- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
T kouulasiyor canim bir iki gun daha istiyor pik olmak icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
T kouulasiyor canim bir iki gun daha istiyor pik olmak icin
Canim 5 yada 6 gibi tekrarlar misin testi 2 saat once sivi alma buna dikkat et. Evet yumurtlaman cok yakin akşam yada yarın olacak gibiAselece Bugün ki ovulasyon testim böyle canım sence yakın mı akıntım var hatta kokulu yumurtladığımı ben akıntımdan anlarım genellikle ama akıntım geldi hala pik olmadı
Birde toplu resim atma şansın var mi atarsan iyi olurAselece Bugün ki ovulasyon testim böyle canım sence yakın mı akıntım var hatta kokulu yumurtladığımı ben akıntımdan anlarım genellikle ama akıntım geldi hala pik olmadı
Tamam canım akşam 6 gibi tekrar yapayım ozaman teşekkür ederim kuzucum allah razı olsun. Umarım pik görürüz artıkCanim 5 yada 6 gibi tekrarlar misin testi 2 saat once sivi alma buna dikkat et. Evet yumurtlaman cok yakin akşam yada yarın olacak gibi
Canım ben biraz iğrendiğim için hepsini çöpe atıyorum hemen yani ne biliyim dün 3-4 vardı atacaktım içim kaldırmıyor kuzum yaBirde toplu resim atma şansın var mi atarsan iyi olur
Igrenecek bir durum yok canim. Test cubugunun ucu kullaniliyor sadece o da kuruyor zaten. Neyse yapacak bir sey yok saglik olsun piki görelim deCanım ben biraz iğrendiğim için hepsini çöpe atıyorum hemen yani ne biliyim dün 3-4 vardı atacaktım içim kaldırmıyor kuzum ya
Sağol anlayışın için canım benim inşallah akşam tekrar atarım testiIgrenecek bir durum yok canim. Test cubugunun ucu kullaniliyor sadece o da kuruyor zaten. Neyse yapacak bir sey yok saglik olsun piki görelim de
Allah razı olsun cnmMaş maş. Darısı başıma canımcım ya. Hadi inş güzel haberlerle gelirsin gebelikte ideal bir aralık 2.30 yakın zamanda güzel haberlerle gelmen dileğiyle
Yok canm ya yeni test yaptım bu öncekilerle aynı sabah dışarda isim vardı geldiğimde yaptım çokta sıkışıktım onun etkisiyle öyle koyu çıkmış oT kouulasiyor canim bir iki gun daha istiyor pik olmak icin
Ne yaptın cnm test yaptın miSen annemisin canim
Hayırlı olsun canm gözün aydın ben sana ne dedimKizlar gebelik testi bu da gorunuo muu
HamilesinnnnnnnnnnnKizlar gebelik testi bu da gorunuo muu
Git hemen kan ver eşine yarın sonucu göster ay nasıl mutlu oldum anlatamamKizlar gebelik testi bu da gorunuo muu
Var kuzum var kan versen 50 üzeri çıkar kesin demiştim ya son gebeligimi bundan daha silik bi çizgiyle öğrenmiştim bu baya belli hemen git kan verYaaa bn halüsinasyon gormuyorum var dimi ay aglamaktan kor oldum rabbim nolur hepimize nasip etsin