- 31 Ağustos 2018
- 1.162
- 1.582
daha hsstmıyorum yaa yarın dr ye gdcez bakalım hyrlı haberlerle dönerz inş.Hareketlerini hissettiğin sürece korkman gereken bi durum yok evham yapma
hepimiz Allah'a emanet yaşıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha hsstmıyorum yaa yarın dr ye gdcez bakalım hyrlı haberlerle dönerz inş.Hareketlerini hissettiğin sürece korkman gereken bi durum yok evham yapma
hepimiz Allah'a emanet yaşıyoruz
bugun 18+6daha hsstmıyorum yaa yarın dr ye gdcez bakalım hyrlı haberlerle dönerz inş.
Anladim canim saglik olsun sen elinden geleni yapmışsın diyecek bir sey yok canini sıkma hayirlisi ile insallah tutarbiraz eşimin çok istekli olmaması etkiledi beni aselece. üst üste ilişki ona göre değil gercekten. yumurtlamada çift çizgiyi gördüğüm 2.gün üst üste 2defa oldu. oda ona 1hafta yetecek sanırım. pazartesi tekrar yanaştım ama terslese daha iyidi.. canım sıkıldı
bnmde kımyasalım vardı bundan önce ama arkasından hemen oldu sennde oyle olur ınsdeğerim 130 dan 44 e düşmüş doktor kimyasal gebelik dedi ne kanama ne bi şey var. bi daha dayanabilir miyim bu sonuca bilmiyorum gerçekten
Kızlar selam 9 eylülü değerlendirmiştim dünü değerlendirme imkanım olmadı malesef bugünü de değerlendiririm inşallah sizce yumurtlama kaçırmışmıyımdır.Kızlar birkaç gündür ovulasyon testi yapıyordum dün pik yaptı testim ve değerlendirdim bugünü de değerlendirelim mi yoksa yarın mı olsun Aselece
Eki Görüntüle 2306046
Tekrar denemek ister miyim bilmiyorum cok yorucu yipratici bilemiyorum su an saglik olsun onemlisi o.bnmde kımyasalım vardı bundan önce ama arkasından hemen oldu sennde oyle olur ıns
Bu benim mesela 13. Gun sivi tuketimine dikkat edemedim. Nasil yorumlamam gerektigini bilmiyorum isin acikcasi ilk kez kullaniyorumt czgisi senn için önmli olan hayrlı olsun :)
AselceBu benim mesela 13. Gun sivi tuketimine dikkat edemedim. Nasil yorumlamam gerektigini bilmiyorum isin acikcasi ilk kez kullaniyorum
Şu an ben yumurtluyo muyum durumum ne AseleceBu benim mesela 13. Gun sivi tuketimine dikkat edemedim. Nasil yorumlamam gerektigini bilmiyorum isin acikcasi ilk kez kullaniyorum
Inş cnm yaa bilenedimki dongum kisa 25.gunde lekeler baslamis oluyo zaten hayirlisiBenim grubumda bi bayanın 25.günde pik oldu daha dün yazdı sen denemeye devam et bence inşâllah görürsün canım
Yarin tam pik olur yarin ki trstine bakalimAselce
Şu an ben yumurtluyo muyum durumum ne Aselece
Bana kalirsa pes etme aklinda soru isareti kalmasin diye devam et teste ama yine de sen bilirsin
Bugünde yapicam cnm artık 21. Gün bakalım sonu ne olacakBana kalirsa pes etme aklinda soru isareti kalmasin diye devam et teste ama yine de sen bilirsin
Ins olur yaklaşık 1 sene olacak cok istiyoruz ama bebeğimiz olmuyoYarin tam pik olur yarin ki trstine bakalim