Tabi ki ederim canım rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah çok takma bu hormonları olunca oluyor etkili olmayabiliyor hamile kalmak için bazen o yüzden sen devam etCanim bende ameliyat oldum guatr tsh sorunum var bu ay cikmis tsh prolaktinide yukseltiyo ve hafif pkoymusum off lutfen bana dua et
Tabi ki ederim canım rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah çok takma bu hormonları olunca oluyor etkili olmayabiliyor hamile kalmak için bazen o yüzden sen devam et
Merhaba bana yardımcı olurmusunuz sırasıyla 13.gün 14.gün 15.gün 31 gün adet döngüm sizce ovülasyon gerçekleşmişmi
Çok tşk ederim bu sonuncu koyu olan bu sabahki testin sonucu ve bugün birliktelik oldu bir sonrakinin ne zaman olması gerekiyorGerceklesmis bugunlerde iyi calis ayaklari yukari dik hemen banyo yapma canim insallah hamile kalirsin
Merhaba çok tşk ederim bugün sabah yaptım son testi ve sabah ilişki oldu yarında olması gerekli mi tam anlayamadım yada bu akşamLH pozitif olduktan sonra 36 saat içerisinde yumurta çatlar. Son testi bugün yaptıysan 3 gün ilişki ardından gün aşırı 2 ilişki yeterli olur canım.
Merhaba çok tşk ederim bugün sabah yaptım son testi ve sabah ilişki oldu yarında olması gerekli mi tam anlayamadım yada bu akşam
Kızlar bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı bugünü değerlendirdikten sonra yarın mı olmalı çarşamba mı olmalı diğer ilişki. Ve nelere dikkat etmeliyim. Eki Görüntüle 2018740
Sağol canımyarında çarşamba da olmalı
Ayaklar dikili ne kadar durmak gerekliGerceklesmis bugunlerde iyi calis ayaklari yukari dik hemen banyo yapma canim insallah hamile kalirsin
Çok tşk ederim bu sonuncu koyu olan bu sabahki testin sonucu ve bugün birliktelik oldu bir sonrakinin ne zaman olması gerekiyor
İnşallah 3 aydır hep negatif bu 4. Ayımız gerçekten tek çizgi görmek çok üzücü daha erken biliyorum ama yinede üzücüKoyulugunnoldugu gunden 36 saat sonra iliski mutlaka olmali. İlk birkac gun her gun yap sonra bir gun arayla yap sperm.kalitesi dusuyior cunku ust uste yapinca canim.hadi insallahh
İnşallah 3 aydır hep negatif bu 4. Ayımız gerçekten tek çizgi görmek çok üzücü daha erken biliyorum ama yinede üzücü
Ayaklar dikili ne kadar durmak gerekli
Ya benim spermlwrin baya bi geri çıkıyo kızlar neden olabilir.çok akıyor camasirimaYarim saat garanti dur kuzenim hamile kaldi yarim saatle on dk duruyordu ise yaramadi
Benimde çamaşırım sırılsıklam oluyordu ne zaman ki bacak dikip bekledim 1-2 damla ancak aktı 2 saat durdumYa benim spermlwrin baya bi geri çıkıyo kızlar neden olabilir.çok akıyor camasirima
Yumurtan çatlamak üzere. Silikleşicek aniden o günü de değerlendir.Merhaba bana yardımcı olurmusunuz sırasıyla 13.gün 14.gün 15.gün 31 gün adet döngüm sizce ovülasyon gerçekleşmişmi
Silikleşmeye başladığında da değerlendir.Kızlar bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı bugünü değerlendirdikten sonra yarın mı olmalı çarşamba mı olmalı diğer ilişki. Ve nelere dikkat etmeliyim. Eki Görüntüle 2018740
45 dk filan durdum ben.Ayaklar dikili ne kadar durmak gerekli
Dua et benim için canim senin fuan kabul olur. Rabbim hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimizeYumurtan çatlamak üzere. Silikleşicek aniden o günü de değerlendir.
Silikleşmeye başladığında da değerlendir.
45 dk filan durdum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?