- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım benim inşallah güzel güzel haberleri alıp burada beraber mutlu oluruzYok kız ne can sıkması saçmalama lütfen herşeyi rabbim bilir o böyle istedi bende bekliyorum bunun için can sıkılır mi hiç eminim daha güzel seyler olacak ama biraz sabır. Sende en kısa zaman da piki gör ve sonra gebelik haberini al ama bu süreçte strese girme yumurtlamani geciktirir
Amin cnm ins ❣Canım benim inşallah güzel güzel haberleri alıp burada beraber mutlu oluruz☺ Her ay yeni umutlar☺ Tamam canım stresten uzak durmak için elimden geleni yapacağım
Canim 4 gun degerlendirilecek 10 11 12 13. Testler de iliski olacak a4a vermeden 4 gun.. hakkında hayirlisi olsun guzel haberlerle gel insallahAselece canım bugün bi test daha yaptım. Çizgi yok denecek kadar az. Dün ve evvelki günü değerlendirmiştik. Sanırım dün veya önceki gün yumurta yola çıkmıştı :)) inşallah döllenme olmuştur. Ben artık ovü testi yapmıyorum. Bekliyorum.. Hayırlısı olsun inşallah... Ekledim testlerin son halini de..
Baslamazsa gebesin :))) ama catlama baz alınıp 14 gun sonra.. 2 si catladi 16 mayis olman gereken adetin.. adet ağrın var mi yoksa gebelik testi yapabilirsinAselece canım şimdi benim pik 1 mayıs ve 2 mayısta oldu 1nde tam pikti sonrasında da yine T C’den koyuydu sen 1ine yumurtlama demiştin yani peki şeyi sormak istiyorum 14 gün sonra kesin adet başlar mı?
Allahım söyletmiş olsun canım benim :) inşallah gebeyimdir artık bende. Benim öncesinde ağrım olmuyor suan adet ağrım pek yok yani ama arada bi ufak bi ağrı oluyor ama bilmiyorum ki test yapmaya da korkuyorum tek isteğim gebe olmak yeter ki olsun 2. Ay öğrensem de olur :) :)Baslamazsa gebesin :))) ama catlama baz alınıp 14 gun sonra.. 2 si catladi 16 mayis olman gereken adetin.. adet ağrın var mi yoksa gebelik testi yapabilirsin
Sen bilirsin canim adet günün gelmiş diye söyledim gebelik testi yap diye.. sen kadar bende heyecanla bekliyorum Rabbim inşallah pozitif gördürür gebelikteAllahım söyletmiş olsun canım benim :) inşallah gebeyimdir artık bende. Benim öncesinde ağrım olmuyor suan adet ağrım pek yok yani ama arada bi ufak bi ağrı oluyor ama bilmiyorum ki test yapmaya da korkuyorum tek isteğim gebe olmak yeter ki olsun 2. Ay öğrensem de olur :) :)
Allahım söyletmiş olsun canım benim :) inşallah gebeyimdir artık bende. Benim öncesinde ağrım olmuyor suan adet ağrım pek yok yani ama arada bi ufak bi ağrı oluyor ama bilmiyorum ki test yapmaya da korkuyorum tek isteğim gebe olmak yeter ki olsun 2. Ay öğrensem de olur :) :)
Canım kaçırmışım kimyasal gebelik mi oldu senin. Bu ay sağlıkla olsun inşAllah.agahın annesi evet ya ben ovulasyon yapmstım pık cıkmıstı bence yapmalısın ay cok heyecanlı ıns kopkoyu olıur hepimizin kac gun gecti bn 18 gune kadar sabretmiştim 18 gun gebeydim sonra gitti
Tamam canim devam et testlere..Aselece bugunku testim
Aselece pik gördükten sonra kaç gün daha teste devam etmemiz gerekiyor?Tamam canim devam et testlere..
Olur inşallah canım hep stresten olmuyor. Bende çok stres yapıyorumsankı bugunku daha koyulasmaya başlamıs ama dımı :) dun korkuyodum ya neden böyle diye
evet canım yaaOlur inşallah canım hep stresten olmuyor. Bende çok stres yapıyorum
BEn de kimyasal yaşadığımda üç günü aralıksız ağlamıştım çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum. 13-14 aydır deniyoruz sabırla bekliyoruzevet canım yaabn gecen ay kimyasal yasadım oyuzden hep tetikteym
Nos yere korkuyorsun canim korkma hep hayırlısıni iste dua et ve elinden geldigince devam testlere bakalim ne gun gorecez piki :))sankı bugunku daha koyulasmaya başlamıs ama dımı :) dun korkuyodum ya neden böyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?