- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.409
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin gecikmiş mi kiDöngümün 28.günü
Çok saol cnm birazdan yapar atarımTamam canim ayni saatlerde devam et bakalim
Adetin gecikmiş mi ki
Bence erken yaptın canım sana diyorum ama bende sabırsızım malesef bundan kaybediyorum zatenEki Görüntüle 2262650
Adete 5 gun kala yaptim sizce erken mi
Allah hepimizin gonlune gore versin canini sıkma herseyde bi hayir vardırBence erken yaptın canım sana diyorum ama bende sabırsızım malesef bundan kaybediyorum zaten
Yap bir bakalim canimAselece canım gebelik testi yapayım mı bugün
Yumurtam 12 sinde oluştu
Şuan 14 gün geçmiş durumda
Karnımda adet ağrısı var baya
3 aydır hep.gecikiyorum bu ağrı beni şaşırttı
Umudunu kaybetme daki kirmizilari gorene kadarYok canım daha geçmedi ama yumurtlamama göre bugün olmam lazım ağrım da var zaten ama haftasonu olmasam çok iyi olur
Yaptım testi negaif çıktı zaten
Devam et canim daha pik degilYaptım
Aynen kuzum 5 gun erken bak gonulveyvesi zamaninda yapti dur bakalim ona da bekliyorum daha adet olmadikca umut var. Cunku hamile olsan bile adet günü adet agrisi cekersin. Ben 4 ay oldu hala adet gunlerine denk gelen gunlerde adet agrisi cekiyorum normal bunlarAselece abla sizce testim erken yaptigim icin mi begenmedin
Dogru diyon ablam elimde test vardi oylesine yaptim bazi insanlarinki hemwn cikiyoAynen kuzum 5 gun erken bak gonulveyvesi zamaninda yapti dur bakalim ona da bekliyorum daha adet olmadikca umut var. Cunku hamile olsan bile adet günü adet agrisi cekersin. Ben 4 ay oldu hala adet gunlerine denk gelen gunlerde adet agrisi cekiyorum normal bunlar
Aynen kuzum 5 gun erken bak gonulveyvesi zamaninda yapti dur bakalim ona da bekliyorum daha adet olmadikca umut var. Cunku hamile olsan bile adet günü adet agrisi cekersin. Ben 4 ay oldu hala adet gunlerine denk gelen gunlerde adet agrisi cekiyorum normal bunlar
Umudunu kaybetme daki kirmizilari gorene kadar