- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Ayyyyy çok çok teşekkürler içimi ferahlattınız o kadar mutlu oldum ki insalllah öyle olur sonucu atarım stres yaptım gerçekten evet gördüm testleriniziGönlünüzü ferah tutun, yarın muhtemelen daha koyu olacak ve çatlama da cumayı bulacaktır. Ben ne olur ne olmaz diye öyle yazmıştım. Kendi testlerimi de ekledim belki bakmışsınızdır, bir gün sonra (yani dün) daha koyu olmuştu. Daha bugün silikleşmeye başladı, çatlama oldu. Hakkınızda hayırlısı olsun... Belki de tam doğru zamanı yakalamış olacaksınız, siz ne kadar rahat ve mutlu olursanız o kadar iyi, biliyorsunuz
Canım sağol, piki gördüm de değerlendiremedim iyi mi... Çok hastalandım, acil serumlar falan bugün yeni toparlandım. En azından kendimi anlayabilmiş oldum, bir türlü anlamıyordum pik mi değil mi, test mi bozuk diyordum. Sonra o kadar koyu oldu ki, şüpheye yer kalmadı. Ama taaa 20. günde gördüm, hatta 21 daha da koyu oldu. Aynen devam et olur mu? Benim pikten önceki gün epey silikti. Umudumu kaybetmiştim ertesi gün o kadar koyulaşmasına çok şaşırdım (hatta foto ekleyeyim, fikir verir). 2-3 saat önceden sıvıyı kestim ve tuvalete de gitmedim. Belki o da daha net görmemi sağlamıştır. Ve saat 14:00 en net görünen saat. Bir de böyle dene istersen. Güzel haberlerini bekliyorum..
Eki Görüntüle 2302502
Canım sağol, piki gördüm de değerlendiremedim iyi mi... Çok hastalandım, acil serumlar falan bugün yeni toparlandım. En azından kendimi anlayabilmiş oldum, bir türlü anlamıyordum pik mi değil mi, test mi bozuk diyordum. Sonra o kadar koyu oldu ki, şüpheye yer kalmadı. Ama taaa 20. günde gördüm, hatta 21 daha da koyu oldu. Aynen devam et olur mu? Benim pikten önceki gün epey silikti. Umudumu kaybetmiştim ertesi gün o kadar koyulaşmasına çok şaşırdım (hatta foto ekleyeyim, fikir verir). 2-3 saat önceden sıvıyı kestim ve tuvalete de gitmedim. Belki o da daha net görmemi sağlamıştır. Ve saat 14:00 en net görünen saat. Bir de böyle dene istersen. Güzel haberlerini bekliyorum..
Eki Görüntüle 2302502
Gerçekten de 3 gün falan pik gorunuyor insallah benim de öyledirCanım sağol, piki gördüm de değerlendiremedim iyi mi... Çok hastalandım, acil serumlar falan bugün yeni toparlandım. En azından kendimi anlayabilmiş oldum, bir türlü anlamıyordum pik mi değil mi, test mi bozuk diyordum. Sonra o kadar koyu oldu ki, şüpheye yer kalmadı. Ama taaa 20. günde gördüm, hatta 21 daha da koyu oldu. Aynen devam et olur mu? Benim pikten önceki gün epey silikti. Umudumu kaybetmiştim ertesi gün o kadar koyulaşmasına çok şaşırdım (hatta foto ekleyeyim, fikir verir). 2-3 saat önceden sıvıyı kestim ve tuvalete de gitmedim. Belki o da daha net görmemi sağlamıştır. Ve saat 14:00 en net görünen saat. Bir de böyle dene istersen. Güzel haberlerini bekliyorum..
Eki Görüntüle 2302502
Benim de imkansız ama ben yapıyorum bizim kurumda alıştım artıkDeğerlendirememene üzüldümAma sağlık her şeyden önce geliyor,çok geçmiş olsun dediğin gibi en azından artık net olarak görmüş oldun.Benim bu ay tüm düzenim alt üst oldu zaten neler oluyor anlamadım.Normalde reglim 4 en fazla 5 gün sürer ve her ay ovulasyon 14.Gün gerçekleşir,düzenlidir.Ama bu ay 8 gün reglim sürdü 11 ve 12. gün pik gibi bir koyuluk oldu değişik şeyler yaşadığım bir ay açıkçası
Sıvı alımını 3 saat kadar durdurup o süre içersinden wcye gitmiyorum canım bünye alıştı artık14:00de yapmam imkansız gibi ama o imkanı oluşturmaya çalışacağım
İnşallah kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimize
Test tam pik degil ama sen tine de degerlendir
Çok teşekkür ederim:) Cidden en önemlisi sağlık, inşallah bir gün yakalarım yine piki.. Temmuz ayında da benim düzenim karışmıştı, 10 gün gecikti regl, yapısı değişti falan.. Az su içiyordum, o dikkatimi çekti, onu düzeltmeye dikkat ettim.Değerlendirememene üzüldümAma sağlık her şeyden önce geliyor,çok geçmiş olsun dediğin gibi en azından artık net olarak görmüş oldun.Benim bu ay tüm düzenim alt üst oldu zaten neler oluyor anlamadım.Normalde reglim 4 en fazla 5 gün sürer ve her ay ovulasyon 14.Gün gerçekleşir,düzenlidir.Ama bu ay 8 gün reglim sürdü 11 ve 12. gün pik gibi bir koyuluk oldu değişik şeyler yaşadığım bir ay açıkçası
Sıvı alımını 3 saat kadar durdurup o süre içersinden wcye gitmiyorum canım bünye alıştı artık14:00de yapmam imkansız gibi ama o imkanı oluşturmaya çalışacağım
İnşallah kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimize
Ben genelde 19.30da yapabiliyorum işten eve geldiğim saatteBenim de imkansız ama ben yapıyorum bizim kurumda alıştım artıken doğru sonuç o saatlerde gerçekten
Deneyeceğim canım umarım yapabilirim o saatteÇok teşekkür ederim:) Cidden en önemlisi sağlık, inşallah bir gün yakalarım yine piki.. Temmuz ayında da benim düzenim karışmıştı, 10 gün gecikti regl, yapısı değişti falan.. Az su içiyordum, o dikkatimi çekti, onu düzeltmeye dikkat ettim.
:) 3 saat çok iyiymiş:) Umarım saat 14:00'ü deneyebilirsiniz, ben de çalışırken zorlandım ama gerçekten farkını gördüm.
İnşallah..:)
Çok teşekkür ederim, sağolun, sizin de inşallah :)Gerçekten de 3 gün falan pik gorunuyor insallah benim de öyledirinsalalh sisin de ne muradınız varsa versin insallah hamile kalırsınız hayırlısı ile insallah
Degerlendiremedim maaleseeffTest tam pik degil ama sen tine de degerlendir
Çöpe at üstüne peçete at yaptığın testi de dolabın varsa düz bir şekilde pencereyle kapat dolabına bırak 5 10 dk sonra bak kaçamak yapıyorum ama bizim kanka yakaladı beniBen genelde 19.30da yapabiliyorum işten eve geldiğim saatteAma deneyeceğim çok teşekkür ederim
Evet var canım hamilelik mi testiKızlar silik çizgi var mı sizce ?
Evet cnm hamilelik testiEvet var canım hamilelik mi testi
çok silikçe bir çizgi görünüyor.. İsterseniz iki gün sona tekrar edin, inşallah dileğinize sağlıkla ulaşırsınız:)Kızlar silik çizgi var mı sizce ?
Hayırlı olsun diyorum öyleyse daha yeni bir hamilelik daha da koyulaşır blr kaç güne darısı isteyenlere insallahEvet cnm hamilelik testi
Çok teşekkür ederimçok silikçe bir çizgi görünüyor.. İsterseniz iki gün sona tekrar edin, inşallah dileğinize sağlıkla ulaşırsınız:)
Çok sağolun ama inşallah vardır ikinci bir test daha yaptım onda da aynısı cıkarsa var demektirHayırlı olsun diyorum öyleyse daha yeni bir hamilelik daha da koyulaşır blr kaç güne darısı isteyenlere insallah
Hadi insallah onu da at bakalım insallah bebeğin oradadır hayırlısı ileÇok sağolun ama inşallah vardır ikinci bir test daha yaptım onda da aynısı cıkarsa var demektirdarısı isteyen herkese
Amin canım inşallahh ümidim de yok ama bekliyorumHadi insallah onu da at bakalım insallah bebeğin oradadır hayırlısı ile