- 8 Mayıs 2018
- 689
- 518
Guzel canim hayirli olsun
2 gun sonra tekrar kan ver
Bnm icinde dua edermisin canimmm♥
Vericem insallah artarak devam eder. Ederim etmem mi hepiniz icin edicem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel canim hayirli olsun
Insallah artar cnm bnmVericem insallah artarak devam eder. Ederim etmem mi hepiniz icin edicem.
Bu sanırsam dümbülü yani erkek olacak annesi bizim arkadaş da gitti göstermedi ama doktor erkeğe benziyor dedi yapısından kemik yapısından yine anlıyorlarbikez erkege bnzeettile okdr kız elinde bi çekirdeği eksikti :)ayak ayak ustune atmıs
Yaaa banada etsin LadyMorganas ZorttoricGuzel canim hayirli olsun
İnşallah. Ama gebelik olsa ovu testi koyu çıkmaz mı?Bu ay tekrar bakalin adet insallah olmaz gebelik olur da gerek kalmaz
Aselece sagdaki foto pik yok demistk acaba var miydii ay tansiyon yine yerlerdeBu ay ki ovulasyondan ben hc birsey anlamadm
Tek olan bugunku
Coklu olan eskisi buraya attigim
2 kez mi yumurtladim acaba
3 ve 4 . Test yumurtlama gibi
Yarin mi yapsam bir daha belli olur cok da sancim var
Ovu testi genelde yaniltir gebelik bakarsanİnşallah. Ama gebelik olsa ovu testi koyu çıkmaz mı?
Hangi foto canimAselece sagdaki foto pik yok demistk acaba var miydii ay tansiyon yine yerlerde
Alinti yapmstm canim o yorumda neyse olsun bakalm veklemekten baska carem yom 10unu beklemeliyimHangi foto canim
Tamam canım zaten günaşırı değerlendirdik bugün de değerlendirecektim pik olması iyi olduPik canim iki gun daha test yap ve bugunu degerlendir mutlaka
Günüm geçerse test yaparım hep negatif görmekten sıkıldımOvu testi genelde yaniltir gebelik bakarsan
Allah razı olsunn binkereEttim bilee
Canim oyle dusunme bnmde gecen ay 3 gun pik kaldi 4 gun catladi
Eki Görüntüle 2305473 Günaydın bayanlar Aselece bugün regli günüm. Pikin 13. Günü. Sabah dayanamadım gebelik testi yaptım her zamanki gibi kocaman bir negatifle karşılaştım
Bu ay çok umutluydum Rahim filmi çekildiği için.
Canim uzulme ya
Biliyorum cok zorrrr
Hayirlisi neyse o olsunnn
En azindan hamile kalabiliyoruzz
Acaba cokmu stres yaptin ondanmi tutanamadi bebegin sanaBu ay çok umutluydum Rahim filmi çekildiği için.
Bugun bnm catlamanin 1 gunuBu ay çok umutluydum Rahim filmi çekildiği için.