Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem hareket hem hız canımSzde hareket problemi mi vardi canim dogru mu hatrladm
Hangi ilaçları kaç ay kullandı eşin? Değerlerini yazabilir misin?Reglimin 10. Gunu avulasyona basladim yine yapmicam dedim yaptm yine seffaf akinti basladi cnku
kizlar bi uroloji doktoruyla konustm esimin degerlerini gonderdin tup icin biraz daha bekleyin dedi bi 6 ay dah deneyin dedi sanirim 6 yillik gecmisimizi anlayamadi
Muhtesem 3lu kullaniyoruz ondan once yanklar baharattan aldik bu ay sunnetimz var baktiramayacgz onumuzdeki ay artkHangi ilaçları kaç ay kullandı eşin? Değerlerini yazabilir misin?
Siz neler kullandinizz bizimki de ayniHem hareket hem hız canım
Klomen, evicap, çinko, keçiboynuzu özü, çakşır suyu kullandıkSiz neler kullandinizz bizimki de ayni
Hayırlısı ummadigin anda gelir guzel seyler.. ve ne olursa olsun hayirlisini isteyelim. Rabbim verecekse de vermeyecekse de boynumuz bükük.. Rabbim bittim dedigin anda en güzelini karşına çıkarması dileğimle..Buarada tüm destegin için tekrar teşekkür ederim. Sen de sağlıkla kucagına alırsın inşallah.
14 pik 15 catlamis canim.. vucutta lh devamli.bulundugu icin testin diger gunleri silik devam etmisMerhabalar, uzun süredir takip edip oldukça faydalı bilgiler edindim burada. Yardımı dokunmuş herkese teşekkürler
Bu ay test yaptım, 14ünü pik olarak düşündüm ama sonra silikleşmedi. Neden olabilir, fikir verebilecek olan var mı acaba? Ekte testleri paylaşıyorum.
Simdi de yapabilirsin saat 10 a kadar yapabilirsin 2 saat oncesi sivi almamaya dikkat etmelisinKızlar benim ovulasyon testleri bugün geldi döngümün 8. gunundeyim yarın başlasam olur mu yada şimdi yapsam mı?
Simdi de yapabilirsin saat 10 a kadar yapabilirsin 2 saat oncesi sivi almamaya dikkat etmelisin
Esin sünnet mi olacakMuhtesem 3lu kullaniyoruz ondan once yanklar baharattan aldik bu ay sunnetimz var baktiramayacgz onumuzdeki ay artk
benim ovulasyon testlerım bugün gelecek dahave ben şuan 13.günümdeyım cts ve pazarı boş gecırmedıkte haftasonu dıye aslındabıde cts cok yogun akıntım vardı yumurta akı gıbı ama temızlık falan yaptıydım yoruldum belkı ondanşimdi bu testı akşama yapabılırım ben ancak eşim alcak kargodan çunku akşam hangı saatte yapayım??bıde neye dıkkat edeyım bugunu de degerlendıreyımmıHayırlısı ummadigin anda gelir guzel seyler.. ve ne olursa olsun hayirlisini isteyelim. Rabbim verecekse de vermeyecekse de boynumuz bükük.. Rabbim bittim dedigin anda en güzelini karşına çıkarması dileğimle..
Yok cocugun sunneti benm oglanin olmustu sunnet dugun bu zamana kismetmisEsin sünnet mi olacak
Ben 10. Gun basladm erken bile basladm gibi ama neyse artk napalimKızlar benim ovulasyon testleri bugün geldi döngümün 8. gunundeyim yarın başlasam olur mu yada şimdi yapsam mı?
13.00 en iyi saat sivi almamis olursan en net o zaman cikiyor oglen falanbenim ovulasyon testlerım bugün gelecek dahave ben şuan 13.günümdeyım cts ve pazarı boş gecırmedıkte haftasonu dıye aslındabıde cts cok yogun akıntım vardı yumurta akı gıbı ama temızlık falan yaptıydım yoruldum belkı ondanşimdi bu testı akşama yapabılırım ben ancak eşim alcak kargodan çunku akşam hangı saatte yapayım??bıde neye dıkkat edeyım bugunu de degerlendıreyımmı
benimakşamelımde olacak ya akşam yapsam bugünlük13.00 en iyi saat sivi almamis olursan en net o zaman cikiyor oglen falan
Akşam 8 ile 10 arasindabenimakşamelımde olacak ya akşam yapsam bugünlük
Oliur tabi neden olmasi yapmadan once 1 saat sivi alimina dkkat et silik cikiyorbenimakşamelımde olacak ya akşam yapsam bugünlük
Ha pardonYok cocugun sunneti benm oglanin olmustu sunnet dugun bu zamana kismetmis