Teşekkür ederim Allah razı olsunEsit olmus cizgiler.. bugunu degerlendirin yarin tekrar test yapin bakalim ona gore kac gun degerlendirilecek diye.. muhtemelen yarin T daha koyu olacak diye umuyorum oyle olursa 4 gun degerlendirirsiniz bugun haric.. siliklesirse 3 gun degerlendirirsiniz bugun haric.. ama bugunu degerlendirin mutlaka
Cnm pik yok ki dahaBu gidişle bu yumurta çatlamayacak mı acaba, bşr yorum yapabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim
14. Gun pik olmus canım.. 14. 15.16.17. Günü degerlendirmen lazim ara verme bu gunlere degrrlendir mutlakaMerhaba 30 günde bir adet oluyorum. Adet bitiminden itibaren her gün yaptım ama çalıştığım için saatleri düzenli olmadı. Artı koyduklarım da değerlendirdiğimiz günler. Ovulasyon testini ilk kez deniyorum. Bir seneyi aşkındır çocuk istiyoruz yaklaşık 7 ay önce kimyasal oldu. Benim testleri de değerlendirebilir misiniz?
Stres yaparsan olmaz canim strea yapma.. düzenli yaptiysan testleri pik olana kadar devam et. Gec yumurtluyor olabilirsinBu gidişle bu yumurta çatlamayacak mı acaba, bşr yorum yapabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim
Evet canım daha pik olmadı da o yüzden merak ettim. İlk kez bu ay yapmaya başladım bir de ovu testini ne zaman çatlayacak yumurtam bilemedim. Teşekkür ederimCnm pik yok ki daha
Her gün düzenli yaptım canım ama saatte bazen yarım saatlik oynamalar oldu. Teşekkür ederim stres yapmadan devam testlere o haldeStres yaparsan olmaz canim strea yapma.. düzenli yaptiysan testleri pik olana kadar devam et. Gec yumurtluyor olabilirsin
Kimyasaldan hemen sonra oluyo demislerdi sevinmistmMerhaba 30 günde bir adet oluyorum. Adet bitiminden itibaren her gün yaptım ama çalıştığım için saatleri düzenli olmadı. Artı koyduklarım da değerlendirdiğimiz günler. Ovulasyon testini ilk kez deniyorum. Bir seneyi aşkındır çocuk istiyoruz yaklaşık 7 ay önce kimyasal oldu. Benim testleri de değerlendirebilir misiniz?
Bana da aynısını demişlerdi umutlanmıştım düştüğün kıçı arkasında kalır demişlerdi. Ama nasip olmadı 7 aydır doktora da gittim üç ay klomen kullandım takviye ilaçlar vs.Kimyasaldan hemen sonra oluyo demislerdi sevinmistm
Tamamdır pik olduğuna çok sevindim rahatladım. Çift çizgiyi görmek ben güzelmiş darısı gebelik testine inşallah14. Gun pik olmus canım.. 14. 15.16.17. Günü degerlendirmen lazim ara verme bu gunlere degrrlendir mutlaka
Belli bi kiralı yok cnm heran olabilir sakin üzülmeEvet canım daha pik olmadı da o yüzden merak ettim. İlk kez bu ay yapmaya başladım bir de ovu testini ne zaman çatlayacak yumurtam bilemedim. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım ya bazen bir kelime bile insanın kalbini ferahlatıyor. Allah razı olsun senden de yardımcı olan herkesten deBelli bi kiralı yok cnm heran olabilir sakin üzülme
Senden de allah razı olsun cnm sakin pes edip bırakma test yapmayı öyle yada böyle göreceksin o pikiTeşekkür ederim canım ya bazen bir kelime bile insanın kalbini ferahlatıyor. Allah razı olsun senden de yardımcı olan herkesten de☺
İnşallah canım benim inşallahSenden de allah razı olsun cnm sakin pes edip bırakma test yapmayı öyle yada böyle göreceksin o piki❤
Benimde adetim bitsin başlayacağım hemenİnşallah canım benim inşallah
Seninde mi çocuğun yok canım? Ben yaklaşık 9 aydır uğraşıyorum 2 yıllık evliyim, sadece hormon testi yaptırmadım diğer sonuçlara göre durumum normal. Sen ne zamandır uğraşıyorsun?Benimde adetim bitsin başlayacağım hemen
Benim bi kactane kaybın var canm 5 yıldır deniyoruz benim de herşey normal sadece hormon bozukluğu varSeninde mi çocuğun yok canım? Ben yaklaşık 9 aydır uğraşıyorum 2 yıllık evliyim, sadece hormon testi yaptırmadım diğer sonuçlara göre durumum normal. Sen ne zamandır uğraşıyorsun?
Rabbim tez zamanda doldurur inşallah kucağını canım benim, özür dilerim canını felan sıkmamışımdır inşallah.Benim bi kactane kaybın var canm 5 yıldır deniyoruz benim de herşey normal sadece hormon bozukluğu var
Yok kız ne can sıkması saçmalama lütfen herşeyi rabbim bilir o böyle istedi bende bekliyorum bunun için can sıkılır mi hiç eminim daha güzel seyler olacak ama biraz sabır. Sende en kısa zaman da piki gör ve sonra gebelik haberini al ama bu süreçte strese girme yumurtlamani geciktirirRabbim tez zamanda doldurur inşallah kucağını canım benim, özür dilerim canını felan sıkmamışımdır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?