- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Sperm sorunu uoksa degerlendirinAselece yarım saat sonra yaptigim test de böyle cikti.sence degrlendirmeli miyim bu geceyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sperm sorunu uoksa degerlendirinAselece yarım saat sonra yaptigim test de böyle cikti.sence degrlendirmeli miyim bu geceyi
Resmi varsa ekleyebilir misin?Kızlar merhaba 7 nisandan beri testim pik gösteriyo kasığımda adet sancısı gibi ağrılar var normalde 28 martta yumurtlamayı pik seviyede gördüm be değerlendirmiştik kasık ağrıların olunca ovu testi yapım dedim bugün 5 gün hala aynı sizde neden olabilir
Resmi varsa ekleyebilir misin?
7sinden beri fıtodaki gibi aynıResmi varsa ekleyebilir misin?
Gebelik var mi test yaptin mi?7sinden beri fıtodaki gibi aynı
Bence bi test yap gebelik olabilir 28 marttaki yumurtlaman dollenmis olabilir ay insallah ya7sinden beri fıtodaki gibi aynı
İnşallah hamilelik gibi gözüküyo bende mrk etdm yaaBence bi test yap gebelik olabilir 28 marttaki yumurtlaman dollenmis olabilir ay insallah ya
Ben olsam kesin kan verirdim yani başkabir aciklamasi olamaaazzzİnşallah hamilelik gibi gözüküyo bende mrk etdm yaa
ayy inşallah olumlu sonuc alır yüzü gülerBen olsam kesin kan verirdim yani başkabir aciklamasi olamaaazzz
Yapmadım bu kadar kosa sürede olur muki ihtimal vermemiştim hiç inşAllah öyledir yaBence bi test yap gebelik olabilir 28 marttaki yumurtlaman dollenmis olabilir ay insallah ya
Erken dollenme varsa olur zaten yumurta catladiktan sonra en erken 12 gunde belli oluyor gebelikYapmadım bu kadar kosa sürede olur muki ihtimal vermemiştim hiç inşAllah öyledir ya
Umarım öyledir yarın bi test alıp yaptırcam adet olmadan yaptırmıştım gebe değildim umarım öyledirİnşallah hamilelik gibi gözüküyo bende mrk etdm yaa
Yarın hemen test yapayım o halde Allah ım inşallahErken dollenme varsa olur zaten yumurta catladiktan sonra en erken 12 gunde belli oluyor gebelik
Belirtileriniz var miYarın hemen test yapayım o halde Allah ım inşallah
Kasık ağrım var çok fazla ve gögüs hassasiyetimBelirtileriniz var mi
Evet canim bu yumurtlama yarin daha koyu olabilir T uas silinebilir. Ama yumurtlama bariz baslamis. Bugunu degerlendirin yarin tekrar bakalim olur testine olur mu hadi hayirli olsun yumurtlama