- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
Amin camım çok amin :)Cok teşekkür ederim cnm ins en kisa zmanda size de nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin camım çok amin :)Cok teşekkür ederim cnm ins en kisa zmanda size de nasip olur
Kızlar merhaba bende ovülasyon testiyle takip yapanlardanım dualarınzıa benide alırmısınızCanim bugun ve 2 gun daha degerlendir iliski olarak sonra dinlenirsiniz Rabbim bu sefer kucagini doldursun insallah
İnşallah hayırlısı ile bebişlerimizi alırız kucagımıza buayKızlar merhaba bende ovülasyon testiyle takip yapanlardanım dualarınzıa benide alırmısınız
İnşAllahhhİnşallah hayırlısı ile bebişlerimizi alırız kucagımıza buay
Oooo çizgi varrr. İnşallah yanıltıcı olmaz kan ver bence kuzum.Merhaba arkadaslar adetim 4 gün gecikti test yaptim bakabilir misiniz
Kan ver canim beta hcg deger takibi yaptırmalisin 2 gune bir..Merhaba arkadaslar adetim 4 gün gecikti test yaptim bakabilir misiniz
Insallah canim onemli olan kan testi ile onaylaman ve takibini yapman.. hadi hayirli olsunAyy ins hayırlı haberi alırım ya bana cok iyi gelecek eşime cok iyi gelecek bu haber. Yarin sabah yapayim bi tane de test olmazsa. O kadar cok istiyoruz ki cok iyi gelecek bize. Aselece
Hayirli olsun canim. Kimyasal gebeligin suregelimi olabilir de olmayabilir de. Her hamile kalisinizda kimyasal olacak diye sart yoktur. Kimyasal gebelikle ilgili konu acmistim orayi okursan rahatlayacagini düşünüyorum. Rabbim hayirlisini versinMerhaba az önce kan verdim beta 43.87 çıktı dün bat günüydü yani 1 gün gecikme ama martbayinda kimyasal yaşadım o yüzden sevinemiyorum çarşamba tekrar kan verip doktora gidicem sizce tekrarlar mi yine kimyasal olurmu
Canim cizgi var hayirli olsunGünaydın arkadaşlar şimdi test yaptim bakabilir misiniz
Canim en kesini kan tahliliyle takip yapmanAyy cok teşekkür ederim ya hala inanamiyorum. Umarim kimyasal falan değildir. Dün de böyleydi acaba ne zamana koyulasir
Canim bugun yumurtmanin catlamasinin kacinci gunuuuAyy cok teşekkür ederim ya hala inanamiyorum. Umarim kimyasal falan değildir. Dün de böyleydi acaba ne zamana koyulasir
Ins canim ins herkes icin dua ediyorumCanim en kesini kan tahliliyle takip yapman
Insallah kimyasal degildir .bebişinle saglikla gelisirrrr
Bende cok istiyorum bebek bnm icinde dua et cnm
Canim bugun yumurtmanin catlamasinin kacinci gunuuu
gec döllenme falan degilse 16. GünCanim bugun yumurtmanin catlamasinin kacinci gunuuu