- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
Adetin yakınmış canim hamile olmazsan diger ay duzenli takip yapalimMerhaba kızlar sitede yeniyim. Bu da benim ovulasyon testim yapabilmiş miyim bilemedim? Eki Görüntüle 2547281
Daha pik olmamis ama 14. Yada 15. Gun pik olabilir degerlendirmeleri o zaman planlayalimKızlar benim testime bakabilir misiniz.dün gece değerlendirdik bugün de böyle çıktı.bu geceyide değerlendirmelimiyim acaba.
Henuz yok canim teste duzenli takip etmelisinSizce yumurtlama oldumu? Yardımcı olablirmisiniz
Bu kadar test yerine kan testi yapsanız daha detaylı değilimdir sizcede.
Tamam canım çok teşekkürlerDaha pik olmamis ama 14. Yada 15. Gun pik olabilir degerlendirmeleri o zaman planlayalim
Bunlar ovulasyon testi canim gebelik testi olsa kan verilirdi dedigin gibi..Bu kadar test yerine kan testi yapsanız daha detaylı değilimdir sizcede.
Dua edin gidip bugün kan vericem. Ins bebis vardir ve değerlerim yukselmistirAmin canim
Allah isteyen herkeze nasip etsin canim
bu ovulasyonmuyduİnşallah canım ya☺
Hayır canım gebelik testibu ovulasyonmuydu
hee biri nerdena naladın ovulasyondan yazınca yanılttım sandım uzuldum hamişsin tebrıkler tekrar:)Hayır canım gebelik testi
Teşekkür ederim canım, hastaneye de gidecem birazdan inşallah öyledirhee biri nerdena naladın ovulasyondan yazınca yanılttım sandım uzuldum hamişsin tebrıkler tekrar:)
Evet canimmmDayanamadım senin sözünün üstüne yaptım hamile miyim şimdi
Insallah canim bnmDua edin gidip bugün kan vericem. Ins bebis vardir ve değerlerim yukselmistir
Iyide canim kan testi yapsaydinUltrasonla bisy görünmüyor dediler. Hormon testi verdiler
Allah herkese nasip etsinEvet canimmm
Maşallah hamilesin
Sana demistim ❤❤❤❤❤
Adetime 2 gun var dedin ya ordan anladimAllah herkese nasip etsin ☺ Teşekkür ederim sayende farkına vardım