Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bende ameliyat oldum guatr tsh sorunum var bu ay cikmis tsh prolaktinide yukseltiyo ve hafif pkoymusum off lutfen bana dua et
Tabi ki ederim canım rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah çok takma bu hormonları olunca oluyor etkili olmayabiliyor hamile kalmak için bazen o yüzden sen devam et

Merhaba bana yardımcı olurmusunuz sırasıyla 13.gün 14.gün 15.gün 31 gün adet döngüm sizce ovülasyon gerçekleşmişmi

Eklentiler

• IMG_0371.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 321
Gerceklesmis bugunlerde iyi calis ayaklari yukari dik hemen banyo yapma canim insallah hamile kalirsin

Merhaba bana yardımcı olurmusunuz sırasıyla 13.gün 14.gün 15.gün 31 gün adet döngüm sizce ovülasyon gerçekleşmişmi

LH pozitif olduktan sonra 36 saat içerisinde yumurta çatlar. Son testi bugün yaptıysan 3 gün ilişki ardından gün aşırı 2 ilişki yeterli olur canım.

Kızlar bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı bugünü değerlendirdikten sonra yarın mı olmalı çarşamba mı olmalı diğer ilişki. Ve nelere dikkat etmeliyim.

LH pozitif olduktan sonra 36 saat içerisinde yumurta çatlar. Son testi bugün yaptıysan 3 gün ilişki ardından gün aşırı 2 ilişki yeterli olur canım.
Merhaba çok tşk ederim bugün sabah yaptım son testi ve sabah ilişki oldu yarında olması gerekli mi tam anlayamadım yada bu akşam

Merhaba çok tşk ederim bugün sabah yaptım son testi ve sabah ilişki oldu yarında olması gerekli mi tam anlayamadım yada bu akşam

Sabah ilişki olduysa yarın ve ertesi gün de olsun. sonra bir gün arayla 2 defa daha

Çok tşk ederim bu sonuncu koyu olan bu sabahki testin sonucu ve bugün birliktelik oldu bir sonrakinin ne zaman olması gerekiyor

Koyulugunnoldugu gunden 36 saat sonra iliski mutlaka olmali. İlk birkac gun her gun yap sonra bir gun arayla yap sperm.kalitesi dusuyior cunku ust uste yapinca canim.hadi insallahh

Koyulugunnoldugu gunden 36 saat sonra iliski mutlaka olmali. İlk birkac gun her gun yap sonra bir gun arayla yap sperm.kalitesi dusuyior cunku ust uste yapinca canim.hadi insallahh
İnşallah 3 aydır hep negatif bu 4. Ayımız gerçekten tek çizgi görmek çok üzücü daha erken biliyorum ama yinede üzücü

İnşallah 3 aydır hep negatif bu 4. Ayımız gerçekten tek çizgi görmek çok üzücü daha erken biliyorum ama yinede üzücü

Bende nisandan beri deniyorum uc aydir kirmizi kart yiyorum insallah bu ay gordugum.kirmizi 2.ci cizgi olur.insallah hamile kalirsin canimm

Yumurtan çatlamak üzere. Silikleşicek aniden o günü de değerlendir.

Kızlar bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı bugünü değerlendirdikten sonra yarın mı olmalı çarşamba mı olmalı diğer ilişki. Ve nelere dikkat etmeliyim. Eki Görüntüle 2018740
Silikleşmeye başladığında da değerlendir.

Ayaklar dikili ne kadar durmak gerekli
45 dk filan durdum ben.

Yumurtan çatlamak üzere. Silikleşicek aniden o günü de değerlendir.

Silikleşmeye başladığında da değerlendir.

45 dk filan durdum ben.
Dua et benim için canim senin fuan kabul olur. Rabbim hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…