- 13 Mart 2019
- 13.577
- 45.796
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Birkaç gün kalmış. Testi günde 2 defa yapmaya başlamalısın artışı böylelikle hemen yakalarsın.
Benimde adetim dün bitti. Bugün başladım hemen testlere. Böyle çıktı.. geçen ay da biter bitmez başlamıştım çok daha silikti t çizgisi.. bu ay inşallah erken yumurtlarım..
İnşallah canım normalde kaçıncı günündr yumurtluyorsun
normalde adetim hep35-40 gün arası olurdu hiç aşmazdı. Bu ay ilk kez ovülasyon testi denedim hem adetim gecikti hem yumurtlamam geç oldu. Son adetimden 43 gün sonra yumurtladım. Bu ay inşallah bu kadar geçmez
İnşallah canım çok fazla değil mi o zaman 50.günde falan mı regl oldun
Doktora gittin mi
yumurtlamadan 18 gün sonra regl oldum. Sat dan 2 ay sonra yaniilk kez böyle birşey yaşadım bende. doktora gitmedim henüz virüsten dolayı çok kalabalık oluyor hastaneler bu ayda böyle bir düzensizlik yaşarsam gideceğim özele. Soğan kürüne felan başladım da hayırlısı artık bakalım ne zaman yumurtlayacağım
Canım bendede olmuştu evet soğan kürü yaomakla iyi yapmışsın
Bide yumurta geliştirmek için incir kürü yapabilirsin ama prolaktinin yüksek değilse
hormon değerlerimi hiç bilmiyorum aslında baktırmam lazım ama hep kaldı bu zamana kadar
Sen yeni mi evlisin canım nr kadar zamandır isitiyosunuz
Bnde ocak ayında yaptırdım testleri ama doktora gidemeden korona çıktı kaldı öyle
benimde adetin 30. Günüm malesefSipariş ettiğim testler bu sabah geldi
Reglim biteli 4 gün oldu
Geçen ay adet bittikten 10.gün de yumurtlamışım adet olma zamanıma göre öyle hesap ettim :)
O değil de çift çizgi görmek lh da olsa güzel yaa
Allahım hcg de de nasip etsin
Periyodumun başından hesap edersem bugün 12.gün
Adet bitiminden hesap edersem 4.gün ve yaptığım test bu şekil
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını beklerim
Tahmini 3 4 güne yumurtlarım diye düşünüyorum sizce
benimde adetin 30. Günüm malesef
Eki Görüntüle 2643542
6 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz.. inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız
Adetle birlikte 30.gün adet biteli 23.gün benm bir haftadır bel ağrım varAdetiniz biteli 30 gün mü oldu
Yumurtlama olmadı mı hiç
benimde adetin 30. Günüm malesef
Eki Görüntüle 2643542
İnşallah en kısa sürede bebeğiniz gelir canım
Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?