- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Gebelik olabilir bugün bir arkadaşta da öyleydi burda hamileymişKızlar merhaba 7 nisandan beri testim pik gösteriyo kasığımda adet sancısı gibi ağrılar var normalde 28 martta yumurtlamayı pik seviyede gördüm be değerlendirmiştik kasık ağrıların olunca ovu testi yapım dedim bugün 5 gün hala aynı sizde neden olabilir
Çok tesekkur ederimEvet canim bu yumurtlama yarin daha koyu olabilir T uas silinebilir. Ama yumurtlama bariz baslamis. Bugunu degerlendirin yarin tekrar bakalim olur testine olur mu hadi hayirli olsun yumurtlama
Peki yumurtlama gününden kısa süre sonramı olmuş ya umutlanmak istemiyorum çok 28 marttı çünkü yumurtlama günüm kafam çok karıştıGebelik olabilir bugün bir arkadaşta da öyleydi burda hamileymiş
Ne zaman catladi yumurtaPeki yumurtlama gününden kısa süre sonramı olmuş ya umutlanmak istemiyorum çok 28 marttı çünkü yumurtlama günüm kafam çok karıştı
28inde çift çizgiydi sonraki gün silikleşti ondan sonraki günde tek çizgi olduNe zaman catladi yumurta
15 gun olmus ama aklima gebelikten baska birsey gelmiyoe benim28inde çift çizgiydi sonraki gün silikleşti ondan sonraki günde tek çizgi oldu
Yarını iple çekiyorum hayırlısıyla inş Rabbim nasip eder15 gun olmus ama aklima gebelikten baska birsey gelmiyoe benim
Ne zamandır dusunuyorsunuzYarını iple çekiyorum hayırlısıyla inş Rabbim nasip eder
Rabbim gönlünüze göre versin, Hayırlı haberler alırsın inşALLAHYarını iple çekiyorum hayırlısıyla inş Rabbim nasip eder
6ay olacak bu ayNe zamandır dusunuyorsunuz
Amin inşallahRabbim gönlünüze göre versin, Hayırlı haberler alırsın inşALLAH
Kıznadet görmüş bikaç gün önce adeti bitmiş üstüne görme durumu varPeki yumurtlama gününden kısa süre sonramı olmuş ya umutlanmak istemiyorum çok 28 marttı çünkü yumurtlama günüm kafam çok karıştı
7 nisandan beri üstüne görme durumu devam eder mi?Kıznadet görmüş bikaç gün önce adeti bitmiş üstüne görme durumu var
Eder daha az olmuş geçeli yarın bi test yap bence7 nisandan beri üstüne görme durumu devam eder mi?
Üstüne görme durumunda direk belli olur zaten benim bat bugündü hala olmadım yarın olacakmıyım biraz onun merakıda varEder daha az olmuş geçeli yarın bi test yap bence
İnşAllahYarını iple çekiyorum hayırlısıyla inş Rabbim nasip eder
İnşallah canım bu ayda devam edecem dua edin bana daCanim hic moralini bozma olacak insallah sakin pes etme nice 5 6 sene bekleyenler hamile kaldi