evetTest iniz kaset test mi
Görmemiştim ama onlar yanlış gösteriyor bende her kullanana söylüyorum ben kendimde denedim arkadaşlarımda oldu deneyen laboquick marka kaset testin en iyisiymiş oda berbatevetyukarıda atdm canm
hep Pozitif olduöu içinmi canm yoksa yanılma payı yüksek olduğu içinmi bende baya cok aldm 50 taneGörmemiştim ama onlar yanlış gösteriyor bende her kullanana söylüyorum ben kendimde denedim arkadaşlarımda oldu deneyen laboquick marka kaset testin en iyisiymiş oda berbat
Sahi bende nerden hatırladım diyorum adını şu bakire ama hamile olan kızın yorumlarında karşılaştık günde iki üç test yapan sendin dimievetyukarıda atdm canm
Canım yumurtlama iki üç gün sürebilir çok normal ama sen beş saatte bir test yaparsan gün içinde hepsi pozitif çıkarhep Pozitif olduöu içinmi canm yoksa yanılma payı yüksek olduğu içinmi bende baya cok aldm 50 tane
ayyy evetSahi bende nerden hatırladım diyorum adını şu bakire ama hamile olan kızın yorumlarında karşılaştık günde iki üç test yapan sendin dimi
canm sabırsızımCanım yumurtlama iki üç gün sürebilir çok normal ama sen beş saatte bir test yaparsan gün içinde hepsi pozitif çıkargünde bir tane yap
Evet güzelim bak yarından itibaren 12-4arası sadece bikere yap testi at yorumlayalım bende atarım bende takipteyimayyy evetBende Şimdi hatırladm canm yaa Ordada demişdn
Tamam canmEvet güzelim bak yarından itibaren 12-4arası sadece bikere yap testi at yorumlayalım bende atarım bende takipteyim
Bugün 5.testimdi ama ben geç yumurtlarım normalde kürtajdan sonra belki erken olur diye hemen başladım nolur nolmaz senin kaçıncı günTamam canmİyi olur sende Yenimi bitdi adet yenimi başladn
benimde Bat 23 Atedime 12 gün var tam bende bu gün çatlaması gerekiyo İnşAllahBugün 5.testimdi ama ben geç yumurtlarım normalde kürtajdan sonra belki erken olur diye hemen başladım nolur nolmaz senin kaçıncı günben adete bir hafta on gün varken falan yumurtlama görüyorum
Evet benim adetler saati saatine düzenli nerdeyse otuzda bir ilişki üst üste diye ağrı oluyordur ama yumurtlama değerlendirince ağrı oluyor illa baş ağrısı da yaptı bendebenimde Bat 23 Atedime 12 gün var tam bende bu gün çatlaması gerekiyo İnşAllahBekliyorumm çatladığında bişeyler hiss ediliyomu canm dün Pikti test ama kasıklaımda aörı vardı Ayptır söylemesi ilişki sırasındada aörl oldu Normalde Olmuyo senin adetler nasl düzenlimi
evet Benimde 1 gün gecikir bazen oda yoksa günü gününe Şükür Üst üste olduğundanmı ovukasyon dpnemi diyemi bilmiyorum tamEvet benim adetler saati saatine düzenli nerdeyse otuzda bir ilişki üst üste diye ağrı oluyordur ama yumurtlama değerlendirince ağrı oluyor illa baş ağrısı da yaptı bende
İnşAllah canımevet Benimde 1 gün gecikir bazen oda yoksa günü gününe Şükür Üst üste olduğundanmı ovukasyon dpnemi diyemi bilmiyorum tamŞimdide Sol kasığımda sancılar var İnşAllah Güzel Sonucların habercisidir
11 yazan ovulasyonYeni başarabildim eklemeyi
Teşekkür ederim cevabınız için11 yazan ovulasyon
Dün değerlendirdiysen zaten spermin içerde 7 2 saat yaşadığını söylüyor doktor illa denk gelir nasipse inşallah tutarTeşekkür ederim
Teşekkür ederim cevabınız içindün değerlendirmiştik bu gün olmadı yarın teste devam edicem
İnşallah canjm hayırlısıylaDün değerlendirdiysen zaten spermin içerde 7 2 saat yaşadığını söylüyor doktor illa denk gelir nasipse inşallah tutar
Canim hic moralini bozma olacak insallah sakin pes etme nice 5 6 sene bekleyenler hamile kaldiAselece canım benim bugün hafif leke oldu adet olacam herhalde yine olmadı 3 yıldır hiç o gebeliği tatmadim