- 22 Mart 2019
- 5.266
- 11.813
- 25
Aynen canimmmvalla ogunler delip geçiyo kusum yaAllah bana resmen bebegi ödül olarak vermiş insanın dusununce aklı almıyo yoksa 1 gun arayla annemi kaybettim bi gun önce kalbi duyduk sevndik ne diyeyim lafın bıttı yer
söylemezmiyim ilk sıze sölicem kaynanamdan da önce :) hersyi ilk sizinle paylatm bizim cocuk oldu ztn bu bebek :) ilk ögrenmeye gttğim gunler falan:)rabbim en kısa zmanda nasip etsın sızın sevncınızı yasayalım hep brlkte ıns
Erkek bencene hissdiyosunz tahminleri alalım :)
Canım selam bugün çatlamış sanırım bal tarçın kürü yiyordum dün sabah bıraktım iyi ki bırakmışımCanim pike cok yakin bugunu degerlendirin yarin daha koyu cikacak muhtemelen bakariz duruma gore
ayyyyy bn erkek çok istyrm ve hiç sebebi yok yani hamile değilken hatta evli değilken bile erkek istyodum agzın bal yesın kız :)Amiin canım amiin
Erkek bence
Başta sağlıklı gelsin kucağına sonrası da gönlünce olsun canımayyyyy bn erkek çok istyrm ve hiç sebebi yok yani hamile değilken hatta evli değilken bile erkek istyodum agzın bal yesın kız :)
oyy içimi yaktın kızBaşta sağlıklı gelsin kucağına sonrası da gönlünce olsun canımAğzım bal yemese de olur gebe kalayım yeter
Allah razı olsun kocaman amin deeoyy içimi yaktın kızrabbim sana ıkız versin inş.bak tespih cekıcem şimdi sana dua etcem söz
Bende bal tarcin corek otu kullandim canimCanım selam bugün çatlamış sanırım bal tarçın kürü yiyordum dün sabah bıraktım iyi ki bırakmışım Eki Görüntüle 2304689
Sabirla devam et canim. Piki göreceksin testlerin guzel ilerliyor. Bu arada erken ragl gelmesi kimi zaman rahim kendini gebelige hazirladigi icin olur az kaldi sabır kurtulacaksin ovu takibindenAselece canım geç yumurtlama olur mu sence? Doktor inofolic combi yazarken kaliteli yumurta oluşturacagini söyledi sence etkisi var mıdır? Bir de son iki aydır hep erken regl oluyorum 26-24 gibi. Çatlamadan on dört gün sonra regl gelir deniyor ya herkeste aynı olmaz değil mi? İnşAllah yumurtlamayi görürüm HSG çektirdiğime bin pişmanım vücudumun tüm dengesini bozdu
Eki Görüntüle 2304652
Olabilir canim donguyu kafana takma guzelce devam et testlere..Eki Görüntüle 2304704Aselece yine aynisi oldu gecen aynı gibi
Koyulasmadan aciliyo rengi adet dongum 25 26 yani geç catlama ihtimali olabilirmiki
Henuz yumurtlama yok test yapmaya devam edinizArkadaşlar ya övül testine devam ediyorum sizce ne zaman yumurtladim..dün krem akintim vardı ve kasiklarimda batma vardı..bat tarihim 11-12 Eylül..Eki Görüntüle 2304719
Bugun degerlendirme zaten canim pikin yakin gorunuyorEki Görüntüle 2304665
Aselece canim bugun ki biraz koyu cikti acaba yarın pik olurmu
Dun degerlendirkdik bugun degerlendirmice yarin aksam degerlendirmeyi dusunuyom
Pik degil canim devam et testlerekızlar merhaba, ovulasyonum nasıl ? henüz pik değil dimi?
Degerlendirin mutlaka bugun ve gun daha degerlendirin. Testlere 18. Gune kadar devam et yine deCanım selam bugün çatlamış sanırım bal tarçın kürü yiyordum dün sabah bıraktım iyi ki bırakmışım Eki Görüntüle 2304689
Peki aksama dogru test yapiyimi canimBugun degerlendirme zaten canim pikin yakin gorunuyor
Tamam canım teşekkürlerHenuz yumurtlama yok test yapmaya devam ediniz
Evet canım düzenli kullandım, inş vesile olur ikimize de.Bende bal tarcin corek otu kullandim canim
Duzenli olarak kullandinmi peki