Merhaba Koyu olan dünki testim
Silik olanlar bugünki 2 farklı markyla yaptım
Şimdi dün mü çatlamış oluyor bugünmü çatlayacak
arkadaşım merhaba ben de yeni üyeyim testler hakkında banada yardımcı olun lütfen şimdi koyu olunca deyilde biraz silikleşincemi yum lama oluyo yoksa çatlama mı oluyoBugün çatlamış canım
arkadaşım merhaba ben de yeni üyeyim testler hakkında banada yardımcı olun lütfen şimdi koyu olunca deyilde biraz silikleşincemi yum lama oluyo yoksa çatlama mı oluyo
teşekkür ederim canım sağolasın benim durum biraz farklı evet burda okudum hiç bebeği olmamış yada çeşitli rahatsızlıkları olan bir çok anne adayı var Rabbim hepsine yardımcı olsun tez vakitte kucaklarını hayırlı evlat versin .benim 20 ve 15 yaşında iki kızım var Rabbimden birde erkek istiyorum bunca sene sonra korkuyorumda bu testlerden yapıp koyu deyilde biraz silikleşince tek ilişki ile erkek oluyomuş tabi Rabbimin takdiri ile doğrumu acaba deneyen varmı diye araştırıyorum lütfen beni kimse yanlış anlamasın bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorumÇatlama ve yumurtlama aynı anlama geliyor. Topiği okursan daha iyi anlarsın aslında ama ben kısaca özet geçeyim. LH testin pozitif olduğunda bunun anlamı 36 saat içerisinde yumurtlama olacak demektir. Bu yumurtlama 12. saat de olabilir 25. saat de.. O nedenle çift çizgiyi gördüğünde ard arda 3 gün sonra da gün aşırı 2 ilişki yeterli olacaktır.
teşekkür ederim canım sağolasın benim durum biraz farklı evet burda okudum hiç bebeği olmamış yada çeşitli rahatsızlıkları olan bir çok anne adayı var Rabbim hepsine yardımcı olsun tez vakitte kucaklarını hayırlı evlat versin .benim 20 ve 15 yaşında iki kızım var Rabbimden birde erkek istiyorum bunca sene sonra korkuyorumda bu testlerden yapıp koyu deyilde biraz silikleşince tek ilişki ile erkek oluyomuş tabi Rabbimin takdiri ile doğrumu acaba deneyen varmı diye araştırıyorum lütfen beni kimse yanlış anlamasın bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Çatlamış hemen bugünü değerlendir. Yarını da. Bak ben öyle hamile kaldım.Merhaba Koyu olan dünki testim
Koyulaşmaya başlayınca yumurtan oluşuyor demek,arkadaşım merhaba ben de yeni üyeyim testler hakkında banada yardımcı olun lütfen şimdi koyu olunca deyilde biraz silikleşincemi yum lama oluyo yoksa çatlama mı oluyo
Gözünüz aydın inşallah allah bizede nasip eder 4 gün üst üste ilişki olmuş oldu herkes spermler bozuluyor üst üste olumca diyor hayırlısı artıkÇatlamış hemen bugünü değerlendir. Yarını da. Bak ben öyle hamile kaldım.
Koyulaşmaya başlayınca yumurtan oluşuyor demek,
Silikleşince de çatlıyor demek.
Canım sen hangi markayı kullandın bu testeMerhaba Koyu olan dünki testim
oraya nasıl giriliyorERKEK BEBEK İSTEYENLER topiğine bak istersen canım.
Merhaba ben 2 marka testi aynı anda kullandım biri miratech diğeri predictor ilk defa kullanacağım için hangisi doğru gösteriyor emin olmak istedim 2 side hep aynı devam etti aynı vakitte koyu aynı vakitte silik olduCanım sen hangi markayı kullandın bu teste
Bende sipariş verdim günüm yarın biticek koyu çizgiyi gördüğümüzde o gün dahil 3 gün birliktelşk olucak dimi canımMerhaba ben 2 marka testi aynı anda kullandım biri miratech diğeri predictor ilk defa kullanacağım için hangisi doğru gösteriyor emin olmak istedim 2 side hep aynı devam etti aynı vakitte koyu aynı vakitte silik oldu
Canım koyu olunca olgunlaşıyor ve sınra silikleşmee başlayınca mı çatlıyor? Birde sabah akşam mı yapılmalı?Bugün çatlamış canım
Canım sabah ve akşam mı yapılmalı yoksa sabah yapılıp koyu çizgiyi gördüğümüzde 3 gün değerlendirilmeli mi?Çatlamış hemen bugünü değerlendir. Yarını da. Bak ben öyle hamile kaldım.
Koyulaşmaya başlayınca yumurtan oluşuyor demek,
Silikleşince de çatlıyor demek.
Canım koyu olunca olgunlaşıyor ve sınra silikleşmee başlayınca mı çatlıyor? Birde sabah akşam mı yapılmalı?
oraya nasıl giriliyor
Ben T çizgisini koyu gördüğüm sabah ve silik gördüğüm aynı günün akşamı yaptım :) Ertesi günü de akşam. Üffleye püfleye yani. Görev gibi. Off ne yoruldum ama değdi. HamileyimCanım sabah ve akşam mı yapılmalı yoksa sabah yapılıp koyu çizgiyi gördüğümüzde 3 gün değerlendirilmeli mi?
canım nerde o topik bulamadımseni topikte etiketledim. bildirim gelmiştir sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?