- 5 Ocak 2018
- 377
- 84
- 18
MArketlerde satiliyormu arkadaslar bu macun birde bir sorum oalcakti tek tüpler hamile kalan varmi dış gebelik geçirdim tek tüpüm.alindi hamile kaldiysa eger nasil bir yol izledi söylerse duaciniz olurumEvet canım bende çok olumlu şeyler duydum kendi instagram sayfasında da o yüzden kullanmaya başladım, inşallah şifa olur :)
Silik onlar hepsi bi ilk yaptigimda böyleydiÖbür testlerin nasıldı canım hepsini alt alta koy foto çek istersen, daha net anlaşılır
Yok internet sitesi var ordan sipariş veriyorsun. İnstagram sayfasına gir orda web sitesi var ordan sipariş verebilirsin. Allah şifa versin canımMArketlerde satiliyormu arkadaslar bu macun birde bir sorum oalcakti tek tüpler hamile kalan varmi dış gebelik geçirdim tek tüpüm.alindi hamile kaldiysa eger nasil bir yol izledi söylerse duaciniz olurum
En koyu böyle oluyor yani senin. Peki sıvı alımına dikkat ediyor musunSilik onlar hepsi bi ilk yaptigimda böyleydi
Tüpünüzun biri tikali digeri mi acik cnm kafana takma inşallah olur tek tuple hamile olan cok.kisi car yeterki saglik olsun dış gebelik gecirmediniz dimiYok internet sitesi var ordan sipariş veriyorsun. İnstagram sayfasına gir orda web sitesi var ordan sipariş verebilirsin. Allah şifa versin canımbenim de tek tüpüm tıkalı 1 senedir kalamadım hamile
İnşallah olur canım bana ve tüm bebek isteyenlere Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Evet canım biri tıkalı diğeri açık, yok dış gebelik geçirmedim. Olursa ilk gebeliğim olacak inşallah, tıkalı olmasının sebebi çikolata kisti var bende o yüzden diyor doktor.Tüpünüzun biri tikali digeri mi acik cnm kafana takma inşallah olur tek tuple hamile olan cok.kisi car yeterki saglik olsun dış gebelik gecirmediniz dimi
Evet ediyorum en koyu demeyim ilk defa deniyorum bugün böyle yarın nolor bilemedimEn koyu böyle oluyor yani senin. Peki sıvı alımına dikkat ediyor musun
Değerlendir canım o zaman ne olur ne olmaz. Aa benim de adete 1 hafta var inşallah hayırlı habeler alırız :)Evet ediyorum en koyu demeyim ilk defa deniyorum bugün böyle yarın nolor bilemedim
İlk mesajına tekrar dönünce dddim batlarımız aynıymış :) ama benimki pek düzenli değil tabi bilemiyorum yine de.Evet ediyorum en koyu demeyim ilk defa deniyorum bugün böyle yarın nolor bilemedim
Allahım hepimize versin en hayirlisindan inşallah kimsenin kucagini boş koymasin Rabbimİnşallah olur canım bana ve tüm bebek isteyenlere Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Evet canım biri tıkalı diğeri açık, yok dış gebelik geçirmedim. Olursa ilk gebeliğim olacak inşallah, tıkalı olmasının sebebi çikolata kisti var bende o yüzden diyor doktor.
adete kadar teste aralıksız devam et.. zaten döngün uzamış... bu da ilk adet tarihinden daha uzağa götürüyor yumurtlamanı doğal olarak.. iki çizgi aynı koyulukta olana kadar testi pozitif SAYMAHanımlar merhaba, ben 7 ay yasmin kullandım ve 5 ay önce bıraktım, 5 aydır çocuk planlıyoruz ama henüz bir şey yok. İlk aylarda doktora gittim ultrason baktı, bir sorun yok dedi, korunmayı yeni bırakmışsın zaten dedi. Yalnız o zamanlar adetim 28-30 günde bir olurken döngüm iki aydır çok uzadı, 36-37 günde adet oluyorum artık. Bu durumda yumurtlamanın geç olacağını biliyorum ama ben yine de şansa bırakmamak açısından adetin bitiminden hemen sonra ovulasyona başladım, her gün aralıksız yaptım, ama hâlâ ikinci çizgiyi tam olarak yakalayamadım, yani ikinci çizgi gerçekten koyu ama ilki kadar olmuyor karşılaştırınca. Yine de adete kadar testlere devam etmeli miyim sizce? Ovulasyon günleri takvime göre bitmiş gözüküyor artık
Eki Görüntüle 2220626 Eki Görüntüle 2220627 kızlar silik olan bugün yaptığım koyu olan da dünkü testim.dünkü de tam olarak ikiside eşit koyulaşmamıştı.biz yinede değerlendirdik.az önce yaptım silikleşmiş.yine yumurtlamadım mı acaba.
İlki derken koyu olan gibi mi silik olan gibi mi çıkıyorBenim de ikincisindeki gibi çıkıyor kaç gündür, pozitif gibi duruyor ama yine de ilki kadar koyu olmadığı için pozitif sayamıyorum, anlamadım gitti.
Kontrol çizgisi kadar koyu çıkmıyor demek istedim.İlki derken koyu olan gibi mi silik olan gibi mi çıkıyor
Anladım canımKontrol çizgisi kadar koyu çıkmıyor demek istedim.
Kaç günde bir adet oluyorsun canım.inş hayırlı haberler alırız senden.sabah tekrarla istersen.bazılarında günü geçmeden çıkmıyormuş.Kızlar yumurtlama günümden eminim (takip yapıldı) bugün 10. gün. Reglime de 4-5 gün var. Erken gebelik testi yaptım (ilk idrarla değil) negatif çıktı. Sizce yine de umut var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?