Tamam canım devam edicem bu ay üstüne düşüyoruz bakalım bu işin Allah utandırmasınCatlamayi görene kadar teste ve iliskiye devam canim. Catlama gunu ve 2 gun daha iliski yapıyorsun Rabbim yardimciniz olsun dualar kabul olur insallah hepunizden gebelik haberi aliriz bu ay..
Canim ben goremedimBayanlar merhaba. Adetime iki gün var belirtilerim çok olduğu için sabah dayanamayıp test yaptım sizce bişey var mı?Eki Görüntüle 2543740 Eki Görüntüle 2543741
Belki de olabilirCanim ben goremedim
Belki erken yapmişsindir testi
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsinAllah gonlune gore versin cnm
Canım bi bakar mısın çatlamış mı yoksa hala pik mi ?Aselece
Pik canim bugunu ve 2 gunu daha degerlendir canimCanım bi bakar mısın çatlamış mı yoksa hala pik mi ?Aselece
Kuzum Aselece bebişiyle yoğundur şimdi ben söyliyim dedimT çizgin C'den daha koyu
pik hala muhtemelen yarın silikleşir
Neden çatlamadı acaba kızlar klomen yapar mı böylePik canim bugunu ve 2 gunu daha degerlendir canim
Canim bende bu ay kullandim bir gun pik oldu diger gun siliklesti cnmNeden çatlamadı acaba kızlar klomen yapar mı böyle
Umut herzaman vardir canimkızlar bu gün yumurtalamadan itibaren 11. günüm sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım sizce hala umut varmı ki
İnşallah canım ya genelde 11. Gün öğrendikleri için yokdur diye düşündümUmut herzaman vardir canim
Erken yapmişsin
Bazıları 11 gunde biliyolar ama birazda dollenmeye bagli gec olmuş sa
Bende 3 aydir deniyom 11 gun cikmadiİnşallah canım ya genelde 11. Gün öğrendikleri için yokdur diye düşündüm
Tamam canım sağol inşallah yarın çatlar yoksa kocam çatlayacakCanim bende bu ay kullandim bir gun pik oldu diger gun siliklesti cnm
Klomen yuzunden degil
Gecen ay 3 gun pik gordum 4 gun catladi
Niye ki kizzzTamam canım sağol inşallah yarın çatlar yoksa kocam çatlayacak
Çok teşekkürler canım yeni bebişine rağmen bize yetişiyorsun bugün ve dün fotosunu ekledim çatlama olmuş mu senceTestin pik olmus iliski olmali. Catlamayi gorene kadar iliski ve test yapmaya devam etmelisin catlamayi gorunce ve 2 gun daha iliski olmali
E sıkıldı adam artık napsınNiye ki kizzz