- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Pik olana kadar normal canim olur böyleMerhaba düne göre silik çıktı ikisininde aynı saate yapttm sıvı tüketimi yapmadımm neden olablr acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik olana kadar normal canim olur böyleMerhaba düne göre silik çıktı ikisininde aynı saate yapttm sıvı tüketimi yapmadımm neden olablr acaba
Canm birsey soracağım benim 4 gundur surekli ayni koyulukta cikiyor normal miPik olana kadar normal canim olur böyle
Normal canim sabirla devam.et lütfen senin kullandigin hassas testler daha iyi gosterdigi icin. Ama pik olmadi dahaCanm birsey soracağım benim 4 gundur surekli ayni koyulukta cikiyor normal mi
Hmm testten kaynaklı yani biliyorum pik olmadi ama hep aynı koyulukta ya onu merakettimNormal canim sabirla devam.et lütfen senin kullandigin hassas testler daha iyi gosterdigi icin. Ama pik olmadi daha
Sabret canim ben 15 gun gordum seninde olur insAselece canım bugün ki ovulasyon testim de böyle yine pik yok hatta daha da silik ne zaman yumurtlıcam bilmiyorum valla
İnşallah canım erken mi basladım takibe bilmiyorum ama sabırsızlanıyorum. Akıntım arttı aslında ama testte pik yok hala darısı başıma inşallahSabret canim ben 15 gun gordum seninde olur ins
Ben adetomin 6 gunu basladim ilk yaptigim ici ara ara silik cikiyordu dun koyu gordum bugunde silik yani pik oldu sanirim aselacim oyle soyledi ama bir dahaki aya gec baslayacagim testeİnşallah canım erken mi basladım takibe bilmiyorum ama sabırsızlanıyorum. Akıntım arttı aslında ama testte pik yok hala darısı başıma inşallah
Bencede biraz daha geç baslayabiliriz canım cunku biraz erken basladık sanırım ama senin baya pikti değelendirdiysen inşallah b dahaki aya gerek kalmazBen adetomin 6 gunu basladim ilk yaptigim ici ara ara silik cikiyordu dun koyu gordum bugunde silik yani pik oldu sanirim aselacim oyle soyledi ama bir dahaki aya gec baslayacagim teste
Yumurtan catladi cunku bugun. Hayirli olsun darisi gebelige olsun cok aminDune gore silik bugun
Sabır biraz daha pes etmek yok. Bu arada toplu resim atsan keşke ayni hizaya dizip. Evde degilsen aksam at. Bugun adet basindan kacinci gunAselece canım bugün ki ovulasyon testim de böyle yine pik yok hatta daha da silik ne zaman yumurtlıcam bilmiyorum valla
Hakkın da hayırlısı olsun cnm ins vardirYani 4gun gecti piki ayin 10 da gördüm pik görünce 14gun sonra ya bebek yada adet olursun diyolar ya pkoluyum ya ondan gecikmistr diye umutlanmak istemiorm ama bikac ay hep yaptm piki gorunce 14gun sonra adet olmustm
Âmin ins cnm ne olur ne olmaz dayana bildiğin kadar dayan canm biz pcos lularda hiç birşey kesin değil malasef ama bütün kalbimle diliyorum ins meleğin seninledirYa esim bile hala heveslenmiyorum cunku sende hep gecikme oluyo diyo ama ogun göğslerim acidi uclari falan kesin olcam dedim 4gundur ha geldi ha gelecek hssdyrm ama yok gelen ins gebeliktir bu
Vallahi hiç bilmiyorum cnm devam etsem mi dongum 80 nı geçebiliyor 6 testim kaldı bitene kadar yaparım artık ne yapayımTeşekkür ederim cnmm bnce devam edin bn 19.gunde pik gordum