- 22 Mart 2019
- 5.266
- 11.813
- 25
3 pik olmus canimEki Görüntüle 2304999 Hemen adet bitimi sonrası
Pardon cnm bende etiketliyim ya
Hemen adet sonrası peş peşe olmasına şaşırdım3 pik olmus canim
Erken yumurtladin demeki canim degerlendir yarinda test yapmaya devam etHemen adet sonrası peş peşe olmasına şaşırdım
bugün 13.günüm. adet döngüm değişiyo.26-27-28 arasında. Geçen ay 26da olmuştumCnm cok iyi koyulasmis
Birkaç şey soracaktım musaitsen
Bu kaçıncı günün ve adet dongun kac gun acaba
Tmm cnm tsklerbugün 13.günüm. adet döngüm değişiyo.26-27-28 arasında. Geçen ay 26da olmuştum
Şimdilik bukadar canım rabbim ne muradın varsa versinMerhaba canim Allah herkesten razi olsun. Adet biter bitmez basla canim. Gunde bir tane yap yeterli. Saat 12 ile 16 arasinda bir saat sec hergun ayni saatte yapmaya calis. Testleri atma ustune adet basindan kacinci gun olduklarini yaz. Mesela adetin 8 gun suruyor 9. Gun teste basladin ustune 9. Gun diye yaz. Her testi yapmadan en az 2 saat onceden sivi alimini birakmalisin. Sormak istedigin olursa burdayim
Amin canım İsteyen herkese inşallahTmm cnm tskler
Inş bu ay bebişler göbüse gelirrrr
Aselece dun aksam iliski oldu bugunde iliski olsun mu canim yoksa yarinmi olsunEki Görüntüle 2304948
Ne güzel kızlar maşAllah. Benimki hâlâ bembeyazkızlar bugünki ovulasyonum :)LadyMorganas seninle aynı zamanlamamız canım.
Aselece canım değerlendirmem gerekiyor sanırım
geç olsun güç olmasın canım. benımde bigün önce bembeyazdı bugün böyle oldu. sabır işi gerçekten.sonu güzel olsun. dua edelim birbirimize lütfenNe güzel kızlar maşAllah. Benimki hâlâ bembeyaz
Haklısın kuzum aniden koyu oldu daha önce yaptıklarımda da. Ama hiç bu kadar geç olmamıştı yarın 17. günüm ve normal zamanında olursa döngü 28. Pek mantıklı gelmiyor ama bakalım artık beklemekten başka yapacak bir şey yokgeç olsun güç olmasın canım. benımde bigün önce bembeyazdı bugün böyle oldu. sabır işi gerçekten.sonu güzel olsun. dua edelim birbirimize lütfen
HEerşey güzel olur canım merak etme. Rabbim yar ve yardımcımız olsunHaklısın kuzum aniden koyu oldu daha önce yaptıklarımda da. Ama hiç bu kadar geç olmamıştı yarın 17. günüm ve normal zamanında olursa döngü 28. Pek mantıklı gelmiyor ama bakalım artık beklemekten başka yapacak bir şey yok
çok heycanlıyım ya rabbim yardım etsinevet bugun elinden gelenı yap lutfen ikinzde aynı gun aselece soyler mutlaka ayaklarını dık hemen dus alma :)
çok heycanlıyım ya rabbim yardım etsin
inşallah cnaım hep birlikte olmamız bana güç verdi :) hadi bakalım Allah yardımcımız olsun. :)Benimde bugün pik oldu, hatta sabah yaptığım testten sonra ikinciyi de az önce yaptım. Benim de bat 22 eylül. Üçümüzün pik günü aynı oldu, inşallah güzel sonuçlarımızı da aynı anda görürüz.
Eki Görüntüle 2305033
Saat kacta yaptin testleriEki Görüntüle 2304999 Hemen adet bitimi sonrası
Canim pes etme devam et testlere
Bigun 18 gun canim
Adetim degisiyo ama 30 la 35 arasi adet oluyorum