- 22 Mart 2019
- 5.266
- 11.813
- 25
YaSanki daha çatlamamış
Ama daha silik geldi diger gunlere gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaSanki daha çatlamamış
Çatlayınca baya silik oluyo ama Aselece baksın bide o daha iyi anlıyoYa
Ama daha silik geldi diger gunlere gore
Evet biraz koyu gibi ama digerlere gore biraz silikÇatlayınca baya silik oluyo ama Aselece baksın bide o daha iyi anlıyo
Sen bu günleri hep değerlendir canım başka yolu yokEvet biraz koyu gibi ama digerlere gore biraz silik
Canim catlamadan sonra 2 gun daha iliskiyi bu yüzden oneriyoruz ya. Pik olma nasil 2 gun surebiliyorsa catlama da 2 gun surebiliyorCumartesi batma vardı ama çatladıktan 2 gün sonra böyle olmamıştı hiç
Sen bilirsin bak canimBugün zor işteyim dün akşam değerledirdik yarın artık sabah akşam inşallah bide Aselece bişey daha sorucam akşam 10 da yapıyım diyorum bi bakıyım duruma ne dersin
Canim zaten doktorlarin onerdigi bir sey degil ayni şekilde bende önermiyorum bak sana soyle şöyle soyleyim idrar testleri bile bozukluk payini %50 artırmışken vucudunun en hassas bolgesi icin kullanacagin jelin bozuk çıkması yada yan etki yapmasi sonucunu sen düşün.. karar sizin gecen bir kisi daha sordu bu jeli ben önermiyorum dedigim halde umut dunyasi ne nasip eder bilemeyiz ben yine de deniyecem deyince bir sey diyemedim. Karar sizin..Aselece Canım Bişey soracam sana biz aşılama düşünüyoruz da internetten araştırırken preseed diye bi jel çıktı karşıma sebepsiz hamile kalamayanlar onu kullanıp olumlu sonuç aldıklarını yazmışlardı onunla ilgili bilgin varmı ovulasyon takip edip pik olan gün onu kullansam mı kaç doktora sordum bilgi vermediler bende sana danışmak istedim
Pik canim aksam degerlendiremezsen de bu pik yarin da surebilir gibi.. yarin testine gore degerlendirme plani cizeriz tamam miAselece bugünkü testime bakar mısın? Resimlerden birini 5 dakika sonra cekebildim. Birini 20 dakika sonra. İlk defa pik olmasın istiyorum yarın olsun. Bu akşam annemde kalıcam. T çizgisi c den sonra koyulaştı.
Yok canim catlma henuz yok aksam 8 ile 10 arasinda tekrar test yap olur muMrb kizlar Aselece bugunki testim boyle Eki Görüntüle 2296129
Eki Görüntüle 2296131
Bunlarda toplu testlerim
Eki Görüntüle 2296132
Catlama olmuşmu kizlar
Ben bugun 16. Günüm. Dün progestana başladım. Bir arkadas progestan içerken birden çatlıyor demişti. Umarım yarın da pik devam eder.Pik canim aksam degerlendiremezsen de bu pik yarin da surebilir gibi.. yarin testine gore degerlendirme plani cizeriz tamam mi
Pik olmus canim yarin daha koyu T cizgisi olabilir. Bugünü degerlendirin yarin testine gore bakalim plan cizelimmerhaba bunada bakabilirmisiniz bugun adetin 13.gunu
Ya hala pikmiYok canim catlma henuz yok aksam 8 ile 10 arasinda tekrar test yap olur mu
Benimkilerede bakar mısın canım geride kaldı birazPik olmus canim yarin daha koyu T cizgisi olabilir. Bugünü degerlendirin yarin testine gore bakalim plan cizelim
Degerlendiriyom canimSen bu günleri hep değerlendir canım başka yolu yok
Yok canım değilim bitti şimdi yumurtlamayı bekliyorum bal çörek otu tarçın karışımı yiyorum bugün döngümün 9. Günü iki gündür yapıyorum ovülasyon testini de tabi daha ortada bişey yokDegerlendiriyom canim
Sen galiba adetlisin degilmi
Canım herhangi bi yan etkisi falan varmı sonucunu benimle de Paylaş inşallah olumlu sonuç alırsınBende bu ay aldım o jelden şu an da ismi değişti prefert ismi çatlama günümü bekliyorum kullanmak için ben konu açmıştım bununla alakalı bu ay deneyen bi kaç arkadaş da var inşallah olumlu olur da isteyenlere de umut olur
Him hangi testleri kullaniyon canimYok canım değilim bitti şimdi yumurtlamayı bekliyorum bal çörek otu tarçın karışımı yiyorum bugün döngümün 9. Günü iki gündür yapıyorum ovülasyon testini de tabi daha ortada bişey yok
Bende öyle umut arıyorum sürekli bişeyler çıkıyor karşıma bunu da görünce deneyeyim dedim ama sonra kararsız kaldım napcağımı bilemedimCanim zaten doktorlarin onerdigi bir sey degil ayni şekilde bende önermiyorum bak sana soyle şöyle soyleyim idrar testleri bile bozukluk payini %50 artırmışken vucudunun en hassas bolgesi icin kullanacagin jelin bozuk çıkması yada yan etki yapmasi sonucunu sen düşün.. karar sizin gecen bir kisi daha sordu bu jeli ben önermiyorum dedigim halde umut dunyasi ne nasip eder bilemeyiz ben yine de deniyecem deyince bir sey diyemedim. Karar sizin..
Yani araştırdığım kadarıyla olumlu olanda var hiç bir işe yaramadı diyende ama yan etkisi konusunda kimsenin şikayetine denk gelmedim bende bayağı bir araştırdım alırken kullandıktan sonra olumlu ya da olumsuz olarak yazarım canım burdanCanım herhangi bi yan etkisi falan varmı sonucunu benimle de Paylaş inşallah olumlu sonuç alırsın