14 pik 15 catlamis canim.. vucutta lh devamli.bulundugu icin testin diger gunleri silik devam etmis
Valla bende innovita bulamayınca laboquik aldım yukarıdaki testler. Şimdilik büyük bir sıkıntı çıkmadı. Sadece kırmızı tonlari innovitada daha netti.Kizlarr innovita ovulasyon testi almak istiyorum ama satişa kapali sizce laboqucik aliyimi
Evet dogru diyon canimValla bende innovita bulamayınca laboquik aldım yukarıdaki testler. Şimdilik büyük bir sıkıntı çıkmadı. Sadece kırmızı tonlari innovitada daha netti.
30lu paket aldım 2 gebelik 1 erken gebelik icinde hediyeEvet dogru diyon canim
Sen kaclik aldin
Bende onu alcam30lu paket aldım 2 gebelik 1 erken gebelik icinde hediye
Bende onu alcam
Laboqucik denedim ama memnun kalmadim innovita daha iyi biraz daha beklicem belki innovita gelir ozamana kadar
Testin daha yeni pik oluyor 15 i de degerlendirmelisinArkadaşlar 13 pik diye düşündüm 14 daha koyulasti. Şimdi 15. Günü yaptım yine siliklesmedi.yıldızlı günleri değerlendirdim. Bugün de mi degerlendirmem gerekiyor sizce?Eki Görüntüle 2300101
Ayy fotoğraftan nasıl görünüyor bilmiyorum ama asıl 14. Gün daha koyu.Testin daha yeni pik oluyor 15 i de degerlendirmelisin
Reglimin 10. Gunu avulasyona basladim yine yapmicam dedim yaptm yine seffaf akinti basladi cnku
kizlar bi uroloji doktoruyla konustm esimin degerlerini gonderdin tup icin biraz daha bekleyin dedi bi 6 ay dah deneyin dedi sanirim 6 yillik gecmisimizi anlayamadi
merhaba arkadaşlar bi kaç gündür belki beğenilerle sizleri rahatsız ettim kusura bakmayın baştan sona okumaya çalıştım
ben kendimden bahsedeyim 39 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim bir buçuk yıllık süreçte iki kez hamile kaldım ilki geçen yıl 22 ağustosta düşük ikincisi bu yıl 22 şubatta kimyasal ile sonuçlandı
yeniden istedik ama henüz sağlıklı gebelik olmadı son iki aydır adetim dolayısıyla ovulasyon ve yumurtlama da düzensizleşti sanırım stresten
bu aydan biraz ümidim vardı ama bugün adet oldumadetin 3.günü rutin kan testi verip hormonları kontrol ettirmeyi düşünüyorum ve bu ay da sizlerin yardımı ve desteğiyle ovulasyon deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah aminnn
Inşallah rabbim nasip eder ablacımmerhaba arkadaşlar bi kaç gündür belki beğenilerle sizleri rahatsız ettim kusura bakmayın baştan sona okumaya çalıştım
ben kendimden bahsedeyim 39 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim bir buçuk yıllık süreçte iki kez hamile kaldım ilki geçen yıl 22 ağustosta düşük ikincisi bu yıl 22 şubatta kimyasal ile sonuçlandı
yeniden istedik ama henüz sağlıklı gebelik olmadı son iki aydır adetim dolayısıyla ovulasyon ve yumurtlama da düzensizleşti sanırım stresten
bu aydan biraz ümidim vardı ama bugün adet oldumadetin 3.günü rutin kan testi verip hormonları kontrol ettirmeyi düşünüyorum ve bu ay da sizlerin yardımı ve desteğiyle ovulasyon deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah aminnn
Sanirim eger kapali olacak olsa randevu verilmezdi evet sinirda bir saat ama o zaman randevu vermrzlerdi sen yine de erken saate almaya calis garanti olsn yer bulmak zor tabi ama aceleye gelmesinİnşâllah bu ay nasip olur canım
Bişey sorucam ben eşime bu cuma sperm testi yaptırması için devlet hastanesinden randevu almıştım sabah saatleri hep doluydu o yüzden 16:20'ye aldım mecburen eşimde zaten sabah işyerinden izin alamam demişti
Şimdi düşündüm de o saatte laboratuvar kapalı olurmu devlet hastanesi sonuçta
Randevusunu değiştireyim diyorum sabah saatine yok hep dolu boşuna mı gidicez moralim bozuldubu konu hakkında bilgisi olan var mı kızlar?
yaptırdım canım d vitamini eksik çıktı ilaç kullandım canımAmin canım tez zamanda sanada sağlıkla nasip etsin inşâllahumudunu kesme
Eşin tahlil yaptırdı mı? İnofolic combi adında bi ilaç varmış düzenli yumurtlamaya faydalıymış folik asitde içeriyor onu dene istersen. Veya başka bir folik asit kullan
Belki vücudunda vitamin eksikliği vardır
Tam kan tahlili yaptırdın mı ?
Ben 13.ayimda kavustum ufak tekef sorunlarım vardı sanada inşallah rabbim nasip etsinaminnn inşallah canım