- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gebelik testi yapsanaAselece selam cnm ya adetim 3 gündür geçmiş ve sabah ovulasyon testi yaptım ilk idrarla baksana bildiğin pozitif . Sence bişey var mı
Gebelik testi yap hemenAselece selam cnm ya adetim 3 gündür geçmiş ve sabah ovulasyon testi yaptım ilk idrarla baksana bildiğin pozitif . Sence bişey var mı
24 36 saat arasinda catlar canim bugünü degerlendir mutlakaEki Görüntüle 2303168 Eki Görüntüle 2303169
Aselece canım oldu ya da oluyor sanırım ? 24 saat sonra mı çatlayacak yani şimdi?
13. Gun nerde ?12.gun akşam 10 da yaptıgım test diğer ikisini aynı anda 14.gün 17 00 da yaptım Değerlendirme bekliyorum
Kan verdim negatif çıktı adetim de geçen ay kaimyasal oldu diye baya bi gecikti yaCanim gebelik testi yapsana
Kan verdim negatif cnmGebelik testi yap hemen
Yok canım hepsi ilaç, keciboynuzu özü eczaneden hunnap markaMacun gibi bir karışım mı bu aktarlar hasırlar mı
Hayirlisi canim yine de bekle bakalimKan verdim negatif cnm
Amin cnm beklemedeyim bakalım bari adet olsam en azından ona göre önüme bakarım yaHayirlisi canim yine de bekle bakalim
Koyulasir canim duzenli takibi yaptigin surece piki görürsün mutlaka. Bu konuda deneyimlisin zaten canim. Hayirlisi ile yakinda pik gelecek gibiEki Görüntüle 2303188
Mrb aselece bugun adetin 12 gunu ustekin bugun altaki dun
Sizce yarin dahada koyulasirmi acaba
Benimkini de yorumlar misinKoyulasir canim duzenli takibi yaptigin surece piki görürsün mutlaka. Bu konuda deneyimlisin zaten canim. Hayirlisi ile yakinda pik gelecek gibi
Toplu test atar misin canim??Benimkini de yorumlar misin
Insallah erken piki gorurumKoyulasir canim duzenli takibi yaptigin surece piki görürsün mutlaka. Bu konuda deneyimlisin zaten canim. Hayirlisi ile yakinda pik gelecek gibi
Adetin sonundan baslayarak 2 gune bir iliski olmali canim. Son iliski ustunden 2 gun gectiyse olsunInsallah erken piki gorurum
Sizce iliski olsunmu bu aksam
13.gün öğlen 12 30 ve akşam 18 30 da yaptıgım sırasıyla13. Gun nerde ?