Pik canim catlayana kadar teste ve iliskiye devamCanım bi bakar mısın çatlamış mı yoksa hala pik mi ?Aselece
Catlamis canim. Dun bugun ve 2 gun daha iliski olmalıÇok teşekkürler canım yeni bebişine rağmen bize yetişiyorsun bugün ve dün fotosunu ekledim çatlama olmuş mu sence
Canım ben çizgi görüyor gibiyim inş doğru görüyorumdur yaBayanlar merhaba. Adetime iki gün var belirtilerim çok olduğu için sabah dayanamayıp test yaptım sizce bişey var mı?Eki Görüntüle 2543740 Eki Görüntüle 2543741
Sonradan çok silik bi çizgi çıktı gibi. Ama çok önemsemek istemedim yarın testi tekrarlayacağım inşallah doğrudurCanım ben çizgi görüyor gibiyim inş doğru görüyorumdur yasen görüyormusun peki doğrudan daha iyi gözükür.
AynenE sıkıldı adam artık napsın
Uygulamalara takilma dogru sonuc vermez. Ovulasyon testi ile takip yaparsan net sonuc alirsin canim. Her akinti yumurtlama degildir. Her yumurtlamada akinti olacak diye sart yoktur. O yuzden en guvenilir yol ovulasyon takibi yada doktor takibinde yumurtlama takibi yapmandirArkadaşlar günaydın biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın. benim adetim 26 eylül başladı 2 ekim bitti. döngünün 12. günü yoğun akıntı geldi ama bir gün öncesi gece ilişki olmuştu. kalan spermler de gelmiş olabilir dedim. 13. gün biraz akıntım vardı. 14. gün akıntım kesildi. ama karnımda hafif ağrı var gaz gibi. kullandığım uygulama bugün yumurtlama günü gösteriyor. döngü uzunluğuna bakınca da dün ya da bugün yumurtlama günüm olması gerekiyor ama akıntım yok fazla. hafif ağrı. hiç bir anlam veremedim yardımcı olur musunuz akıntı yok yani yumurtlama dönemi bitti mi öyleyse çok erken ama
Tesekkur ederim kuzummm senin nasil gidiyor hamilelik. Ayrintili ultrason yaklasmis olmali. Ikili uclu tarama yapildi degil mi.. şeker yüklemesi de mutlaka yaptir. Ayni zamanda tetanoz asilarini ihmal etme..Aselece canım bayadır girmiyordum buraya gözün aydın eve geçmişsiniz çok şükür çok sevindim senin adına Sağlıkla paşayı büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Canim hala pikYine mi pik
Adetine kac gun varYine mi pik
Diger testlerle karşılaştır farkina bak canim catlama olmussa farktan belli olurYine mi pik
21 Eylül normalde ama böyle giderse gecikecekAdetine kac gun var
Tamam akşam Yanyana koyuyum ama bence yine pikDiger testlerle karşılaştır farkina bak canim catlama olmussa farktan belli olur
Aselecem bence pik cunku t cizgisi c den daha koyuDiger testlerle karşılaştır farkina bak canim catlama olmussa farktan belli olur
Tek basina zaten test pik kuzum ama karsilastirmada aciklik varsa yumurta catlamaya basladi demektir gun icinde de catlama gerceklesir. Iliski olmali bugun her ihtimale karsiAselecem bence pik cunku t cizgisi c den daha koyu
Haklisin ablaTek basina zaten test pik kuzum ama karsilastirmada aciklik varsa yumurta catlamaya basladi demektir gun icinde de catlama gerceklesir. Iliski olmali bugun her ihtimale karsi
İnş vardır da bu hasretlik biterSonradan çok silik bi çizgi çıktı gibi. Ama çok önemsemek istemedim yarın testi tekrarlayacağım inşallah doğrudur
Bugün sabah oldu o yeterli dimi canımTek basina zaten test pik kuzum ama karsilastirmada aciklik varsa yumurta catlamaya basladi demektir gun icinde de catlama gerceklesir. Iliski olmali bugun her ihtimale karsi