- 22 Mart 2019
- 5.266
- 11.813
- 25
Evet cnm sukur gordun sen ins sarısı banaKizlarrr bugunki testim pik galiba insallah hemen catlar Eki Görüntüle 2304938
Eki Görüntüle 2304939
Alltaki bugunAselece
Insallah canimEvet cnm sukur gordun sen ins sarısı banains buay gelir minnosun ins ins
ben bı ay böyle gördüğümde denemiştim ertesş gün olmamıstı. Bende bu ay ertesi gün silikleştiğinde ilişki deniycem. sence hangisi daha mantıklıInsallah canim
Sen ne yaptin
inanki suan abdestliyim dua edicem sana da özelamiiiiiiiiiiiiiinn, Allah razı olsun
Gebiş duası kabul olur dua et lütfen
şuan işyerindeyim malesef. ya evvel 1000 tane okuyorum şuan. ya varis okıycam bide 707taneinanki suan abdestliyim dua edicem sana da özelcuma saati ismi azam duasını okuyun kızlar meryem suresi tefriciye kabul olsun insş
oku oku bnde calısıyorum inan hep duA OKUYOdum bnmde kımyaalım oldu hıc bısey ımkansz degil rabbm ol deyınce oluyo bende hamileym ama sonuna gelmek önml bilmyrzxkı hıc garantımız yok dua edelım olcak ıns sızınde karsılıklı dualar kabul olurmus inş brbrmze ettklermz kabul olsun bnde saglıkla alayım kucagımaşuan işyerindeyim malesef. ya evvel 1000 tane okuyorum şuan. ya varis okıycam bide 707tane
Allah bin kere razı olsun
Hemennn tabikiii seve seve dua ediyorum şimdi sana..oku oku bnde calısıyorum inan hep duA OKUYOdum bnmde kımyaalım oldu hıc bısey ımkansz degil rabbm ol deyınce oluyo bende hamileym ama sonuna gelmek önml bilmyrzxkı hıc garantımız yok dua edelım olcak ıns sızınde karsılıklı dualar kabul olurmus inş brbrmze ettklermz kabul olsun bnde saglıkla alayım kucagıma
aminnn cnm hepımızın kucakları dolsun dunur olalım inş :)Hemennn tabikiii seve seve dua ediyorum şimdi sana..
Rabbim kabul etsin inşallahh
allah sendende razı olsunHemennn tabikiii seve seve dua ediyorum şimdi sana..
Rabbim kabul etsin inşallahhde
Ikiside daha mantikli canim pik ve siliklestigi gunu degerlendirin diyolarben bı ay böyle gördüğümde denemiştim ertesş gün olmamıstı. Bende bu ay ertesi gün silikleştiğinde ilişki deniycem. sence hangisi daha mantıklı
İşte benım eşim biraz sıkıntılı bi tip. ard arda günlerde konsantre pek olamıyor.sanki benim için silikleştiği gün olması daha iyi olacak gibi geliyor.Ikiside daha mantikli canim pik ve siliklestigi gunu degerlendirin diyolar
Bence iki gun bir ilski olsun en azindan pik gunu oncesi olduysa pik gunu degilde catladigi gun yapinİşte benım eşim biraz sıkıntılı bi tip. ard arda günlerde konsantre pek olamıyor.sanki benim için silikleştiği gün olması daha iyi olacak gibi geliyor.
15:00 ovulasyon saatim.atıyımda bana da bi el atınBence iki gun bir ilski olsun en azindan pik gunu oncesi olduysa pik gunu degilde catladigi gun yapin
Karar sizin
Aynen pik olmus degerlendirin mutlakaKizlarrr bugunki testim pik galiba insallah hemen catlar Eki Görüntüle 2304938
Eki Görüntüle 2304939
Alltaki bugunAselece
Tmm canimmmAynen pik olmus degerlendirin mutlaka
Canim aksam test yapiyimi ovu testi bakalim silikleşcekmiAynen pik olmus degerlendirin mutlaka
Ben 3bucuk gibi yapıyorum cnm beklemeyeyim sıvı alımını nasıl ayarliyosun merak ettimInsallah canim
Sen ne yaptin