- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
Tamam cnm yarin tekrar atarım sanada tsk ediyorum yorumların icinDaha var ama ara verme testlere devam et birden pik de olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnm yarin tekrar atarım sanada tsk ediyorum yorumların icinDaha var ama ara verme testlere devam et birden pik de olabilir
Canım bana doktor çok güzel şeyler söyledi dedi önce tedavine başlicaz ve sen hamile kalıcaksın korkma sakın dediZekta canım bende pkoluyum. 2 defa hamile kaldım kaybettim ama pkoyla alakası yok. İyi bir dr bulursan hamile kalırsın.önce gittiğim kaç dr bana tüple bile çok zor demişlerdi. Ben nasıl üzüldüm sonra bi dr buldum sağolsun yumurtlama ilacı verdi ilk ay olmadı ikincide oldu. Dış gebelikti 3 ara verip tekrar kullandım oldu ama erken doğum yaptım kaybettim. Allah verdimi olur olmasa benim olmazdı
Canım benim inşallah tekrar kalırsın rabbim gönlüne göre versinZekta canım bende pkoluyum. 2 defa hamile kaldım kaybettim ama pkoyla alakası yok. İyi bir dr bulursan hamile kalırsın.önce gittiğim kaç dr bana tüple bile çok zor demişlerdi. Ben nasıl üzüldüm sonra bi dr buldum sağolsun yumurtlama ilacı verdi ilk ay olmadı ikincide oldu. Dış gebelikti 3 ara verip tekrar kullandım oldu ama erken doğum yaptım kaybettim. Allah verdimi olur olmasa benim olmazdı
Tamam canım inşallah olumlu sonuç alırsın müjdeyi verirsin sen prefert mi aldın ikiside aynı mı kaç gün kullanacaksınYani araştırdığım kadarıyla olumlu olanda var hiç bir işe yaramadı diyende ama yan etkisi konusunda kimsenin şikayetine denk gelmedim bende bayağı bir araştırdım alırken kullandıktan sonra olumlu ya da olumsuz olarak yazarım canım burdan
Canım internet üzerinden mi aldın testi21 tane 2 tane de gebelik testi hediyeli 34 liraya aldım 2 tane de fazladan koymuşlar 23 tane geldi canım . Bana da sanki bu daha iyi gibi geldi
Tamam canım inşallah olumlu sonuç alırsın müjdeyi verirsin sen prefert mi aldın ikiside aynı mı kaç gün kullanacaksın
Preseed isim değiştirmiş canım prefert olmuş onu aldım evet inşallah ayın sonunda güzel haberle bilgilendiririm seniCanım internet üzerinden mi aldın testi
Ovülasyon testinde pik gördüğüm gün kullanmaya başlıycam canım inşallah çatlamaya kadar kullanırımTamam canım inşallah olumlu sonuç alırsın müjdeyi verirsin sen prefert mi aldın ikiside aynı mı kaç gün kullanacaksın
Cnm bu bir programmi ilk kez goruyorum
Kiz niye uzuleceksin. Yarin yaparsin birde yarin oglen testi tekrarla
Tamamdır canımcım tam silik değildi zaten heralde yeni yeni çatlamaya başladı çünkü kasık ağrım cok var bel ağrım falanKiz niye uzuleceksin. Yarin yaparsin birde yarin oglen testi tekrarla
Güzel bişey kendi yorumluyo program adı femometer bende burdan bi arkadaşta gördümCnm bu bir programmi ilk kez goruyorum
Bende alayım diyorum ama kararsız canım korkuyorum bir yandan daPreseed isim değiştirmiş canım prefert olmuş onu aldım evet inşallah ayın sonunda güzel haberle bilgilendiririm seni ☺
Evet internet üzerinden aldım n11den hemen kargo yapıyolar
Canim daha yapmadim saat birde tekrar test yapacam
Aselece dun aksam ve bu sabah degerlendirdik sence bu aksam iliski olsunmuKizlar yumurtlama catladi sonunda
Eki Görüntüle 2296437
Insallah bidaha adet gormesin canimAselece nasilsn canm ? benim bu ayda gebelik olmadi.testlere gore 2 kere yumurtladim ama yine tutmadi. bu ayda kismet degilmis zamani gelmenis daha demekki. bu ay bosverecem hic dusunmucem testte yapmicam.zaten bayramda pek firsatim olmucak test yapmaya.bosverenler o ay hamile kaliyor genelde
belki bnde de ayni sey olur ☺