- 12 Ağustos 2014
- 134
- 333
- 158
- Konu Sahibi kocamlaben
-
yarın aynı saatte yine test yap dahada koyulaşacak benim 11.gün böyleydi 12.gün koyulaştı. adet döngün derken kaç günde bir adetin? birde hangi markanın testini kullanıyorsun?
benimde aynı laboquick. bekleyin bence. benim koyulaşıncaya 3 gün birliktelik oldu.hayırlısı artık...
ateş ölçerle vücut ısı arttıkça sanırım hiç yapmadım sana yanlış bilgi vermek istemem. ovulasyon testini de ilkez bu ay denedim.
önümüzdeki ay tekrar kullanmamıza gerek kalmaz inşallah...
biz 2,5 yıldır istiyoruz.2 aşılama negatif...1 tüp bebek kimyasal gebelikle sonuçlandı.bizimkisi sebepsiz infertilite..
inşallah düşündüğümüz gibi sonuçlanır..her zaman nerede varsa Rabbim isteyen herkese versin...Merhaba canim bende bu ay ovulasyon testi kullandim resimleri yukleyeyim.17 ağustos bat 28 günde bir genelde ama dun 24.gund kopkoyi iki ciGiyo yakaladim henuz değerlendirmedir bu aksam degerlendircem biraz garip değil.mi bu durum
Merhaba canim bende bu ay ovulasyon testi kullandim resimleri yukleyeyim.17 ağustos bat 28 günde bir genelde ama dun 24.gund kopkoyi iki ciGiyo yakaladim henuz değerlendirmedir bu aksam degerlendircem biraz garip değil.mi bu durum
inşallahh canım inşallah dün yeniledim tetsi tamamen siliniiyordu sanırımm gec yumurtluyorumsizin bat çok yakın , test sonucu gerçekten garip. inşallah aklımızdan geçen ama dilimizden dökülmeyen şey gerçek oluyordur. Allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyorum
2kez yumurtlayanları duymuştum seninde öyle olmasın?inşallahh canım inşallah dün yeniledim tetsi tamamen siliniiyordu sanırımm gec yumurtluyorum
olabilir canım ama önceki tetslerde bu kadar koyuyu yakalayamamıstım2kez yumurtlayanları duymuştum seninde öyle olmasın?
heranı değerlendirmek lazımolabilir canım ama önceki tetslerde bu kadar koyuyu yakalayamamıstım
kaç günde bir regl oluyorsun ki ?heranı değerlendirmek lazım
bana mı sordun canım anlayamadım ama ben 28 bazen 30 günde birkaç günde bir regl oluyorsun ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?