- 16 Ağustos 2019
- 459
- 549
HimmGeç
gec döllenme falan degilse 16. Gün
Bnm catlamin 15 gunu bugun ama hamile oldugu sannetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HimmGeç
gec döllenme falan degilse 16. Gün
Aylarca belirtilerin tümünü yaşadım 1 seneyi gecti ve 1 2 ay once desim zaten cocugum olmuyo Gideyim lazer epilasyona hazilayim dedim bu ay da eşim doktora gidecekti test için. Hala inanamiyorum. Adet olacam diye bekliyom. Testi de yaptim ama yok hem dün yaptim hem bugün yaptim ama yok adet de olmuyom. Şu an karnimda bi guruldama göğüslerimde hassasiyet var baska da bisey yokHimm
Bnm catlamin 15 gunu bugun ama hamile oldugu sannetmiyorum
Hayirlisi olsun canimAylarca belirtilerin tümünü yaşadım 1 seneyi gecti ve 1 2 ay once desim zaten cocugum olmuyo Gideyim lazer epilasyona hazilayim dedim bu ay da eşim doktora gidecekti test için. Hala inanamiyorum. Adet olacam diye bekliyom. Testi de yaptim ama yok hem dün yaptim hem bugün yaptim ama yok adet de olmuyom. Şu an karnimda bi guruldama göğüslerimde hassasiyet var baska da bisey yok
Hayirlisi diyorum hakkimizda. Tez zamanda ins senin de bebişin olur. Daha ben inanamıyorum. Burdaki tüm arkadaşlar hamilesin diyo normal bi arkasin ablasina sorduk yok dedi. Kismet Allah im en kisa zamanda hayirlisiyla evlat nasip etsin isteyen herkeseHayirlisi olsun canim
Senin adina sevindim
Bende adet oldum
Amin canimHayirlisi diyorum hakkimizda. Tez zamanda ins senin de bebişin olur. Daha ben inanamıyorum. Burdaki tüm arkadaşlar hamilesin diyo normal bi arkasin ablasina sorduk yok dedi. Kismet Allah im en kisa zamanda hayirlisiyla evlat nasip etsin isteyen herkese
Merhaba canim testin pozitif degil sivi alimina dikat et 2 saat sivi alma haberin olsunMerhaba kızlar sitede yeniyim. Bu da benim ovulasyon testim yapabilmiş miyim bilemedim? Eki Görüntüle 2547281
Anladım canım teşekkürlerMerhaba canim testin pozitif degil sivi alimina dikat et 2 saat sivi alma haberin olsun
kacinci gunundesin cnmMerhaba kızlar sitede yeniyim. Bu da benim ovulasyon testim yapabilmiş miyim bilemedim? Eki Görüntüle 2547281
Adetime 2 gün kaldı aslında ama ben akıntım ve kasık ağrım olduğu için yapayım dedim yeni aldım testi de bugünkacinci gunundesin cnm
Canim oyleyse bi gebelik testi yap hame olabilirsinAdetime 2 gün kaldı aslında ama ben akıntım ve kasık ağrım olduğu için yapayım dedim yeni aldım testi de bugün
Geçsin öyle yapacam umutlanmak istemiyorum canımCanim oyleyse bi gebelik testi yap hame olabilirsin
Sen bilirsin canimGeçsin öyle yapacam umutlanmak istemiyorum canım
Dayanamadım senin sözünün üstüne yaptım hamile miyim şimdiSen bilirsin canim
Tekrar ovulasyon yaptinmi
eveeeeet tebrıkler :)Dayanamadım senin sözünün üstüne yaptım hamile miyim şimdi
İnşallah canım yaeveeeeet tebrıkler :)
Ovulasyon testiyle nasil anlasiliyo kieveeeeet tebrıkler :)