- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
Devam edicem cnm bakalım inan bende meraktayim pik olacakmi diyeCanim pes etme devam et testlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam edicem cnm bakalım inan bende meraktayim pik olacakmi diyeCanim pes etme devam et testlere
Aynıyız bende 30-35 arası oluyorum benimde bu ay 18'de koyulaşmaya başladı 19-20'de pik oldu adet döngüsü kısa olanlar şanslı en azından bizim kadar beklemiyolar yumurtlama günlerini
Benim 26 günde bir. Bu yüzden erken yumurtluyorum. Ama tabi çocuk düşünene kadar bu kadar erken yumurtladığımı bilmiyodum. O yüzden geçen ayı kaçırmışım. Şans demeyelim pek, bak erken olduğu için kaçırmışım ben
2-3 arası yapıyorum iki saat hiç bişey tüketmedenSaat kacta yaptin testleri
Bu ay iki kez yumurtlama görebilirsin. Erken yumurtlama olmus bu uc gunu de degerlendirmeliydin. Ve bugunu deEki Görüntüle 2304999 Hemen adet bitimi sonrası
Aynen gercektendeAynıyız bende 30-35 arası oluyorum benimde bu ay 18'de koyulaşmaya başladı 19-20'de pik oldu adet döngüsü kısa olanlar şanslı en azından bizim kadar beklemiyolar yumurtlama günlerini
Hayirli olsun hamilesin teste göre. Kan verip beta hcg degerine baktir.Kizlar bugun adet tarihimdi test yaptim. Benim gordugumu lutfen siz de goruyor olun.
Hayirli olsun hamilesin teste göre. Kan verip beta hcg degerine baktir.
VaaarKizlar bugun adet tarihimdi test yaptim. Benim gordugumu lutfen siz de goruyor olun.
Kan sonucu iyi cikacagina eminim güzel düşün her zaman. Saglucakla gelsin bebisin canimOvu testlerini 3.ay deneyişimdi inşallah kan testi de aynı sonucu verir. Onu görmeden pek sevinemiyorum
Yerleşme olabilir canim. Bir de ovulasyona devam ediyor musun testlerin varsa gorebilir miyim. Eger yumurtlama olduysa ondan da leke gelebilir. Ki unutma yumurtlama adetin bitimind3 de olabilir ortasinda da olabilir adete bir gün kala da olabilir.Kizlar bana birsey soyleyin yaaa
Yumurtlaama goremedim bu ay biliyorsunuz hala devam ediyorum ovulasyona reglim 10 uydu
Dun kahverengi leke geldi orucluydumda bozdum tabi ama baktm sildm falan ha dedim erken basladi devami var yumurtlama da bilmiyorum ya 2 kez oyle leke geldi bekliyorum aksamdan beri tik yok bembeyaz ay delircem agnustion havus suyu bir de folat iciyorum oruc da gitti Aselece yerlesme kanamasina ihtimal veremiyorum nedense yumurtlama da goremedim.bu ay
Yerleşme olabilir canim. Bir de ovulasyona devam ediyor musun testlerin varsa gorebilir miyim. Eger yumurtlama olduysa ondan da leke gelebilir. Ki unutma yumurtlama adetin bitimind3 de olabilir ortasinda da olabilir adete bir gün kala da olabilir.
Canim testleri 12 ile 16 arasinda tek bir saat icin yapin lutfen. Onceki saatlerde yapilan hic bir testi dogru kabul etmiyorum. Ve günlük bir tane test yapmaniz yeterli.Canımmmm benim ovü testlerine bi bakar mısın? Bu sabah yaptım sonuncuyu. Daha çatlamamış sanırım. 5 eylülü değerlendirdik, dün değerlendiremedik.
Eki Görüntüle 2305189
Canim testleri 12 ile 16 arasinda tek bir saat icin yapin lutfen. Onceki saatlerde yapilan hic bir testi dogru kabul etmiyorum. Ve günlük bir tane test yapmaniz yeterli.
Kan sonucu iyi cikacagina eminim güzel düşün her zaman. Saglucakla gelsin bebisin canim
Hep silik atiyorum canim o yuzden acikcasi pek morelim bozulduuu kanamadan snra da yaptm ayni silik yumurtlama yok bugun tekrar yapicam 1 saat sonra hala gelmedi bekliyorumYerleşme olabilir canim. Bir de ovulasyona devam ediyor musun testlerin varsa gorebilir miyim. Eger yumurtlama olduysa ondan da leke gelebilir. Ki unutma yumurtlama adetin bitimind3 de olabilir ortasinda da olabilir adete bir gün kala da olabilir.