Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam 8 ile 10 arasinda yapabilirsen o da olur ama bu saatler disinda yanlis sonuc alirsin bilgisi benden..Canım o saatleri uyduramıyorum maalesef. Yemek saati falan derken sıvı alımına dikkat ettiğim için, o saatlerde yapamıyorum. En geç 6 ya kadar yapıyorum ama, onun öncesi yolda olduğumdan zaten yapamıyorum. Sabah yaptığım da 10 buçuktan sonra en erken yapıyorum.
Beni bilgilendir mutlaka sonuc olarak.. diger ay duzenli takip yapalim beraber.. insallah gerek kalmazHep silik atiyorum canim o yuzden acikcasi pek morelim bozulduuu kanamadan snra da yaptm ayni silik yumurtlama yok bugun tekrar yapicam 1 saat sonra hala gelmedi bekliyorum
Pik canim iki gun daha test yap ve bugunu degerlendir mutlakaAselece canım ben aslında bu ay ovü yapmıyodum kendi haline bırakayım dedim ama bugün akıntım çok bide evdeyim hazır bi bakayım dedim bu çıktı t biraz silik acaba pik mi yoksa çatlamış mı
Bu ay tekrar bakalin adet insallah olmaz gebelik olur da gerek kalmazEki Görüntüle 2305216
@Aselece canım adete 2 gün kala silik bile çıkmıyor artık piki de göremedim
1.5 saat uzanman yeterli canim mutlaka akacak zaten onemli olan yumurtaliklarda fazla sur3de fazla bekletmek. Sen zaten gerekeni yapmissin kafana takma. Bugun aksam iliski olsun yarin catlamismi diye test yaparsin ona gore bakarizAselece benım yumurtam çatlamamış sanırım
Bide idrarı yaparken meni geldi giden gitmiştir diymi ya.keşke biraz daha uzansaydım
Evet canin catlamis. Dun bugun ve 2 gun daha degerlendirmelisinEki Görüntüle 2305235
Eki Görüntüle 2305236 Eki Görüntüle 2305237
Aselece teste gore catlamiş degilmi canim
Bugun 19 gun
Canim bende dun aksam test yaptim pikti bugun daha silik cikti dune goreAselece benım yumurtam çatlamamış sanırım
Bide idrarı yaparken meni geldi giden gitmiştir diymi ya.keşke biraz daha uzansaydım
Tmm canim dunde iliski oldu 3 gun daha olurEvet canin catlamis. Dun bugun ve 2 gun daha degerlendirmelisin
Benım hala pik.yukarda foto eklerdim bak. Bugun saat 15te yaptım.çatlasaydı çok iyi denk gelecekti. Saat 13te ilişki oldu.Canim bende dun aksam test yaptim pikti bugun daha silik cikti dune gore
Yooo oyle dusunme aksamda catlasa yarinda catlasa spermler yumurtana denk gelir sen yinede degerlendirBenım hala pik.yukarda foto eklerdim bak. Bugun saat 15te yaptım.çatlasaydı çok iyi denk gelecekti. Saat 13te ilişki oldu.
Gordum canim testin pikmiş halaBenım hala pik.yukarda foto eklerdim bak. Bugun saat 15te yaptım.çatlasaydı çok iyi denk gelecekti. Saat 13te ilişki oldu.
İnşallah canım.sen akşam kaç gibi yaptın testi? AKşam bende bi bakayım?Yooo oyle dusunme aksamda catlasa yarinda catlasa spermler yumurtana denk gelir sen yinede degerlendir
Allah buyuk tutmuşmu tutmamişmi orasini allah biliyo stres yapma
Ben 1 de oglen yaptim pikti saat 10da aksam yaptim oda pikti oyuzden bugun saat 4 gibi yapma gereyi buldum kendimdeİnşallah canım.sen akşam kaç gibi yaptın testi? AKşam bende bi bakayım?
Eğer akşam bakınca çatlamışsa bu gece ilişki olsunmu acaba.çünkü zaten gündüz oldu.yoksa yarın gündüz mü mantıklı. Öfff karısık haldeyiz.Ben 1 de oglen yaptim pikti saat 10da aksam yaptim oda pikti oyuzden bugun saat 4 gibi yapma gereyi buldum kendimde
Catlamiş sa iliski olsun eger catlamadiysaEğer akşam bakınca çatlamışsa bu gece ilişki olsunmu acaba.çünkü zaten gündüz oldu.yoksa yarın gündüz mü mantıklı. Öfff karısık haldeyiz.
Guzel canim hayirli olsunKan degerim 80 cikti nasil sizce ? Bat bugundu