- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Tamam canım yarında denıcem yapmayı ogunlerde hep bırseylee cıkıyor...pık oldugu gun ve sılıklestıgı gun em onemlı gun degıl mı yanlıs mı bılıyorum bu arada pıkten oncekı gunde ılıskı olduSorun degil canim en kisa zamanda yine degerlendir 2 gun
Aselece bu mesajın kim için.Canim ikinci testinde yumurtan olgunlasmis catlamis 3. Testte.. ama tam pik goremedim. Şöyle plan yapalim.. 2. 3. 4. 5. Testleri yumurtlama olmus sayarak degerlendir. Ama test yapmaya da devam et tam pik gorene kadar
Bi karışıklık oldu bende :) bir de benim testlerde neden t c den koyu olmuyor hiç. Sebebi ne olabilirAselece bu mesajın kim için.
T cyle esıt veya t daha koyuysa yumurtlama var demektırBi karışıklık oldu bende :) bir de benim testlerde neden t c den koyu olmuyor hiç. Sebebi ne olabilir
Ay aynen canim bende pişman oldum laboquick çok kötü hiç çift görmedim onda kimse almasın boşa para gerçektenCanım ben n11den laboquıck aldjm gecen ay tutmadı buayda ınstagramda bır gebenın gunlugu var ondan aldım onlar daha hassasmıs
Ben cıft gordum ama hıcbır ıse yaramadıAy aynen canim bende pişman oldum laboquick çok kötü hiç çift görmedim onda kimse almasın boşa para gerçekten
Incır bulamadım cnm ya bakcam bırazdan gene dısardaCanım adet bitimi İnciri zeytınyagında bekletip yesene.. Çok güzel yumurta geliştiriyor
Bu ıkı ay cok umutuyum olmazsa asılama yada tup dedı drEvet canim koyulasma var hayirlisi ile guzel sonuclar alacagina inaniyorum.
Pik çatladığı gun ve 2 gun daha degerlendirmek en onemlisi canim.Tamam canım yarında denıcem yapmayı ogunlerde hep bırseylee cıkıyor...pık oldugu gun ve sılıklestıgı gun em onemlı gun degıl mı yanlıs mı bılıyorum bu arada pıkten oncekı gunde ılıskı oldu
T cizgisi c cizgisinden koyu olur duzenli teste devam etmelisiniz. Her zaman 10. Gunde pik olmaz her zaman 12. Gunde de pik olmaz 10 olur 12 olut 20 olur bu degisir her ay ve her insanda.. bu yuzden sabirla devam etmek gerekir canim.Bi karışıklık oldu bende :) bir de benim testlerde neden t c den koyu olmuyor hiç. Sebebi ne olabilir
Arada 1gun olmucqk bısey olmaz sanırımPik çatladığı gun ve 2 gun daha degerlendirmek en onemlisi canim.
Senin testlerin icin yorum yapmistim ama alinti yapmamis mesajina üzgünümAselece bu mesajın kim için.
Aradaki bir gune sartlama kendini.. stres yapma. Sen elinden geleni yap gerisi Allahin takdiriArada 1gun olmucqk bısey olmaz sanırım
Iste herkes o 3gun ustuste olmalı dıyor ama benım ole bı durumum hıcbır zaman olamaz:/Aradaki bir gune sartlama kendini.. stres yapma. Sen elinden geleni yap gerisi Allahin takdiri
EIste herkes o 3gun ustuste olmalı dıyor ama benım ole bı durumum hıcbır zaman olamaz:/
Insallah canım gecen ay tutmadı malesefSpermler içerde uzun süre kalabiliyor ama.o kadar kafana takma. Bende bi gün olmasa üzülüyorum aslında ama eğer tutacağı varsa ayda bir gün bile olsa tutuyor
E
Ozelden yazdim cevabını bakIste herkes o 3gun ustuste olmalı dıyor ama benım ole bı durumum hıcbır zaman olamaz:/
Kücük bi kavanoza küp küp fdogra ik İnciri üzerini gececek kadar Zeytınyagı dök karanlıkta beklet mutfak dolabında olabılır sabah ac karna her gun ye incirler yerine yenilerini dogra.. Yumurtlamaya kadar yeIncır bulamadım cnm ya bakcam bırazdan gene dısarda
Kotu olmuyomu oyle tadı cnm ya benım yumurtalar bır anda buyuyor bıde oyle oluncaKücük bi kavanoza küp küp fdogra ik İnciri üzerini gececek kadar Zeytınyagı dök karanlıkta beklet mutfak dolabında olabılır sabah ac karna her gun ye incirler yerine yenilerini dogra.. Yumurtlamaya kadar ye
Tadında sıkıntı yok canım alısıyosun.. İlk gün yediğimde Zeytınyagının kokusu bi garıp geldı sonrakı gunler severek yedım.. Ovulasyon da 2 bucuk gün pk oldu.. Kalıtelı yumurta demekmıs ya ust uste pk olunca.. O yuzden faydasını gordugume ınanıyorum bi de 21 gün progesteron testı yaptırdım çatlama olmusKotu olmuyomu oyle tadı cnm ya benım yumurtalar bır anda buyuyor bıde oyle olunca