- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
İnofolic Combi ile ilgili çok olumlu şeyler okudum bugün sitede özellikle kullanıp memnun kalan çok pcolu varInsallah ama ust uste 2 ay yumurtlama olmadigi icin bu ay da olmicak diye korkuyorum bu yuzden bu sabirsizligim
Yumurtlama olmadı dediniz ya, bu iki ayda da adet oldunuz mu?Insallah ama ust uste 2 ay yumurtlama olmadigi icin bu ay da olmicak diye korkuyorum bu yuzden bu sabirsizligim
Cok tesekkurr ederim.elimde olmuyo malesef kafam surekli bu konuyla dolu degistiremiyorum zihnimdekileri.rabbim herkese nasip eder insallah en kisa zamanda hayirlisiylaUmarım bir an önce yumurtlamayı sonra da çatlamayi görürsunuz hepimiz süreç uzadıkça daha da endiseleniyoruz ama yalnız değilsiniz sizin gibi benim gibi onlarca kadın var ve çoğu bir şekilde mutlu sona erişiyor,her şeyin hayırlısı zihninizi boşaltin yerine olumlu düşünceler koyun bunun dışında incirin yumurtlamaya olumlu etkileri olduğunu okudum bu ay bol bol yedim,böyle şeyler deneyebilirsiniz
Diofol kullaniyorum aslinda doktor tavsiyesiyleİnofolic Combi ile ilgili çok olumlu şeyler okudum bugün sitede özellikle kullanıp memnun kalan çok pcolu var
Evet oldum.yumurtlama olmasa da adet olunuyoYumurtlama olmadı dediniz ya, bu iki ayda da adet oldunuz mu?
Bu şekilde stres yapma lutfen olacagina neden ısrarla inanmıyorsun.. sonuna kadar azmini göster
Bilmiyorum ya olmicak gibi geliyo hepBu şekilde stres yapma lutfen olacagina neden ısrarla inanmıyorsun.. sonuna kadar azmini göster
Tekrar edin testi ve bu test ebru ceylandan mı bir gebenin günlüğü yazıyor arkada ama onun testler yeşilAselece 4 saat sivi almadan yaptigim testim boyle cikti galiba fazla beklettim idrarda
Yumurtlama var gibiAselece yarım saat sonra yaptigim test de böyle cikti.sence degrlendirmeli miyim bu geceyi
Yeşil testler pco için pembe testler hasas testlermis. Bir de mavi testler var onun ne icin oldugunu bilmiyorumTekrar edin testi ve bu test ebru ceylandan mı bir gebenin günlüğü yazıyor arkada ama onun testler yeşil
Ebru ceylan da tüm testler yeşil az önce sordum pembe testler diğer hanımda satılıyor yeşil testler pko için orada evetYeşil testler pco için pembe testler hasas testlermis. Bir de mavi testler var onun ne icin oldugunu bilmiyorum
30adet 2 gebelik testi hediyesiyle. 60tl idi ben 60lık paket aldım 100tlbende onlardan hiç kullanmadım.eczaneden aldım.hoşuma gitmedi.siz ne kadara aldınız