- 13 Mart 2019
- 14.756
- 53.957
- 598
Canim bu sefer testini pik goremedim ama bir onceki teste gore siliklesmis bugun nolur nolmaz degerlendirin es gecmeyin yarin ki testine bakalim
Devam et canim gec yumurtluyor olabilirsin cunku testlerde yumurtlama gorunmuyor duzenli yaptigin surece testleri sorun yokYok canım diğerlerinde çizgi yoktu bi 17.günde hayali bi çizgi vardı onları attım o zaman daha yumurtlamaya var devam ediyim testlere
Hayirli olsun canim kan testiyle beta hcg degerini kontrol ettir 2 gune bir 2 kat artmasi lazim saglikla gelsin insallahArkadaşlar test yaptım silik çıktı hamileyim galiba Eki Görüntüle 2268181
Testlerinde pik gorunmuyor canim bu ay gec yumurtluyor da olabilirsin her ay aynı gunde yumurtlamiyoruz cunkuP
Tamam inşallah hiç piki yakayamadım mı şimdi ben
Hadi hayırlı olsun darısı başımıza inşallahTest sonucum 147.85 çıktı kızlar..allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Tamam canım 1 de yapıyorum atarım yine sanaDevam et canim gec yumurtluyor olabilirsin cunku testlerde yumurtlama gorunmuyor duzenli yaptigin surece testleri sorun yok
Tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerin oldu mu kendinde farkettiğin şeyler hissettin mi ?Arkadaşlar test yaptım silik çıktı hamileyim galiba Eki Görüntüle 2268181
Tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerin oldu mu kendinde farkettiğin şeyler hissettin mi ?
biz korunuyoruz canm halada öyle..artık yavas yavas düşünmeye başlıyoruz...ben telefondaki takvim uygulamalarımzla ve kendi tespit ettiğim belirtilerle aynımı diye ovulasyon testlerini yapıp bi takip edeceğim.hayırlısıyla sonrada kornmayı bırakıcaz inşallahnezamandan beri istiyosun cnm sen
hyrlı olsun cnm
Çok senimdim canımTest sonucum 147.85 çıktı kızlar..allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Canım hayırlı olsun sen nası yaptın ovu testini ne zaman yumurtladın ne zamandır deniyosunuz ilişki falan nası olduÇok senimdim canımsağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım Bende yine negatifi görürüm diye korktum kan vermedim gittim test aldım. maş güzel belirdi ikinci çizgi sanırım bu ay tuttu iki senedir bekleyişim bitti sanırım
kan testinede gitsene canm ...güzel haberler alalımmmÇok senimdim canımsağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım Bende yine negatifi görürüm diye korktum kan vermedim gittim test aldım. maş güzel belirdi ikinci çizgi sanırım bu ay tuttu iki senedir bekleyişim bitti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?