Bu defa hiç saklayamadım testleri canım dışarda yoğun çalışıyorum ziyan oldular çantamda ama hep bu ayardaydı bu eklediğim dünkü sanki daha koyuydu bugün geri açıldıTeste devam et mutlaka birde toplu test resmi atar misin?
Pik olmadigi sürece takilma aciklik koyuluga pik olunva birden bire oluyor zaten canimBu defa hiç saklayamadım testleri canım dışarda yoğun çalışıyorum ziyan oldular çantamda ama hep bu ayardaydı bu eklediğim dünkü sanki daha koyuydu bugün geri açıldı
Tamam canım devam ediyorum sabah tekrar doktora gidicem oda bişey der heraldePik olmadigi sürece takilma aciklik koyuluga pik olunva birden bire oluyor zaten canim
Normalde 28-29 günde bir regl oluyorum fakat bu ay 21.gün yumurtlamayı gördüğüm için 35.gün regl oldumNolur üzülmekac gunde oldun? Birde kac gun surecek ona bakalim mi? Ve yumurtlamayi kacinci gun gordun
Demekki adetin duzensizlesmis. Hormon testi yaptir bugun yada yarin mutlaka!!Normalde 28-29 günde bir regl oluyorum fakat bu ay 21.gün yumurtlamayı gördüğüm için 35.gün regl oldum
Salı günü gideceğim canım reglin 3.günüDemekki adetin duzensizlesmis. Hormon testi yaptir bugun yada yarin mutlaka!!
Tamam canim haberleşelim sonucunu.Salı günü gideceğim canım reglin 3.günü
Iyi olmaya calisiyorum canim bebeğim eve geleli kilo alamamis hep emziriyorum ama bilemedim moralim bozuldu
Mrb canimSakın strese girme canım sütünü etkiler
Sen yemene dikkat et illaki kilo alacak hem birkaç gün alamadı diye üzülme 1 ay sonra kontrolde ne kadar aldığı belli olur
Tahin helva yoğurt yumurta et kayısı hurma ceviz kaşar peyniri yeşillikler baklagiller bunları düzenli tüket bak nasıl kilo alıyor
Ayyy insallah canimPik canım gözün aydıninşÂllah tutar
Bundan 3 ay once vardi elimdeBu yeşil testlerden kullandım bende ama bitti
Artık yeşil değil rengi değişmiş n11'de tekrar satışta innovita aynı marka yazıyor ama rengi farklı sen nerden aldın canım?
Ayyy insallah canim
Bide bu klomen kulladim
Bundan bi hafta once doktore gittim 3 tane yumurtan var dedii
Iki gunde bir iliski olsun dedi
dun olmadi bu aksam olacak
Simdi catlama oldugu günü de degerlendiriyimi yoksa iki gunde 1 mi olsun
Bundan 3 ay once vardi elimde
Ozaman n11 den aldim suan 4 tane yesil testlerim var canim bitmek uzere
Bide yesil renkli olan innovita testi bi gebenin gunlugunde var canim
Ee zaten dun iliski olmadi canim bugun olsun diyorumBende dün denemedim bu akşam denicemçatladığı günü de değerlendir bence canım
Aynen dogru diyon canimBendede bunun aynısından 3-4 tane kaldı
Bu ay almadım alamam zaten hsg'ye çok para gittiinşÂllah önümüzdeki aya almak zorunda kalmayız artık
Bir gebenin günlüğü 2 tane gebelik testi veriyor ama n11'e yeni gelenler +6 tane ultra gebelik testi veriyor o daha mantıklı geldi bana
Tmm canimmBende dün denemedim bu akşam denicemçatladığı günü de değerlendir bence canım
Ee zaten dun iliski olmadi canim bugun olsun diyorum
Sen ovulasyon testmi yapiyo
Tmm canimEvet bende kullanıyorum aynı testten
Çatladığı yani silikleşen gündede olsun evet
Hani özellikle silikleştiği için dedim