Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canimkızlar kızımız olcak usg de guzel cıktı cok sukur hepinz dualarımdasınz ıns en kısa zamanda sızden de guzel haberler alalım
Maşallah ya sevindm sizin adınıza inşallah bir ömür sağlıkla beraber olursunuzkızlar kızımız olcak usg de guzel cıktı cok sukur hepinz dualarımdasınz ıns en kısa zamanda sızden de guzel haberler alalım
6. Ayda oldu canim simdi grip oldum ve ogluma fazla yanasamiyorum gerci onunda gozler akmaya burnu tikanmaya basladi cok korkuyorum insallah grip gecmemistir oglumaGün aşırı ilişki ve soğan kürü denemek istiyorum bazen de bir şey deneyince kafaya takıyorum hiçbir şey yapmayayım diyorum senin kaçıncı ayda olmuştu? Şimdi nasılsınız her şey yolunda mı?
Degerlendirdik canım bakalm hayırlısıAkinti sonrasi 2 gun daha degerlendirmelisin canim
Çok tehlikeli havalar insan farkına varmıyor hastalığa yakalaniveriyosun, İnşAllah kuzuya geçmemiştir canım olmadı bi doktora gösterin6. Ayda oldu canim simdi grip oldum ve ogluma fazla yanasamiyorum gerci onunda gozler akmaya burnu tikanmaya basladi cok korkuyorum insallah grip gecmemistir ogluma
MaşAllah kuzuyakızlar kızımız olcak usg de guzel cıktı cok sukur hepinz dualarımdasınz ıns en kısa zamanda sızden de guzel haberler alalım
MERHABA BEN BU AY DA KLOMEN KULLANDIM cuma günü doktro gittim 2 yumurtam oluşmuş 18 16 cm cuma ilişki oldu ama hafta sonu olmadı bide dün yani salı oldu..ayrıca akıntım hala devam ediyor bugün hatta baktım akıntım uzayan bir akıntı yumurtlama günün de olabilir miyim bilemedimAkinti sonrasi 2 gun daha degerlendirmelisin canim
Mrb canim bende bu ay klomen kullandimMERHABA BEN BU AY DA KLOMEN KULLANDIM cuma günü doktro gittim 2 yumurtam oluşmuş 18 16 cm cuma ilişki oldu ama hafta sonu olmadı bide dün yani salı oldu..ayrıca akıntım hala devam ediyor bugün hatta baktım akıntım uzayan bir akıntı yumurtlama günün de olabilir miyim bilemedim
ovülasyon şöyle hafta sonu kasıklarım çok ağrıdı zaten ben çatladığını anladım ama dediğim gibi ilişki olamadı cuma oldu sadece bide dün oldu bilemedim bende geçen ayda klomen kullandım doktor yumurtan çatlamış dedi ama olmadı :) bu ayda 18 ve 16 vardı işteMrb canim bende bu ay klomen kullandim
Ve ovulasyon takibide yaptim bnmde uzayan akintim olduktan sonra 2 sonra ovulasyon pozitif cikti bnm
Canim kasiklarin agridiysa catlamistirovülasyon şöyle hafta sonu kasıklarım çok ağrıdı zaten ben çatladığını anladım ama dediğim gibi ilişki olamadı cuma oldu sadece bide dün oldu bilemedim bende geçen ayda klomen kullandım doktor yumurtan çatlamış dedi ama olmadı :) bu ayda 18 ve 16 vardı işte
AHH İŞTE nasip olmadı mı diyim ne diyim :)Canim kasiklarin agridiysa catlamistir
Benimde catladigi gun cok agridi
Neden gun aşiri iliski yapmadiniz
Canim valla hersey nasippAHH İŞTE nasip olmadı mı diyim ne diyim :)
aynen öyle aslında olacak olan tam zamanı neyse o zaman oluyor aslında :) ama biz galiba fazla sabırsızız :)Canim valla hersey nasipp
Biz hergun deniyoruz olmuyo ama nasipinde olanin tek iliskiyle kaliyolar
Hersey nasippppp
Uzun zaman olmayinca oyle oluyoaynen öyle aslında olacak olan tam zamanı neyse o zaman oluyor aslında :) ama biz galiba fazla sabırsızız :)
Cok teşekkür ederim cnm ins en kisa zmanda size de nasip olurMaşallah ya sevindm sizin adınıza inşallah bir ömür sağlıkla beraber olursunuz
İnanki bnde sizin yollardan gectm hiiiic umudum yoktu aseleceyi hep taciz ediyodum Allah bina defa razi olsun oldu sira sizde inanıyorum sizde hemen arkadan gelceksnz dualarimdasinz cuma gunu sukur namazi kılmaya camii ye gdicem hepinize bidaha dua edicemMaşallah canim
Insallah saglikli bi dogum yaparsiniz bnm icinde dua et cnm
Darisi en kiza zamanda sana insMaşAllah kuzuya