- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Aa anladım ama yeşil testler çok güvenli sanırım düsensiz yaptınızBen ilk ay yesil testlerden aldim duzenli kullanmadim ya da kullanamadim hic yumurtlama gormedim. 2. Ay laboquick aldim onda da yumurtlama goremedim. Onda da duzenli kullanamamistim. Simdi pembe testlerden aldim 30 ovulasyon 5 gebelik 70 tlye aldim besmeleyle baslayacagim ve duzenli kullanacagim Allahin izniyle insallah bu sefer tutturabilirim
Evet hem duzensiz yaptim hem de sivi aliminin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum ondan hic yumurtlama goremedimAa anladım ama yeşil testler çok güvenli sanırım düsensiz yaptınız
Hangi siteden aldiniz?30adet 2 gebelik testi hediyesiyle. 60tl idi ben 60lık paket aldım 100tl
İnstagram bir gebenin günlüğüHangi siteden aldiniz?
Sıvı kesme çok önemliEvet hem duzensiz yaptim hem de sivi aliminin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum ondan hic yumurtlama goremedim
Tekrar ettim zaten onu da paylastim.bu testleri gittigidiyordan aldim bunlardan once ebru ceylandan almistim paket onunTekrar edin testi ve bu test ebru ceylandan mı bir gebenin günlüğü yazıyor arkada ama onun testler yeşil
teşekkür ederim.ben geçen ay yaptım.adetime yakın gebelik var mı diye evdeki ovü testi yaptım.pozitif çıktı.hemen gidip kan verdim negatif.ama adetimin üzerinden 18 gün geçti hala adet olmadım.yarın son kez gebelik testi yapacapım.depilse doktora gideceğim.adet olamamak ne kadar zormuş30adet 2 gebelik testi hediyesiyle. 60tl idi ben 60lık paket aldım 100tl
Yumurtlamanız var sanki değerlendirin bence kaçmış olmasınTekrar ettim zaten onu da paylastim.bu testleri gittigidiyordan aldim bunlardan once ebru ceylandan almistim paket onun
Yorumlarız tabi bende takipteyim beş gün olduBen de test siparisi vermistim bugun geldi adetim bitsin 2-3 gun sonra baslayacagim insallah dua edin banabir de testleri yaptigim zaman buraya atsam yorumlar misinizzzz
Ovulasyon testi gebelik göstermez ancak gebelik ilerlediği zaman iki çizgide çok koyu olurteşekkür ederim.ben geçen ay yaptım.adetime yakın gebelik var mı diye evdeki ovü testi yaptım.pozitif çıktı.hemen gidip kan verdim negatif.ama adetimin üzerinden 18 gün geçti hala adet olmadım.yarın son kez gebelik testi yapacapım.depilse doktora gideceğim.adet olamamak ne kadar zormuş
Dun gene degerlendirmistim aslinda bu gece de degerlendirsek mi yoksa yarina biraksakYumurtlamanız var sanki değerlendirin bence kaçmış olmasın
çok koyuydu.ya yumurtlama yada gebelik var dedi biri.neyse ki o günü de değerlendirdim.Ovulasyon testi gebelik göstermez ancak gebelik ilerlediği zaman iki çizgide çok koyu olur
Eğer sperm sorunu yoksa değerlendirebilirsin sorun olanlara gün aşırı öneriyorlarDun gene degerlendirmistim aslinda bu gece de degerlendirsek mi yoksa yarina biraksak
Sorun yok cok şükür kiEğer sperm sorunu yoksa değerlendirebilirsin sorun olanlara gün aşırı öneriyorlar
Resim atar misin canimİyi akşamlarKızlar benmde testler hep Koyu çıkıyo acaba içinizde böyle olan varmı
Test iniz kaset test miİyi akşamlarKızlar benmde testler hep Koyu çıkıyo acaba içinizde böyle olan varmı