tek tüpüm tıkalı 1 senedir kalamadım hamile
Tüpünüzun biri tikali digeri mi acik cnm kafana takma inşallah olur tek tuple hamile olan cok.kisi car yeterki saglik olsun dış gebelik gecirmediniz dimi

Tüpünüzun biri tikali digeri mi acik cnm kafana takma inşallah olur tek tuple hamile olan cok.kisi car yeterki saglik olsun dış gebelik gecirmediniz dimi
İnşallah olur canım bana ve tüm bebek isteyenlere Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Evet canım biri tıkalı diğeri açık, yok dış gebelik geçirmedim. Olursa ilk gebeliğim olacak inşallah, tıkalı olmasının sebebi çikolata kisti var bende o yüzden diyor doktor.

Allahım hepimize versin en hayirlisindan inşallah kimsenin kucagini boş koymasin Rabbim

Hanımlar merhaba, ben 7 ay yasmin kullandım ve 5 ay önce bıraktım, 5 aydır çocuk planlıyoruz ama henüz bir şey yok. İlk aylarda doktora gittim ultrason baktı, bir sorun yok dedi, korunmayı yeni bırakmışsın zaten dedi. Yalnız o zamanlar adetim 28-30 günde bir olurken döngüm iki aydır çok uzadı, 36-37 günde adet oluyorum artık. Bu durumda yumurtlamanın geç olacağını biliyorum ama ben yine de şansa bırakmamak açısından adetin bitiminden hemen sonra ovulasyona başladım, her gün aralıksız yaptım, ama hâlâ ikinci çizgiyi tam olarak yakalayamadım, yani ikinci çizgi gerçekten koyu ama ilki kadar olmuyor karşılaştırınca. Yine de adete kadar testlere devam etmeli miyim sizce? Ovulasyon günleri takvime göre bitmiş gözüküyor artık

adete kadar teste aralıksız devam et.. zaten döngün uzamış... bu da ilk adet tarihinden daha uzağa götürüyor yumurtlamanı doğal olarak.. iki çizgi aynı koyulukta olana kadar testi pozitif SAYMA

Benim de ikincisindeki gibi çıkıyor kaç gündür, pozitif gibi duruyor ama yine de ilki kadar koyu olmadığı için pozitif sayamıyorum, anlamadım gitti.

Kontrol çizgisi kadar koyu çıkmıyor demek istedim.
Anladım canım dr.a gidip yumurta takibi yaptırdın mı bu dönemlerde.ben sanki böyle grupların birinde okudum gibi hatırlıyorum.testi bizim gibi çıkıyormuş.dr.a gitmiş dr yumurtlamışsın demiş.inş.bizimde öyledir kuzum

Kızlar yumurtlama günümden eminim (takip yapıldı) bugün 10. gün. Reglime de 4-5 gün var. Erken gebelik testi yaptım (ilk idrarla değil) negatif çıktı. Sizce yine de umut var mıdır?
Kaç günde bir adet oluyorsun canım.inş hayırlı haberler alırız senden.sabah tekrarla istersen.bazılarında günü geçmeden çıkmıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…