- 8 Aralık 2013
- 532
- 504
- 34
ay canm insalahh cok saol. insalah sende bu ay guzel haberi verirsin . cifte bayram sewinci yasarsnzInsallah bidaha adet gormesin canim
Hersey gonlune gore olur insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canm insalahh cok saol. insalah sende bu ay guzel haberi verirsin . cifte bayram sewinci yasarsnzInsallah bidaha adet gormesin canim
Hersey gonlune gore olur insallah
Ayyy insallah da bnm adete gore bat 11 agustos bayramin birin gunu ama yumurtlamaya gore 14 gun sonra ogrencem bugun catladi yumurtam baya gec catladiay canm insalahh cok saol. insalah sende bu ay guzel haberi verirsin . cifte bayram sewinci yasarsnz
Cnm her marka teste oluyomu bu programGüzel bişey kendi yorumluyo program adı femometer bende burdan bi arkadaşta gördüm
Olabilir ama 2 gun daha birliktelik olmali bugunden sonra bilgin olsunAselece dun aksam ve bu sabah degerlendirdik sence bu aksam iliski olsunmu
Tamam canim hakkinda hayirlisi olsun saglikli olun da gerisi nasil olsa olur dene bu ay da bosvererek bakalimAselece nasilsn canm ? benim bu ayda gebelik olmadi.testlere gore 2 kere yumurtladim ama yine tutmadi. bu ayda kismet degilmis zamani gelmenis daha demekki. bu ay bosverecem hic dusunmucem testte yapmicam.zaten bayramda pek firsatim olmucak test yapmaya.bosverenler o ay hamile kaliyor genelde
belki bnde de ayni sey olur ☺
Tmm saol cnm bnmOlabilir ama 2 gun daha birliktelik olmali bugunden sonra bilgin olsun
Evet canim bugun ve 2 gun daha degerlendirinAselece canım güzel çatlamış dimi dün 10 da yaptıgımda daha çatlamamıstı bence cok silik değildi çünkü sence?
Kizlar yumurtlama catladi sonunda
Eki Görüntüle 2296437
Cnm gecen adete 3 gun kala ogrendim erken yumurtlama olmistu o ay ama diger aylari bilmiyorumHadi gözün aydın 27.gün çatladı önceki aylarda nasıldı canım?
Cnm gecen adete 3 gun kala ogrendim erken yumurtlama olmistu o ay ama diger aylari bilmiyorum
Eki Görüntüle 2296496 kizlar daha dimi
Tsk cnm cvp için ins yarin olur yaa bayrama denk gelmeseBence 2 gün sonra pik olabilir
Tsk cnm cvp için ins yarin olur yaa bayrama denk gelmese
26 genelde de 28 günde cnmİnşâllah gönlüne göre olur canım
Eğer adet döngün kısaysa daha erkende olabilir tabi hayırlısı olsun
Cnm ins olumlu sonuçlar alırsın tedavinde 20 22 mm olunca catlatiyo drlar genelde daha var benceAselece ve diger kizlar selam. Kizlar hem doktorda yumurta kontrolü oluyorum hemde evde ovulasyon testi deniyorum. 18.5 ve 15ml yumurtam oldugu halde ovulasyon testim cok silik. 18.5 ml yumurta catlayabilir bir ölcüde. Kafam allah bullak oldu