- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Evet ama fotoları sıldım pazar gunu ıkısıde koyuydu fun sılıklestı t cızgısı ıkı gunde degerlendırdım hala degerlendırmem gerekıyor muBana toplu test resni atarsan bilgisini kolay verebilirim
Merhaba cnm koyulasma varmı sence benım yumurta büyüyor muAslında umudun var.. olmasaydi burda yaziyor olmazdin.. olmasaydi ovulasyona başlamazdın.. ve o umut ne güzel bir şey ki seni dogru yolda tutuyor.. lütfen pes etme devam et..
Pik degil ama cok yakin pike. Inşallah pikten sonra acilma durumu degildir bu test..siz yine de bu aksami degerlendirin
[/QUOTE aselece bu da toplu foto. Sana zahmet pik olmuş mu söyleyebilir misin. Herkese selamlar
Merhaaba bence dun pık olmus bugun catlamısaselece bu da toplu foto. Sana zahmet pik olmuş mu söyleyebilir misin. Herkese selamlar
Canım adet bitimi İnciri zeytınyagında bekletip yesene.. Çok güzel yumurta geliştiriyorBugun 12.gundu 11mm ve 6,5mm kendılıgınden bısey kullanmadan yumurtam varmıs uc gunde cok az buyumus ama cnm hıc umudum kalmadı
Canim koyulasma var bugunlerde pik olabilirMerhaba cnm koyulasma varmı sence benım yumurta büyüyor mu
Testleri nereden alıyorsunuz acaba markası neCanim koyulasma var bugunlerde pik olabilir
Bende bu testlerden kullaniyorum
Kacinci gundesin
Çok teşekkür ederim . Hala emin olamiyorum pik olup olmadığı ile ilgiliMerhaaba bence dun pık olmus bugun catlamıs
Bence dun pık olmus canım cunku bugun sılıklesmısÇok teşekkür ederim . Hala emin olamiyorum pik olup olmadığı ile ilgiligününü kaçırmakta istemiyorum , sagolasin
Innovita dir canimTestleri nereden alıyorsunuz acaba markası ne
N11 de vardi galiba eger bitmediyseTestleri nereden alıyorsunuz acaba markası ne
2 gun daha degerlendir canimEvet ama fotoları sıldım pazar gunu ıkısıde koyuydu fun sılıklestı t cızgısı ıkı gunde degerlendırdım hala degerlendırmem gerekıyor mu
Canım pık pazar gunu oldu ılıskı yasadım,dun sılıklestı yasadım ama bugun yasayamıcam bısey olur mu:/2 gun daha degerlendir canim
. Hakkinda guzel haberler alalim
Canım ben n11den laboquıck aldjm gecen ay tutmadı buayda ınstagramda bır gebenın gunlugu var ondan aldım onlar daha hassasmısTestleri nereden alıyorsunuz acaba markası ne
Evet canim koyulasma var hayirlisi ile guzel sonuclar alacagina inaniyorum.Merhaba cnm koyulasma varmı sence benım yumurta büyüyor mu
Canım pık pazar gunu oldu ılıskı yasadım,dun sılıklestı yasadım ama bugun yasayamıcam bısey olur mu:/
Sorun degil canim en kisa zamanda yine degerlendir 2 gunCanım pık pazar gunu oldu ılıskı yasadım,dun sılıklestı yasadım ama bugun yasayamıcam bısey olur mu:/