- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
Saglik olsun canim. En azindan sagliklisin adetin geldi. Rabbim gebeligide nasip eder insallah. Sakın pes deme.. umut her zaman var..
İnşallah canım çok sağol herşey için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglik olsun canim. En azindan sagliklisin adetin geldi. Rabbim gebeligide nasip eder insallah. Sakın pes deme.. umut her zaman var..
Hayırlısı olsun cnm hiç üzülmeYok canım brn kendimi biliyorum gelir
Canm bugünde test yaptım atacağım şimdi bakar misinSaglik olsun canim. En azindan sagliklisin adetin geldi. Rabbim gebeligide nasip eder insallah. Sakın pes deme.. umut her zaman var..
Hayırlısı olsun cnm hiç üzülme
Ee ne kadar güzel neden üzülüyorsun cnm hiç anlamadım valla seni böyle kendini yıpratmayı bırak lutfenBnmde bugun 18.gunum ve biz bu sabah birlikte olduk adet olmama yakin birlikte olunca hemen kanallar acilip adet oluyodum hala bisey yok umarim olmaz
Canm bana fikrimi sorarsan kendini boşa yıpratıyorsun ben en son gebeligimi şiddetli adet ağrısıyla öğrendim ağrıdı ağrıdı gelen giden olmadi test yaptım ve pozitiftiYa adet olcam gbi hssdyrm korkuyorum kan testi yaptrcam yarin ve evlilik yıldönümümüz
Bugün evde testin varsa yap yarın kan testiyle kesinlestirYa adet olcam gbi hssdyrm korkuyorum kan testi yaptrcam yarin ve evlilik yıldönümümüz
Malesef cnm bikactane kaybın var en son 3 aylıkken kürtaj oldumSen annemisin canim
Bi iki saat sıvı alma ve tuvalete çıkma aynı etkiyi yaratirAma sabah ilk idrarla yapmak gerekmiyomu
Amin cnm sanada dediğim gibi bence bugün idrar testi yap yarın kan ver sonuca goreOyyy rabbim en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin ins
Ayy hadi güzel haberlerle gel 2 saat sonra varsa kesin çıkar çünkü emin olTamam 2saat sivi almayayim yapaym
Maş maş. Darısı başıma canımcım ya. Hadi inş güzel haberlerle gelirsin gebelikte ideal bir aralık 2.30 yakın zamanda güzel haberlerle gelmen dileğiyleCnm ilaçtan once 7 ydi şuan 2.50 civarında çok düzenli kullanamıyorum eksiksiz alırsam 1.50 kadar düşüyor