- 22 Mart 2019
- 5.266
- 11.813
- 25
Ben sivi alimini bucuk 9 bucuk yada 10 da kesiyorum 2 saat sivi tuketmiyim 1 yada 12 bucukta test yapiyomBen 3bucuk gibi yapıyorum cnm beklemeyeyim sıvı alımını nasıl ayarliyosun merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sivi alimini bucuk 9 bucuk yada 10 da kesiyorum 2 saat sivi tuketmiyim 1 yada 12 bucukta test yapiyomBen 3bucuk gibi yapıyorum cnm beklemeyeyim sıvı alımını nasıl ayarliyosun merak ettim
Bilgi için tskler cnmBen sivi alimini bucuk 9 bucuk yada 10 da kesiyorum 2 saat sivi tuketmiyim 1 yada 12 bucukta test yapiyom
evet bugun elinden gelenı yap lutfen ikinzde aynı gun aselece soyler mutlaka ayaklarını dık hemen dus alma :)kızlar bugünki ovulasyonum :) LadyMorganas seninle aynı zamanlamamız canım.
Aselece canım değerlendirmem gerekiyor sanırım
ya 2 gün üst üste olmaz ya bi sıkıntı cıkarsa. acaba yarınmı yapsam.tam günü diye.çatlayınca. ne dersiniz?evet bugun elinden gelenı yap lutfen ikinzde aynı gun aselece soyler mutlaka ayaklarını dık hemen dus alma :)
pikte yap cnm yaaya 2 gün üst üste olmaz ya bi sıkıntı cıkarsa. acaba yarınmı yapsam.tam günü diye.çatlayınca. ne dersiniz?
Evet canim testin pikkkızlar bugünki ovulasyonum :) LadyMorganas seninle aynı zamanlamamız canım.
Ayyy cok heyecanliyim insallah aksam catlar ve tutunar bana bebisimevet bugun elinden gelenı yap lutfen ikinzde aynı gun aselece soyler mutlaka ayaklarını dık hemen dus alma :)
Aksam yapma sadece yarin ayni saatte 1 tane test yap yeterCanim aksam test yapiyimi ovu testi bakalim silikleşcekmi
olmaması beklenen bat tarihim 21 eylül canım :) senın ne zaman.. umarım 2mizin şansı birleşir ve bize bebişlerimiz getirirEvet canim testin pikk
Senin adete gore ne zaman bat
Merhaba canim Allah herkesten razi olsun. Adet biter bitmez basla canim. Gunde bir tane yap yeterli. Saat 12 ile 16 arasinda bir saat sec hergun ayni saatte yapmaya calis. Testleri atma ustune adet basindan kacinci gun olduklarini yaz. Mesela adetin 8 gun suruyor 9. Gun teste basladin ustune 9. Gun diye yaz. Her testi yapmadan en az 2 saat onceden sivi alimini birakmalisin. Sormak istedigin olursa burdayimAselce merhaba canım öncelikle allah senden razı olsun herkese yardımcı oluyorsun bende bu ay ilk defa ovulasyon testi denicem nezamn başlamalıyım günde birkez mı yapmalıyım
Pik olmus bugunu degerlendir canim yarin ayni saatte tek bir test yap catlamayi gorelim. Ona gore plan cizerizkızlar bugünki ovulasyonum :) LadyMorganas seninle aynı zamanlamamız canım.
olmaması beklenen bat tarihim 21 eylül canım :) senın ne zaman.. umarım 2mizin şansı birleşir ve bize bebişlerimiz getirir
Bu akşam denemelimiyim ya. yoksa çatladıgındamı? çok kararsızım. eşim 2 gün üst üste bıraz sıkıntılı oluyor.
bide yarın akşamda düğün var. çok kararsızım. bana akıl fikir verin kızlar
Tamam canım seni dinliyor ve bugünü değerlendiricem Rabbim izin verirse. yarında çatlarsa artık Allah kerimPik olmus bugunu degerlendir canim yarin ayni saatte tek bir test yap catlamayi gorelim. Ona gore plan cizeriz
haklısın Rabbim Hayırlı evlatlar nasip etsin bu ay hepimize.Bence dene bırakma ben yumurtlamadan günler önce başladım 1 haftadır hergün deniyoruz zor oluyo ama napalım evlat aşkı herşeyi yaptırıyor Rabbim bu ay sağlıklı evlatlarla hepimizin yüzünü güldürsün
Cnm cok iyi koyulasmiskızlar bugünki ovulasyonum :) LadyMorganas seninle aynı zamanlamamız canım.
Tmm cnmAksam yapma sadece yarin ayni saatte 1 tane test yap yeter
Bigun 18 gun canimCnm cok iyi koyulasmis
Birkaç şey soracaktım musaitsen
Bu kaçıncı günün ve adet dongun kac gun acaba